Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 28, 2010 11:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

super fotka, dzięki poker :) kciuki za grzdyla :ok: :ok: :ok: seja ma wiecej czasu niech go więc karmi, ja więcej niż 2 razy dziennie nie dałaby rady.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt maja 28, 2010 11:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Widzę Sabina że zrobiłaś niezły podział:)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt maja 28, 2010 12:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt maja 28, 2010 14:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Młody, najchętniej kocurek (plec znaczenie drugorzedne), ale juz nie kociak (ok.roczny), spokojny i miziasty (najwazniejsze), bury tygrysek (tez bardzo wazne) poszukiwany. Zgłosił sie do mnie dom z gdyni na Delikwenta który juz na walizkach siedzi, więc zaproponowalam ze popytam. Dom przepytam dzis wieczor, jesli są kandydaci. Kto ma niech mi zapodaje.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt maja 28, 2010 14:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Poker71 pisze:Młody, najchętniej kocurek (plec znaczenie drugorzedne), ale juz nie kociak (ok.roczny), spokojny i miziasty (najwazniejsze), bury tygrysek (tez bardzo wazne) poszukiwany. Zgłosił sie do mnie dom z gdyni na Delikwenta który juz na walizkach siedzi, więc zaproponowalam ze popytam. Dom przepytam dzis wieczor, jesli są kandydaci. Kto ma niech mi zapodaje.

Ja mam PRAWIE takiego (wiem, że prawie robi różnicę)
Młody - jest, kocurek - jest, prawie roczny - jest, spokojny i miziasty :roll: - tego warunku nie spełnia, bury tygrysek - jest tylko trochę z białym...
Może zaproponuj - czasem ludzie czegoś szukają a biorą co innego:
http://allegro.pl/item1044469525_piekny ... _pkdt.html
Ale Soksik byłby moim zdaniem nieszczęśliwy gdyby miał być jedynakiem - musieliby wziąć jakiegoś drugiego kota, no chyba że już mają.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt maja 28, 2010 14:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Pani poszukuje kociaka byle nie burasek, podesłałam jej kilka fotek tych hotelikowych i w razie co dam namiary jak się odezwie, Pani ma juz jednego kocurka, buraska i chce odmiany kolorystycznej :lol:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt maja 28, 2010 21:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

sabina skaza pisze:xagax to napisz mi po krótce jak mam pozyskac tą kasę na sterylki, bo tak naprawdę ten problem kotów sąsiadów to tez mój problem, koty z mojej działki zrobiły sobie kuwete i do mnie chodzą jeść. jeżeli nie stac ich płacić po 50 zł za sterylki, to jak ich będzie stac na wykarmienie np. 50 kotów? maskara i poziom intelektualny zerowy. chciałabym poprosić marlenę zeby jutro pojechała zabrac od nich wszystkie ich kocice a ja założę dług u weta i jakos spłacę i np. chcę im zaproponować, żeby ten dług u mnie odrobili, np. raz dziennie przychodząc do mnie i pracując przy moich kotach, lub wyprowadzając psa.

przepraszam że dopiero teraz, ale odsypiałam finiszowanie magisterki :oops: na wszelki wypadek podaję telefon, żeby się było łatwiej ze mną kontaktować: 605 083 591 o dowolnej porze :)

w pierwszym poście wątku KK masz większość informacji- piszesz w wątku info, ile szykuje się kotek, jaki to ciężar finansowy i czy wet ewentualnie poczeka na pieniążki. KK przelewa na Wasze bądź lecznicy konto- jak wolicie- a rozliczamy się skanem rachunku za zabieg, może być zaświadczenie, ważna jest pieczątka i podpis lekarza. To tak bardzo pokrótce ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 29, 2010 13:57 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Marea pisze:Pani poszukuje kociaka byle nie burasek, podesłałam jej kilka fotek tych hotelikowych i w razie co dam namiary jak się odezwie, Pani ma juz jednego kocurka, buraska i chce odmiany kolorystycznej :lol:

Ja mam czarno białego kocurka wiek 8 tyg imię tymczasowe Dżastin z całej czwórki którą mam siebie on najbardziej mnie urzekł.

Obrazek Obrazek Obrazek

kontakt do mnie tel 793-789-268 e-mail ; kingahyzinska@interia.pl

Reszta kociaków jest na www.pkdt.pl
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Sob maja 29, 2010 14:19 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Poker71 pisze:Młody, najchętniej kocurek (plec znaczenie drugorzedne), ale juz nie kociak (ok.roczny), spokojny i miziasty (najwazniejsze), bury tygrysek (tez bardzo wazne) poszukiwany. Zgłosił sie do mnie dom z gdyni na Delikwenta który juz na walizkach siedzi, więc zaproponowalam ze popytam. Dom przepytam dzis wieczor, jesli są kandydaci. Kto ma niech mi zapodaje.

ja mam kocurka, wet mówi, że ma ok 5-6 miesięcy, na moje oko starszy jest. Jest już wykastrowany. Miziasty, jak jest sam to spokojny, jak z innymi kotami to gania.
http://trojmiasto.szerlok.pl/oferta/kot ... D1V1u.html
Kotek u mnie nie czuje się zbyt dobrze, bo go moje koty mocno ganiają, nie za bardzo go lubią, oprócz jednej...

Nieśmiało powiem, że nie daje już rady jak one go tak tłuką strasznie, bo ciągle coś lata i warczy, a jak on trafi do domku, to mogę wziąć np. te maluchy z klatki u weta albo jakąś inną biedę do siebie...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Sob maja 29, 2010 15:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

kinga-kinia pisze:
Ja mam czarno białego kocurka wiek 8 tyg imię tymczasowe Dżastin z całej czwórki którą mam siebie on najbardziej mnie urzekł.

Obrazek Obrazek Obrazek

kontakt do mnie tel 793-789-268 e-mail ; kingahyzinska@interia.pl

Reszta kociaków jest na http://www.pkdt.pl

Domkowi spodobał się mój Hugo który jest u Seji, pertrakctacje trwają :lol: a zdjęcie twojego bąbelka wrzucę do fotek w moim ogłoszeniu na trójmieście :ok: gdyby ktoś o niego pytał będę odsyłać :ok:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 23862.html
Obrazek

Marea

Post » Sob maja 29, 2010 22:53 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

marlenka nie daję rady z ogłoszeniami czasowo, zrobię na bank- ale nie na cito, liczyłam na weekend, ale miałam dziś do 15.00 gości do adopcji. najpierw ludzie przywieźli mi syjama. potem przyjechała 5 fajnych studentów po białą śnieżynke marzeny od dr kasprzyka. super ludzie, umowa podpisana.
księzniczczka sisi- znaleziona, mainecoonowata samica przez winere w lesie i nowy do adopcji kot syjamski którego nazwałam kapitan morgan są strasznie przestraszone, muszę im poświęcic mase czasu.
księzniczka sisi jest niemalże zagłodzona na śmierć, musi siedzieć w klatce, bo rzuca się z pazurami każdemu kotu, który stanie przy jej miseczce, zaś na ludzi rzuca się z miłością i z kolan nie schodzi.
kapitan morgan czekoladowy kot syjamski, oddany mi na zawsze z powodu alergii, przerazony, warczy na oknie, wszystkie koty "uwięziłam" w boksach, bo on sie ich boi. ma chore oczy, nie ma książeczki zdrowia, nie jest szczepiony i z nosa mu lecą gile. chciałam mu od razu włączyć antybiotyk, bo mam unidox, ale by mi chyba predzej palucha odgryzł. z oczu płynie ropa, krople dał sobie zapuścić, muszę w poniedziałek poprosic weta żeby przyszedł do mnie na wizytę domową. boję się że ten syjam zarazi mi inne koty. jest gruby jak baryła- jak nie kot tej rasy 8O
póki co nie wystawiam tych kotów w ogłoszenia, bo mi ich strasznie żal, życie im się zawaliło........może zostaną u mnie w hoteliku? sama nie wiem, bo jak ryskowi powiedziałam: mamy maine coocna i syjamskiego, możesz sobie w końcu wybrac swojego rasowego kota, jak on tego czekoladowego zobaczył to tylko rzekł: "o kurde, jaki brzydal, to już ta kudłata ładniejsza".........i co poradzić, sądziłam że mąz będzie podekscytowany tymi kotami a tu nic, zero.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Sob maja 29, 2010 22:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

xagax- no tak faktycznie krótko opisałaś te dotacje sterylkowe. nie zrozumiałam na jaki watek mam się zgłosić i prosic o dotacje do zabiegów. zaciągnełam dług u weta na 3 sterylki aborcyjne i na 2 zwykłe- biedni, nie odpowiedzialni sąsiedzi- jedno jest pewne, długu mi nie zwrócą, ale wet spokojnie raty rozłozy w czasie i da potwierdzenie zabiegów. nie śledzę forum, nie mam na to czasu, możesz mi podac link- gdzie mam uderzyć?

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Nie maja 30, 2010 7:12 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Dobrze że adopcje wciąż w toku bo kociaków nie ubywa, nawet do mnie już dzwonią ludzie że kociaki tu i ówdzie...znajomi ostatnio powiedzieli mi że gdzies na Spacerowej w Gda jest cała masa kociąt i kotek, już nawet myśleć o tym nie mogę :evil:
Przyszły tydzień cały na sterylki poświęcam, została resztówka tych z UM w mojego weta, 80% zarezerwował dla mnie, jakies 10 sterylek, dobre i to....no i próbuję wyadoptować te kociaki który poupychałam u Seji
Obrazek

Marea

Post » Nie maja 30, 2010 7:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Sabina, ale ci się porobiło w hoteliku 8O

Mam pomóc w jakichś ogłoszeniach? Mogę allegro robić tylko proszę o info na mpacz78@wp.pl (tekst + zdjecia lub link do innego istniejącego ogłoszenia gdzie to wszystko jest)

Kasa Kastracyjna:
na pierwszej stronie jest wyjaśnione jak to działa:
viewtopic.php?f=1&t=108023&hilit=kasa+kastracyjna&start=0
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Nie maja 30, 2010 20:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Marea pisze:Przyszły tydzień cały na sterylki poświęcam, została resztówka tych z UM w mojego weta, 80% zarezerwował dla mnie, jakies 10 sterylek, dobre i to...

Marea, czy mogłabyś ewentualnie jedną z "moich" dzikich kotek wysterylizować na swoje konto, bo na oko dwie ciężarne po podwórku przemykają (reszta ciachnięta w kwietniu). U mnie we Wrzeszczu sterylki z UM już się skończyły, a prywatnie nie dam rady z kasą, bo jeszcze jutro idę ze swoją małą czarną.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

[poprzednia][następna]