iza71koty pisze:Pixia teraz przepraszam zapytam wprost od siebie. Skoro Wiola sterylizowała te kotki kilka lat temu. Niekoniecznie w TOZie.Jak sprawdzić ze kotki sa wysterylizowane? Poddać je kolejnemu zabiegowi? Usg tego nie widzi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Pixia teraz przepraszam zapytam wprost od siebie. Skoro Wiola sterylizowała te kotki kilka lat temu. Niekoniecznie w TOZie.Jak sprawdzić ze kotki sa wysterylizowane? Poddać je kolejnemu zabiegowi? Usg tego nie widzi.
iza71koty pisze:Pixia mam jeszcze prośbe.Zarazem pytanie. Aby od razu przy okazji wizyty Wioli zapytać Ja o to. Jakiej maści były te dwie ciężarne kotki? Może masz ich zdjecia? Pytam, bo Wiola nic o cieżarnych nie wspominała.Ale wspominała o tym ze kocury z Lotniska ciągle jedzą, strasznie się spasły po kastracjach i wyglądaja właśnie jak ciężarne kotki.
agiis-s pisze:Wolałabym żeby na temat tego co się dzieje wypowiadały się osoby kompetentne takie jak Pixia
Izka ty mnie tu nie strasz kobieto, bo się ciebie nie boję
jeśli pragniesz szczegółów chętnie ci odpowiem na pw
iza71koty pisze:agiis-s pisze:Wolałabym żeby na temat tego co się dzieje wypowiadały się osoby kompetentne takie jak Pixia
Izka ty mnie tu nie strasz kobieto, bo się ciebie nie boję
jeśli pragniesz szczegółów chętnie ci odpowiem na pw
A ja wolałabym aby wypowiedziała się sama Wiola.Pokazała zdjęcia. Napisała w czym rzecz.
Niczym Cię nie straszę Agiis-s. Broń Boże. Informuję tylko zgodnie z życzeniem Wioli, że zajmie ona osobiście stanowisko w sprawie. Ma do tego prawo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości