Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Nikuniu jestem czytam ! Życzę dużo zdrowia i poprawy apetytu!Nie mogę niestety niczego próbować doradzić
kiche_wilczyca pisze:jeżeli to takie powolne, leniwe stateczne wylizywanie się (i te półtorej godziny to jednorazowe), to może być normalne. Jezeli robi to nerwowo, gwałtownie, szybko - to na tle nerwowym
kiche_wilczyca pisze:Jezeli zaczną pojawiać się łyse placki lub przerzedzenia to stresowe. Oczywiście po wykluczeniu problemów skórnych
= wzięła dłuuuugą poranną kąpiel:)szybenka pisze:Dziś nad ranem myła się przez 1,5 h non stop
dite pisze:Kochana, to Ty masz zapas jedzenia dla pułku głodnych kotów a nie dla jednego niejadka.
dite pisze:W ogóle nie daję żadnej karmy mokrej, po wszystkich wypróbowanych były żadkie kupy, które miały zapach nieprzetrawionej karmy, tak jakby wychodziło dokładnie to samo co wchodzi![]()
dite pisze:Kupiłam dziś napój mleczny dla kotów i kociąt "KLARA" w kartoniku, jest pyszny, na szczęście wzięłam dwa opakowania, bo jak piszę, że jest pyszny, to znaczy, że nie tylko kotom smakuje:) Jak byłam mała namiętnie piłam mleko zagęszczone z puszki, albo z tubki, tylko takie nie słodkie, bo słodkie mdliło za szybko i można go było wypić mniej, za to niskosłodzone...doskonałość. Jak widać wielki żarłok ze mnie, w odróżnieniu od Niki.
dite pisze:= wzięła dłuuuugą poranną kąpiel:)szybenka pisze:Dziś nad ranem myła się przez 1,5 h non stop
dite pisze:Intenstinal jest do tego wysoko kaloryczną karmą, i chociaż staram się przestrzegać ilości minimalnych, Trusia przytyła w ciągu 2,5 tygodnia na tej karmie aż 200 gram!!! po zakończeniu kuracji będziemy szukać czegoś odchudzającego, na dziś pozostaje tylko pobiegać po schodach za sznureczkiem (z korzyścią dla mojej kondycji)
pisiokot pisze:Też czytam i czytam, gapię się w posty jak sroka w gnat i tylko sobie powtarzam: "niech już będzie dobrze, niech będzie !".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 158 gości