Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 16:14 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

A to co? Jedzonko do łóżka? :)
:1luvu: :1luvu:
Szczęście aż bije z tych zdjęć!

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Wto maja 25, 2010 18:20 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

dziś weszłam na moment do sąsiadki a kici nie ma.... jest zimno i sztormowo,cały dzień siedzi w budce na drapaku głeboko schowana, podeszłam pogłaskałam a kicia zamrugała i siedzi dalej ;-) wesoło u nas i zimno strasznie...
pozdrawiam
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto maja 25, 2010 18:59 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Pewnie odsypia wrażenia ostatnich dni :D

Coś mi się wydaje, że zamówiłaś dla nas specjalnie pogodę na weekend 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw maja 27, 2010 13:37 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Aldi rozkwita :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt maja 28, 2010 8:19 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Gdzie niusy od Aldonki?
Obrazek

Avian

Post » Pt maja 28, 2010 9:16 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

nie byłam ostatnio, u nas leje i wichura trwa wiec nawet moje na balkon nie wyszły ;-)
a siadka balkonowa sie juz przydała bo rudy za ptaszkiem zrobił wyskok... ;-) i odbił sie i wrócił do domu ;-) zabawnie wygladało ;-)
w weeekend odwiedze gwiazdeczkę ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Pon maja 31, 2010 6:13 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

rozmawialam z sąsiadką z powodów osobistych nie moglam podejśc zaproszenie mam otwarte, kicia zdrowiutka, coraz mocniej oswojona, odkryła przyjemność w byciu czesaną ;-) poprostu gwiazda ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Pon cze 07, 2010 7:39 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Co u Aldonki/Tosi po kolejnym weekendzie?
Obrazek

Avian

Post » Wto cze 15, 2010 9:43 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Byłam w odwiedzinach i musze powiedzieć, ze jestem pod wrażeniem Tośki ;-)
Kicia to prawdziwa gwiazda ;-)
Na początku przywitała nas siedząc wygodnie na kanapie w dużym pokoju – czyli prawdziwa audiencja,
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Przyszedł mój mąż to kicia postanowiła go obwąchać i bawić się sznurówką od buta i się zaczęło…pokazanie nam zabawek, co widać po całym pokoju, żadnego stresu związanego z nowymi głosami, w końcu zawsze można schować się do budki w drapaku ;-)
ObrazekObrazekObrazek
było też szaleństwo z zabawkami -cały pokój Tośki,
kicia dalej siedziała przy swojej Pani, obie zakochane w sobie ;-) oglądaliśmy reklamy w telewizji bo to jest najciekawsze wg Tośki ;-) nalezy sie położyć i patrzeć Serio!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
przyszła też do mnie na kolana dała się wymiziać cała, boska kotka ;-)
a wielka radość i tańce zaczęły się jak zobaczyła kocie witaminki w nagrodę za pozwolenie obcięcia pazurek, zuch dziewczyna! Pięknie przebierał łapkami i traktorzy były i miauki na witaminy, pokazała ze umie korzystać z kuwety oraz wie że w salonie są miski z jedzeniem (musza tam być gdyż tam najlepiej smakuje ;-) )
cóż czego się nie robi dla kici, z balkonu nie korzysta, nie jest zainteresowana, nie biega po stołach, nie skacze do góry, nie ciągnie serwetek ze stołu, śpi w łóżku pod przykryciem, mały zmarzlak, nie drapie w ziemi w kwiatach, a ptaki w klatce są bardziej zestresowane niż ona, po prostu jest w swoim cudownym domku! złota, wzorcowa kotka! hip hip hurra!
Obrazek
Pozdrawiamy z Gdyni ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Wto cze 15, 2010 10:20 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Moje kochane słoneczko :1luvu:
Jaka zadowolona dama :D
Cieszę się z jej dobrych manier ;)
... i że nie skonsumowała jeszcze ptaszków :lol:
Obrazek

Avian

Post » Pon lip 12, 2010 13:05 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Żadnych wieści od Tosi/Aldi????
Obrazek

Avian

Post » Wto lip 13, 2010 6:56 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

wszystko super, byłam z 2 tygodnie temu na mizianiu kotki ;-)
od kilku tygodni mieszkamy w innej dzielnicy więc jedynie bedac u taty jak spotkam to rozmawiam, kicia dostała siatkę na balkon i tam przesiadywała, była już też na działce i co ciekawe pilnowala sie swojej pani, żeby nie pisac że są w sobie zakochane ;-) i czas generalnie spedzają w swoim towarzystwie ;-)
anioł kotka nic wiecej dodać ;-)
zdjecia jak ponownie odwiedze to będe miała na uwadze
pozdrawiamy z upalnej Gdyni
Obrazek

maria_kania

Post » Wto lip 13, 2010 8:03 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Cieszę sie z dobrych wiadomości :D
Pozdrowienia dla obu pań :D
Pewnie teraz unikają gorącego, południowego balkonu ;)
Obrazek

Avian

Post » Śro sie 11, 2010 14:06 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

Co słychać po kolejnym miesiącu?
Obrazek

Avian

Post » Czw sie 12, 2010 10:02 Re: Pń: ruda Aldona - w DS :) PROSZĘ O PRZENIESIENIE NA KOTY :)

wczoraj byłam, kicia wypoczęta (regularnie jeżdzi na działkę) i szczęsliwa
mam fotki, ale mąz zabrał dziś w telefonie do pracy, więc jak wrócą to umieszcze
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]