lutra pisze:Benio ma białaczkę, testy w arwecie wyszły dziś poztywne...
Lutra to jeszcze nie wyrok - test robiony raz ??
Ps : Zdjęcia doszły ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Benio ma białaczkę, testy w arwecie wyszły dziś poztywne...
lutra pisze:Ktoś wie, jak w tym tygodniu krakvetują weterynarze?
edit_f pisze:mam domek dla starszej kotki.. może być jakaś bida.. w domu jest już dwumiesięczna koteczka.. pani ma ponad 60 lat, tak mi się wydaje.. mieszka na parterze, balkon ma zabezpieczyć.. zabierała ode mnie namiary na siatkowanie.. mieszka w łagiewnikach.. proszę o info na pw - prześlę kontakt na panią.. pani jest osobą troskliwą, trzeba przypilnować tego balkonu, bo tak niestety zaginął jej poprzedni koteczek.. albo sobie gdzieś polazł, albo go ukradli, bo ponać ładny był..
edit_f pisze:mam domek dla starszej kotki.. może być jakaś bida.. w domu jest już dwumiesięczna koteczka.. pani ma ponad 60 lat, tak mi się wydaje.. mieszka na parterze, balkon ma zabezpieczyć.. zabierała ode mnie namiary na siatkowanie.. mieszka w łagiewnikach.. proszę o info na pw - prześlę kontakt na panią.. pani jest osobą troskliwą, trzeba przypilnować tego balkonu, bo tak niestety zaginął jej poprzedni koteczek.. albo sobie gdzieś polazł, albo go ukradli, bo ponać ładny był..
lutra pisze:edit_f pisze:mam domek dla starszej kotki.. może być jakaś bida.. w domu jest już dwumiesięczna koteczka.. pani ma ponad 60 lat, tak mi się wydaje.. mieszka na parterze, balkon ma zabezpieczyć.. zabierała ode mnie namiary na siatkowanie.. mieszka w łagiewnikach.. proszę o info na pw - prześlę kontakt na panią.. pani jest osobą troskliwą, trzeba przypilnować tego balkonu, bo tak niestety zaginął jej poprzedni koteczek.. albo sobie gdzieś polazł, albo go ukradli, bo ponać ładny był..
i trzeba wybrać jednego...
panikota pisze:kastapra pisze:A gdzie zamawiacie żwir? Krakvet ostatnio w chu.. leci. Czekałam na przesyłke specjalistycznej karmy prawie 2 tyg.Dopiero po tygodniu ktoś raczył dać znać,że im brakło
Ja apropo Krakvetu - u nich należy zamawiać w opcji zapłaty gotówką przy odbiorze, działają wtedy błyskawicznie, zdarzyło mi się mieć przesyłkę wieczorem w dniu złożenia zamówienia, a najpóźniej dnia kolejnego. Dzwonią od razu jak czegoś nie ma, żeby ustalić czy czekam na dostawę, czy wysyłać przesyłkę bez brakującego towaru, czy podmienić na inny smak (gdy chodziło o puszkę). I jest to praktyka sprawdzona nie tylko przeze mnie. DziałaChociaż niekoniecznie dobrze świadczy o firmie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], olabaranowska, puszatek i 1491 gości