Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Brak mi słów.Oglądałam program Wiernikowskiej.Ludzie nie chcieli ratować swojego psa.Wierna psina pływała za nimi,a oni go wypychali z pontonu."A niech się utopi" to słowa jego właściciela.
Rustie pisze:Uratowany, uratowanyTam dwie łodzie płynęły, jak babsztyl zaprotestował, to wciągnęli go na drugą łódź i zabrali na ląd (miał takie smutne oczka, nie rozumiał dlaczego nie może być ze swoimi
)
Rustie pisze:Wrzask babsztyla do psa, który jest pośrodku wielkiej wody i traci siły: "do budy! do budy!" rozwalił mnie zupełnie.
I jak babsztyl + mąż opowiadali jak to wzięli kredyt na remont, jeszcze go nie skończyli, a tu wszystko zniszczone, a raty spłacać trzeba, i jak tu żyć, to jakoś tak dobrze mi się zrobiło, wiem - jestem podła
Sylwka pisze:Ciągle bardzo potrzebna karma. Codziennie duże ilości rozwożone są na tereny popowodziowe. Są dokarmiane zwierzęta na miejscu, uratowane z powodzi umieszczone w hali udostępnionej przez kopalnię Machów i przebywające u wetów. Niestety jeszcze długo taka pomoc będzie niezbędna, dlatego jeśli możecie to proszę wysyłajcie karmę zarówno psią jak i kocią. Na sporym terenie wciąż jest woda. Ludzie są załamani, rozdrażnieni. Zwierzaki zdezorientowane i głodne. Bez naszej pomocy garstka ludzi z Tarnobrzega i Sandomierza tego wszystkiego nie udźwignie.
Amanda_0net pisze:Trafi się
Amanda_0net pisze:Trafi się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 662 gości