U Gryzi koty3. Gala, Stefan, Mirmiłek, Wiki [']. tęsknię ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 30, 2010 15:36 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... Delikwent ma DS w stolicy

Deluś widać bezstresowy kot, i nie będzie broił jak kociak :lol:
Dbajcie o niego tam w tej stolicy :twisted: :ok: i niech Wam samych radości dostarcza :kotek:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie maja 30, 2010 21:59 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... Delikwent ma DS w stolicy

Gdyby nie te foty, to pewnie bym z niebieskim zwiala zacierajac za soba slady. Ale wymieklam :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Pon maja 31, 2010 6:26 6tygodniowa Suzi szuka cierpliwego domu

Suzi (przyszła terroryzować warsztat suzuki) zwana też Hunem Attylą (zgadnijcie dlaczego :twisted: ) szuka domu. Cierpliwego i najlepiej z drugim kotem(bez kota za kota służy człowiek)

Obrazek

Ma 7tygodni i jak nie łobuzuje to przyjdzie na człowieka pomruczeć i pospać. Spanie poza człowiekiem nie wchodzi w grę.
Czeka na dom!

Jest pięęęknym burym tygryskiem z dużymi uszami (prawie jak fenek pustynny ;P), kuwetkuje, je i pije bezproblemowo (najchętniej to samo co ludź by jadła, śniadanie to uciekanie przed kotem)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon maja 31, 2010 9:20 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Dalsze losy Delikwenta nazwanego teraz Furkotem, DS spinca viewtopic.php?f=1&t=112051

Poker71

Post » Pon maja 31, 2010 11:16 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Attyla ma ubaw po pachy, my troche mniej :twisted:

Obrazek

Obrazek

Poker71

Post » Wto cze 01, 2010 11:12 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Poker71 pisze:Attyla ma ubaw po pachy, my troche mniej :twisted:

Obrazek

Na tym zdjęciu to widać ze kotka z charakterkiem
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Wto cze 01, 2010 12:21 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

jarekm pisze:Na tym zdjęciu to widać ze kotka z charakterkiem

a nawet DUŻYM charakterem. wystarczyłoby jej tego charakteru na 3 koty.

ale czasem nawet ładnie się bawi bez szkód w ludziach i sprzętach
Obrazek

Poker71

Post » Wto cze 01, 2010 23:45 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

O boze jakie cudo. Mowilam juz setki razy,ale powtorze BURE JEST PIEKNE! i nie ma innej opcji .napewmo znjadzie swoich ludzi w mig!

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro cze 02, 2010 19:30 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Mój Ex przysłał mi foto z wycieczki do Turcji. Nie wiem jak to jest, ale ja też jak byłam w Turcji to zauwazyłam, że koty mają tam sielskie życie. Nikt nie goni, każdy akceptuje, łapówki dostają...

Obrazek

Oto najlepszy tester foteli plażowych! Nie wiesz który kupić? przecież to jasne....

(tak- to scena sprzed sklepu, fotele do sprzedaży :ryk: )

Poker71

Post » Pon cze 07, 2010 11:12 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Mam doła giganta. Nie widzę sensu, pech jakiś się mnie trzyma... dwa tygodnie temu stłuczka, niby nic ale koszty będą jak mi po oc pojadę, wczoraj mandat (za prędkość a jakże, jak debilka zapomniałam ze koniec długiego weekendu i stoją na każdym rogu... jak się mnie pytał czy obiecuję ze będzie wolniej to szczerze rzekłam że obiecuję że się będę lepiej chować...), wóz trzeba rejestrowac a to cały dzien w urzędzie, Gryzelda charczy i kaszle (oby to tylko robaki, nie rzyga i bez odruchu wymiotnego), Attyla jest nieznosna i boję się ze taki diabeł nie znajdzie dobrego domu, TZ zepsuł 3ci telefon w ciągu roku, sprawy urzędowe się ślimaczą, praca idzie jak po gruzie, na wątku piszę sobie a muzom, co się staram cos zrobic (tak na forum tez bywa, dziekuje wrocławiowi ostatnio, a i sprawa poznańskokieleckiego Łapka też była 'fajna') to ogólna zlewka. Mam dosyc :cry:

Poker71

Post » Pon cze 07, 2010 11:26 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Poker71 do góry głowa, nie jest tak źle. :D Zawsze może być gorzej. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon cze 07, 2010 11:30 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Krysiu, tak to już jest z nami kociarzami, wiecznie pod prąd :(
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 07, 2010 11:41 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Oj nie zawsze pod prąd, to tylko takie momenty są...
U mnie sinusoida, góra - dół, można zwariować, strasznie wyczerpujące psychicznie to "kociarstwo" jest.
Ostatnio Rudasek - Lisek chorował (dół)- zdrowieje (radość) - Soksik znalazł dom (i radość i dół bo tak długo był u nas) - Kitka chorowała (dół totalny, spędziła 2 dni w lecznicy ledwo ja odratowali), też mi bardzo smutno z powodu Łapka a teraz Layli :cry: i Bajaderka mnie martwi...
Najbardziej się bałam opieki na Fuksią a okazało się, że na tle innych problemów to z Fuksią nie jest cieżko, kocica wesoła, daje nam dużo radości, a że trzeba ją przebierać i tyłek myć kilka razy dziennie to się można przyzwyczaić, że przyjdzie o 5 czy 6 rano mi do łóżka ze śmierdzącym pampersem - też można się przyzwyczaić...
Eh, chyba więcej tych zmartwień niż radości, ale o Krysiu są powody do radości: Deluś znalazł wspaniały dom, Inka (którą znalazłam w Sopocie) znalazła dom.
Kinga zawsze mówi "po burzy wychodzi słońce" na pewno - tylko nie wiadomo kiedy.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon cze 07, 2010 22:19 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

:roll: zapewne masz rację...
Obrazek

Marea

Post » Wto cze 08, 2010 16:54 Re: Redziaki Gryzi. Gala [*]... maleńka Attyla szuka DS

Dziś miną dwa miesiące, od kiedy ostatni raz widziałam Galunię na balkonie.... dwa miesiące od kiedy siedziała w fotelu i domagała się głasków...

nie moge sobie wybaczyć, ze nie dałam jej DOMU. Nie umiem inaczej- to co się stało to moja wina, ona mi zaufała ....

Przez pierwszy miesiąc jeździłam drogą dookoła, nie mogłam przejeżdżac w TAMTYM miejscu.
Balkon pusty. Koty nie chcą już u mnie siedzieć, przychodzą tylko na papu, Boluś też gdzieś się wyprowadził, tylko raz na kilka dnhi go widuję.
Jeż się nawet ostatnio pojawił, skoro kotów nie ma to jeżowi wolno...

Poker71

[poprzednia][następna]