DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 28, 2010 14:48 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Zależy co 8)

Moja d. jest obecnie stanowczo ZA wielka i MUSI schudnąć. Już nawet nieśmiało zaczęła, przed nią co najmniej jeszcze 4 kg :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt maja 28, 2010 16:09 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielka d tez jest w porzo, wiem, bo mam i moje kitki też :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt maja 28, 2010 16:38 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:
Paluszek pisze:No i w końcu muszę zauważyć, ze takiego wsparcia społecznego, jakie tu masz, to ze świecą szukać. To bezcenne. Są ludzie, którym na Tobie zależy. Więc nie tylko dla Drani warto żyć, ale też po to, żeby komuś potrzebującemu - kiedyś oddać to, czego dobrego tu doświadczasz... Twoje wsparcie może też być dla kogoś bezcenne.

Zgadza się Paluszku...
Wiem to i wielokrotnie już dziękowałam za to wszystkim odwiedzającym nasz wątek. Za zaglądanie i samą obecność, ciepłe słowa i mądre rady, za wszystkie kontakty pozaforumowe... To dla mnie bardzo ważne i jestem Wam za to bardzo wdzięczna :1luvu:
Piszę o swoich codziennych smutkach tutaj, do Was, ponieważ miau jest od jakiegoś czasu jedynym właściwie moim oknem na świat. Nie mam siły z nikim się spotykać, brakuje mi słów na rozmowy... Dlatego codziennie coś tam piszę. Wiem, że to nudne, że bywało inaczej, że kiedyś, kiedy było lepiej, mój wątek też miał się o wiele lepiej... Przykro mi, że teraz jest tak, że nie jestem w stanie pisać więcej o kotach i dbać o lepszy nastrój...
To też już pisałam: jeżeli kiedyś z tego wyjdę, będzie w tym niewątpliwie również Wasza wielka zasługa :1luvu:

Tylko uwierzyć w to 'lepsze jutro' jest mi nadal tak strasznie, strasznie trudno :(

Będzie lepiej i wyjdziesz z tego! Ja też myślałam, że nie dam rady i uwierz mi, że to co się ze mną działo wzmocniło mnie. Leki nie pomagają od razu, na to potrzeba czasu, ale tak jak pisałam same leki nie pomogą. Musi być to przede wszystkim dobra terapia dla umysłu, która pozwoli Ci uświadomić sobie to, że jesteś wartościową osobą. Czujesz się inaczej, widzisz w sobie same wady. Przeczytałam dokładnie wątek i wiem, że jesteś mądrą, pomocną i naprawdę fajną kobietką! Załamało Ci się zapewne życie, ale spróbuj chociaż tak delikatnie spróbuj uwierzyć, że będzie dobrze. Bierz przykład z tych, którym się udało. Pozdrawiam serdecznie!

amark

Od: Wto lut 02, 2010 23:03

Post » Pt maja 28, 2010 18:09 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Dzięki amark :1luvu:

Tyle osób we mnie wierzy... aż wstyd nie móc napisać, że jest choć trochę lepiej...
Oby jeszcze kiedyś...

Weekend...
Czy jest jakaś siła, dzięki której zdołałabym w oba te dni podnieść się z łóżka o jakiejś przyzwoitej porze i normalnie funkcjonować...?

Dranie obległy przyniesiony przeze mnie do dużego pokoju patchwork, a pod nim kanapę - nie mam jak się położyć z książką: ani na czym, ani pod czym :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt maja 28, 2010 18:12 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:Dzięki amark :1luvu:

Tyle osób we mnie wierzy... aż wstyd nie móc napisać, że jest choć trochę lepiej...
Oby jeszcze kiedyś...

Weekend...
Czy jest jakaś siła, dzięki której zdołałabym w oba te dni podnieść się z łóżka o jakiejś przyzwoitej porze i normalnie funkcjonować...?

Dranie obległy przyniesiony przeze mnie do dużego pokoju patchwork, a pod nim kanapę - nie mam jak się położyć z książką: ani na czym, ani pod czym :roll: :twisted:

To może na mięciutkich i cieplutkich Drańskich futrach ? 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt maja 28, 2010 18:14 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

:strach:
Bubor, oszalałeś :roll: ?

Nie życzę im mimo wszystko śmierci z przyduszenia pod takim ciężarem :roll:

Wielbłądzio

Post » Pt maja 28, 2010 18:18 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze::strach:
Bubor, oszalałeś :roll: ?

