Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Poker71 pisze:Młody, najchętniej kocurek (plec znaczenie drugorzedne), ale juz nie kociak (ok.roczny), spokojny i miziasty (najwazniejsze), bury tygrysek (tez bardzo wazne) poszukiwany. Zgłosił sie do mnie dom z gdyni na Delikwenta który juz na walizkach siedzi, więc zaproponowalam ze popytam. Dom przepytam dzis wieczor, jesli są kandydaci. Kto ma niech mi zapodaje.
sabina skaza pisze:xagax to napisz mi po krótce jak mam pozyskac tą kasę na sterylki, bo tak naprawdę ten problem kotów sąsiadów to tez mój problem, koty z mojej działki zrobiły sobie kuwete i do mnie chodzą jeść. jeżeli nie stac ich płacić po 50 zł za sterylki, to jak ich będzie stac na wykarmienie np. 50 kotów? maskara i poziom intelektualny zerowy. chciałabym poprosić marlenę zeby jutro pojechała zabrac od nich wszystkie ich kocice a ja założę dług u weta i jakos spłacę i np. chcę im zaproponować, żeby ten dług u mnie odrobili, np. raz dziennie przychodząc do mnie i pracując przy moich kotach, lub wyprowadzając psa.
Marea pisze:Pani poszukuje kociaka byle nie burasek, podesłałam jej kilka fotek tych hotelikowych i w razie co dam namiary jak się odezwie, Pani ma juz jednego kocurka, buraska i chce odmiany kolorystycznej
Poker71 pisze:Młody, najchętniej kocurek (plec znaczenie drugorzedne), ale juz nie kociak (ok.roczny), spokojny i miziasty (najwazniejsze), bury tygrysek (tez bardzo wazne) poszukiwany. Zgłosił sie do mnie dom z gdyni na Delikwenta który juz na walizkach siedzi, więc zaproponowalam ze popytam. Dom przepytam dzis wieczor, jesli są kandydaci. Kto ma niech mi zapodaje.
kinga-kinia pisze:
Ja mam czarno białego kocurka wiek 8 tyg imię tymczasowe Dżastin z całej czwórki którą mam siebie on najbardziej mnie urzekł.![]()
![]()
kontakt do mnie tel 793-789-268 e-mail ; kingahyzinska@interia.pl
Reszta kociaków jest na http://www.pkdt.pl
Marea pisze:Przyszły tydzień cały na sterylki poświęcam, została resztówka tych z UM w mojego weta, 80% zarezerwował dla mnie, jakies 10 sterylek, dobre i to...
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 118 gości