Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-szukamy domków :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 21:18 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-maluchy jedza :)

ale masz przejścia z kociakami REWELACJA I TO PRZEZE MNIE :oops: ,

Ale super ze koniec z biegunką, no to teraz poradz mi co dawac przeciw tej biegunce, bo mam 2 czarne maluchy w tym samym wieku co Twoje-szarki, moje są z mama , ale mama jest zaropiała a dzieci maja biegunke, musle zeby dac mame na leczenie a dzieci karmic sama, tylko ta biegunka....

trzymaj-trzymajcie sę
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Pt maja 28, 2010 6:38 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-maluchy jedza :)

Informacja z wczorajszego wieczora - wszystkie kociaki czują się lepiej, tzn
najlepszy zachowuje się jak normalny kociak, jest aktywny, bawi się, biega
średni - pochodzi kilka minut i już się męczy
najsłabszy - no najsłabszy, woli poleżeć niż wykazywac aktywność,

Jedzą co 4 godziny - w sumie tyle samo co przedtem, tzn da radę w nie wcisnąć jednorazowo taką porcję, jak poprzednio zjadały w czasie dwóch karmień

Ale Asia wczoraj wieczorem z dużym naciskiem i kilka razy powiedziała, ze wszystkie są lepsze - i ze musi iść spać.
Śpi z malcami w łazience...

Asiu, wielki podziw :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Nie maja 30, 2010 14:46 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-maluchy jedza :)

wielkie kciuki trzymam za wszystkie maluchy.
I jestem pełna podziwu jeśli chodzi o Wasze poświęcenie. Miodalik, Ty masz złote serce Kobieto :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 30, 2010 14:47 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-maluchy jedza :)

magdaradek pisze: Ty masz złote serce Kobieto :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zgadza sie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto cze 01, 2010 10:00 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-Michasia nie żyje:(

Zycie uczy pokory...

Michasia nie zyje. Umarla w piatek kilka minut po 18-tej. Na moim reku.
Nie moglam sie pozbierac, przez kilka dni nie wchodzilam na Miau. Nie spodziewalam sie - bylo juz niezle, ewidentna poprawa, jeszcze w piatek rano Michasia dosc ladnie zjadla Mixol'a, pobawila sie troche, pomruczala na kolanach... troche popoludniu zaczela byc osowiala - ja bylam akurat w pracy, ale mialam zaplanowana wizyte kontrolna i na antybiotyk u veta, wiec troche ja przyspieszylam i przed 16-ta wszystkie maluchy byly juz w Sowie. Po drodze Michasia zasnela, mamy do Sowy ponad pol godziny jazdy, zagladajac do nich widzialam ze ona spi i nie reaguje na zaczepki pozostalej dwojki. U veta dowiedzialam sie ze wirus rozwinal sie, podobno wczesniej nie bylo tego widac, na wirusy antybiotyk nie dziala i Michasia ma male szanse, musi dostac kroplowki, byc w cieple i nic wiecej nie zrobimy... No, mozemy jeszcze podac cykloferon. Dostala wszystko, ciepla kroplowke, cykloferon, mnostwo 'glaskow'... Z lecznicy wracalam przerazona, Michasia caly czas na moich kolanach, przytulona do reki, o malo nie spowodowalam wypadku, caly czas prowadzac jedna reka... Jak dojechalam do domu to juz wiedzialam, ze jest zle... malutka lapala powietrze i nie mogla go zlapac... Zasnela przytulona do mojej dloni, z otwartymi oczami...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Wto cze 01, 2010 10:24 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-Michasia nie żyje:(

tak bardzo mi przykro.......... :(

Michasiu maleńki koci aniołeczku..... [*]
Obrazek

magdaradek

Post » Wto cze 01, 2010 10:26 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-Michasia nie żyje:(

Michasiu [']

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto cze 01, 2010 10:29 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-Michasia nie żyje:(

Miodalik, bardzo mi przykro :( tak to jest z takimi maluszkami, już się człowiek cieszy, że wyszedł na prostą, że dał radę, a tu nagle... :(
trzymajcie się jakoś
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto cze 01, 2010 21:44 Re: Potworkowo-tymczasy w miodem płynacym DT-Michasia nie żyje:(

Michasia

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Miodalik

Post » Wto cze 01, 2010 21:57 Re: Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-Michasia nie żyje...

Michasia

Obrazek

Miodalik

Post » Wto cze 01, 2010 22:00 Re: Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-Michasia nie żyje...

Michasia

Obrazek

Miodalik

Post » Wto cze 01, 2010 22:10 Re: Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-Michasia nie żyje...

a mnie jak przykro i ze Michasia nie zyje i ze przechodzisz takie stresy, dziekuje Ci za wszystko i jestem z Tobą , z Wami....
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Śro cze 02, 2010 7:58 Re: Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-Michasia nie żyje...

biedna, śliczna maleńka.

Ale wiesz Miodalik.....mimo wszystko ona miała szczęście. Zaznała w życiu miłości, opieki , miała swoje imie......ile jest kociątek, które umiera po cichutku, nieznane, niekochane.......
a Michasia to miała dzięki Tobie, dzięki Wam....
to wbrew pozorom jest bardzo, bardzo ważne...

Trzymajcie się :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro cze 02, 2010 11:57 Re: Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-Michasia nie żyje...

Poryczalam się :oops: :oops:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw cze 03, 2010 20:06 Re: Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-Michasia nie żyje...

kochane maleństwo ['] :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]