Malutki niebiesko-biały kocurek już w DS u spinca :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 28, 2010 6:33 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

spinca pisze:Na wizytę czekam z ramienia drugiego Pana Kota, ale transport już umówiony. Potwierdzam zatem, ze się dokacam w dwupak od razu.
Napisałam na dogo w sprawie transportu, bo ja nic nie ugrałam :(
Tutaj też piszę, może znajdzie się akurat ktoś na trasie Turek - Warszawa?

Super, że bierzesz od razu dwupak :)
Mam nadzieję, że uda się coś wykombinować z transportem.

Maluszki wczoraj poszły do weta, bo zaczynały mi kichać. Dostały po 2 kłujki i przy drugim wszystkie piszczały. Dzisiaj ok 10 będzie powtórka. Już po tej pierwszej dawce było widać poprawę (tzn. mniejsza częstotliwość kichania).
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pt maja 28, 2010 17:48 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Lomatko, jakie cuda w Turku! Przy kocurku mi szczeka opadla, ale przy fotach kosciola juz mam ją na kolanach :mrgreen:
Dla niezorientowanych: zobaczcie polichromie i witraze Mehoffera - no cuuudo. A niejeden piekny kosciol widzialam.
Transport z Konina to zaden problem. Kasiu, mialabys mozliwosc dojazdu do Konina? :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Pt maja 28, 2010 18:13 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Arcana pisze:Lomatko, jakie cuda w Turku! Przy kocurku mi szczeka opadla, ale przy fotach kosciola juz mam ją na kolanach :mrgreen:
Dla niezorientowanych: zobaczcie polichromie i witraze Mehoffera - no cuuudo. A niejeden piekny kosciol widzialam.
Transport z Konina to zaden problem. Kasiu, mialabys mozliwosc dojazdu do Konina? :)

Fakt, kocurek cudeńkowy, tylko że bez rodzeństwa został - są w drodze do nowego domciu.
W tym kościele brałam ślub :mrgreen: - wszyscy przyjezdni goście byli pod ogromnym wrażeniem <ikonka_zadzierająca_dumnie_nos_chociaż_to_nie_jej_zasługa>
Do Konina dojadę bez problemu. Daj tylko znać kiedy bym mogła malucha przywieźć :D
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pt maja 28, 2010 18:33 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Niezwykly, oryginalny wystroj. Rzecz w tym, ze ja i tak musze ten kosciol zobaczyc, czyli do Turka dotre. :lol:
Ale wozenie z powrotem kociaka z kiepskim polaczeniem PKS-u z pociagiem z Konina moze byc uciazliwe glownie dla kocurka (nie wiem, czy bardzo sie stresuje podrozą). Znaczy jestes zmotoryzowana? I moglabys ... hmm mnie z kociem wywiezc do Konina? Jak tak, to termin uzalezniam tylko od tego, zeby kosciol byl otwarty. 8)

Arcana

Post » Pt maja 28, 2010 18:42 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Czyli ja odpadłam jednak z kolejki?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pt maja 28, 2010 18:53 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Czy ja cos pisalam, ze biore kota i kosciol? :mrgreen:
Choc opcja, ze biore kocurka i prosze o azyl w mehofferowskim kosciele jest kuszaca. :ryk:

Arcana

Post » Pt maja 28, 2010 18:58 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

spinca pisze:Czyli ja odpadłam jednak z kolejki?

spinca jesteś w kolejce pierwsza - my po prostu kombinujemy trasport do Ciebie 8)
Kiedy mogłabyś przyjąć maleńtasa pod swój dach?
Musimy się teraz wszystkie umówić, żeby kociątko jak najszybciej dotarlo do nowego domku - inaczej już go nie oddamy :wink: :lol:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pt maja 28, 2010 19:19 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Wybaczcie, ja dziś nieprzytomna, skończyłam wizytę przedadopcyjną w sprawie Pana Kota, znaczy ze mną skończono ;)
Pan Kot już na pokładzie pociągu..... :ryk:
Mały tygrys może przyjechać kiedy mu się tylko podoba. No to oby jak najszybciej, skoro tak sprawa wygląda :)

Mówcie do mnie wyraźnie, Dziewczyny :oops:

A co z tym kichaniem? Wszystko w porządku? Tyłek znowu poszatkowali?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pt maja 28, 2010 19:47 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

No, po lustracji masz prawo chwile dochodzic do siebie :mrgreen:
Jesli nie trafi sie wygodniejszy bezposredni transport, ja sie chetnie do Turka wybiore. Najlepiej w niedziele lub w czwartek Boze Cialo z uwagi na Mehoffera :D

Arcana

Post » Pt maja 28, 2010 20:02 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

No więc tyłek dzisiaj skłuty - już powinno być ok :ok:
Myszek teraz smutniasty bo jest sam. Od dzisiaj znowu śpi z nami :1luvu:
Arcana możesz wpaść kiedy Ci się tylko podoba - kościół otwarty przez cały czas. Jak będziesz chciała to załatwię Ci nawet zdjęcie z Mehofferem 8) Tylko w tygodniu po 15. W niedzielę kiedy tylko chcesz.
A Ty będziesz jechać do Warszawy specjalnie z malutkiem?
spinca cieszę się, że przeszłaś wizytę przedadopcyjną :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pt maja 28, 2010 20:17 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Mehoffer i kocurek to dwa dobre powody. W przyszlym tygodniu na urlop nie moge liczyc, wiec jesli ma byc szybko to weekend lub czwartek. :)

Arcana

Post » Nie maja 30, 2010 18:51 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Koteczek z Arcaną jedzie do Warszawy :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Nie maja 30, 2010 21:48 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Z opoznieniem ale na noc dojechal :mrgreen: Bardzo byl grzeczny, czyli spal jak suselek.
Kaska, dzieki za turecka wycieczke i (wielko)polska goscinnosc :mrgreen:

Arcana

Post » Pon maja 31, 2010 7:27 Re: TUREK Malutki niebiesko-biały kocurek szuka domku:)FOTO

Cała przyjemność po mojej stronie :mrgreen: Dziękuję za odwiedziny i za zmotywowanie mnie do spaceru :mrgreen: Zapraszam ponwnie :!:
Rozmawiałam rano ze spincą, pierwsza noc za nimi, wszystko ok :D
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pon maja 31, 2010 8:02 Re: Malutki niebiesko-biały kocurek już w DS u spinca :D

oooooooo ale błyskawiczna akcja, gratulacje :ok:
a Turek ja znam, jeździmy tam czasem latem na lody z działki, którą mamy koło tamy na Jeziorsku ;)
Turek to urocze miasteczko, gdzie co drugi sklep to sklep obuwniczy :ryk:
ale buty fajne mają :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]