Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Hejka! Żyję. Obróciłam do Krakowa, ale wróciłam wcześniej - pozbierałam się po czwartej bo... Śliwka mi żyć nie dała. Normalnie spałam na stojąco, siedząco i... nie, leżeć nie próbowałam.Ogólnie jest nieźle, jak się wyrzygam to nawet całkiem dobrze, tylko to spanie jest niesamowite. No i okazuje się że mam szlaban na Rossmana - stężenie zapachów, nawet miłych i mamy przykłady ornitologiczne w drodze.
Aśka, mnie się na Grodzkiej szuka!Pod arkadami między Poselską a Senacką, naprzeciw baru mlecznego, a tuż przed Kefirkiem, dokładnie pod 44. No i w piątek zdecydowanie tam byłam - szkoda że nie znalazłaś. Kociaki superzaste... Muszę pomyśleć a to nie teraz. Kurcze... Wymyślanie imion to trochę nie moja bajka, ale jak Mat i Pat to resztę też by trzeba było monosylabami - do kompletu.
Gra i Skra
Luz i Blues
Jazz i Rock
Skat i Wat
Pieczarka pisze:Pochawalę się persiczka i maluchami uratowanymi przez Toszę. Od dzisaj sa u mnie i jestem trochę przerażona takimi frędzelkami. Mamusia, rude i szylkrecia nie mają jeszcze imion. Piszcie jak macie jakieś fajne pomysły.![]()
![]()
Mat i Pat to czarno białe chłopaki
Szylkrecia - dziewczynka
Ruda - dziewczynka
Rudo-białe to 2 chłopaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 29 gości