GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 12:59 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Kto ma apetyt na Herbatnika ? :mrgreen:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon maja 31, 2010 0:08 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

w górę Herbatniczka!
...wzruszjąca historia..
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon maja 31, 2010 6:09 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Czesc Herbatniku! zaczynamy nowy tydzien, moze w to Ten w ktorym znajdziesz swych Duzych?

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pon maja 31, 2010 11:23 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Herbatnik zjadł dzisiaj śniadanie, został wyczesany i wygłaskany. Potem smutno patrzył za mną, kiedy szłam do pracy. Jego towarzysze posiłków - Ogonek, Koteczka-Gwiazdeczka i przede wszystkim Przystojniak, zwany czasem Agresorem (zgadnijcie, dlaczego :lol: ) z lekkim zdziwieniem obserwują, jak pozwala się czesać, głaskać, przemywać sobie oczka. Takiego kota w tym towarzystwie jeszcze nie było!
Kleszcza dziś żadnego nie znalazłam, a strupy po poprzednich ładnie się goją. I kataru też jakby mniej. Tylko tęsknota za Swoim Domkiem wciąż wielka.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon maja 31, 2010 12:04 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Oby szybko znalazł się dobry domek!
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pon maja 31, 2010 13:44 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Witaj Herbatniczku!

Przypominam, że dwie osoby zadeklarowały pomoc finansową dla DT, jeśli takowy znalazłby się dla Herbatniczka.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon maja 31, 2010 15:50 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

to podniosę Ciacho! :mrgreen:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon maja 31, 2010 18:34 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

nawet trzy!
jaaana
Fanszeta : Jeśli ktoś go pokocha, to chętnie pomogę finansowo w dalszym leczeniu kotka, gdyby to okazało się konieczne.
i ja!

jakaś pomoc na początek, na leczenie - by była.
DT - kto pomoże?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon maja 31, 2010 21:31 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

dagmara-olga pisze:nawet trzy!
jaaana
Fanszeta : Jeśli ktoś go pokocha, to chętnie pomogę finansowo w dalszym leczeniu kotka, gdyby to okazało się konieczne.
i ja!

jakaś pomoc na początek, na leczenie - by była.
DT - kto pomoże?

Właśnie - trzy :D
Fanszety nie policzyłam :oops:

jaaana

Post » Wto cze 01, 2010 6:29 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Podrzucam z rana, czas na domek!!
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Wto cze 01, 2010 8:29 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Herbatniczku, na pewno znajdziesz domek - tyle osób trzyma za ciebie kciuki :ok:

jaaana

Post » Wto cze 01, 2010 9:10 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

:1luvu:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Wto cze 01, 2010 13:15 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Dziś rano trochę się zdenerwowałam. Jakiś facet na rowerze "czaił" się w miejscu karmienia. Natychmiast mi się przypomniały opowieści pani opiekującej się kotami, która mieszka w pobliżu, o truciźnie podłożonej w zeszłym roku.
Zanim doszłam na miejsce, facet odjechał. Pozostał tylko porzucony korpus z gotowanego kurczaka, którym koty się już podzieliły. Tak się objadły, że zupełnie zignorowały karmę przyniesioną przeze mnie. Tylko kochany Herbatniczek przyszedł się przywitać i uczesać. Trochę nawet pojadł, pewnie żeby mi nie było przykro.
Resztki pachniały i wyglądały normalnie. Pewnie to ten facet, który karmił biało-rudą matkę dwóch białych cudeniek, mieszkających obecnie u Heleny. Chyba nikt nie podkłada trucizny w gotowanym korpusie kurczaka, tylko ja mam początki paranoi. :roll: Pozdrawiam.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto cze 01, 2010 16:00 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

Fanszeta pisze:Dziś rano trochę się zdenerwowałam. Jakiś facet na rowerze "czaił" się w miejscu karmienia. Natychmiast mi się przypomniały opowieści pani opiekującej się kotami, która mieszka w pobliżu, o truciźnie podłożonej w zeszłym roku.
Zanim doszłam na miejsce, facet odjechał. Pozostał tylko porzucony korpus z gotowanego kurczaka, którym koty się już podzieliły. Tak się objadły, że zupełnie zignorowały karmę przyniesioną przeze mnie. Tylko kochany Herbatniczek przyszedł się przywitać i uczesać. Trochę nawet pojadł, pewnie żeby mi nie było przykro.
Resztki pachniały i wyglądały normalnie. Pewnie to ten facet, który karmił biało-rudą matkę dwóch białych cudeniek, mieszkających obecnie u Heleny. Chyba nikt nie podkłada trucizny w gotowanym korpusie kurczaka, tylko ja mam początki paranoi. :roll: Pozdrawiam.

Jaki uprzejmy kić :D

jaaana

Post » Wto cze 01, 2010 19:28 Re: GDAŃSK. Wyrzucony Herbatnik szuka swojej paczki.

bardzo uprzejmy :)
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

[poprzednia][następna]