Nie życzę im mimo wszystko śmierci z przyduszenia pod takim ciężarem :roll:

Nie przesadzaj z tym ciężarem , w końcu na jednego Drania przypadałoby zaledwie 1/9 Wielbłądzia :wink:

bubor

Post » Pt maja 28, 2010 18:24 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Nieprawda. Przede wszystkim należy najpierw odliczyć Duńkę (nawet gdyby leżała razem z resztą, spieprzyłaby od razu na mój widok) i dwie Królewny zamieszkujące sypialnię. Zostaje sześć. W tej chwili na patchworku zalega tylko pięć, Licho siedzi przy miskach. Nie wiem, jak rozkłada się ciężar (jestem tępak z nauk ścisłych :oops: ), ale mimo wszystko, nawet gdyby podzielić moją obecną wagę na pięć, wyszłoby około dwa razy tyle co waga przeciętnego Drania - obawiam się, że jednak źle by się to skończyło :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt maja 28, 2010 18:30 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Zatem jedno będzie wyjście aby Draniom nie zaszkodzić
spróbuj wpełznąć na kanapę i Draniami sie obłożyć :wink:

bubor

Post » Sob maja 29, 2010 14:23 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Dzień dobry...

Draństwo wietrzy futra przy otwartym na oścież oknie.

Wstałam, umyłam włosy, zjadłam śniadanie... i pewnie zaraz znów wrócę do wyrka do mojej Królewny :( Wczoraj myślałam, że może dziś wybiorę się w poszukiwaniu letnich ciuchów, ale odechciało mi się: to nie ma sensu, dopóki nie schudnę jeszcze tych paru kg :?

Wielbłądzio

Post » Nie maja 30, 2010 14:47 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Piszę chyba sama dla siebie, ale trudno :( :roll:

Dziś też jak na mnie sukces: wstałam koło południa :oops: , odkurzyłam mieszkanie i umyłam podłogi. Więcej sprzątać mi się nie chciało, trudno, teraz pora wliźć do wanny i 'posprzątać' siebie.
Królewna przez pół nocy spała mi dosłownie na czole :roll:

Chyba zaczęłam chudnąć :)

Wielbłądzio

Post » Nie maja 30, 2010 16:17 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Odkurzyłaś mieszkanie, umyłaś podłogi - świetnie!!!! :piwa:
Tak trzymaj Kasiu. Ważne, że zrobiłaś cokolwiek - wcześniej nawet tego nie mogłaś.
:ok: :ok:
:ok: :ok:

Wielbłądzio pisze:Piszę chyba sama dla siebie, ale trudno :( :roll:

Goopia jesteś.... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie maja 30, 2010 16:43 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze:Piszę chyba sama dla siebie, ale trudno :( :roll:

Zdecydowanie nie!
niestety najczęściej czytam z telefonu, więc zwykle tylko czytam... :oops:

ale cały czas jestem, trzymam kciuki za dranie, i przede wszystkim za Ciebie!
to paskudztwo kiedyś minie, kiedyś będzie lepiej, zobaczysz :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie maja 30, 2010 17:32 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

:D

W takim razie dziękuję, że tu jesteście :oops:

Teraz za oknem wściekła ulewa, chce się tylko zakopać pod kocem - ale nie mogę, paznokcie wzięłam sobie umalowałam i muszą wyschnąć :twisted:

Jutro znów do lekarki.
Sama nie wiem, czy chociaż trochę wierzę w sens tego leczenia, terapii... Chodzę, bo gdybym nie chodziła, to miałabym poczucie, że nie robię kompletnie nic. Ale czy wierzę :roll: ...?

Wielbłądzio

Post » Nie maja 30, 2010 17:58 Re: Co Dranie to Dranie. Smutno jak diabli :(((

Wielbłądzio pisze::D

W takim razie dziękuję, że tu jesteście :oops:

Teraz za oknem wściekła ulewa, chce się tylko zakopać pod kocem - ale nie mogę, paznokcie wzięłam sobie umalowałam i muszą wyschnąć :twisted:

Jutro znów do lekarki.
Sama nie wiem, czy chociaż trochę wierzę w sens tego leczenia, terapii... Chodzę, bo gdybym nie chodziła, to miałabym poczucie, że nie robię kompletnie nic. Ale czy wierzę :roll: ...?

No, ja właśnie w tę ulewę, przed chwilą wracałam z Reala obok Ciebie. Nic nie pomogło zawinięcie spodni do łydek... :evil:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]