Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 26, 2010 11:35 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

:ok:
Gosiara

Post » Śro maja 26, 2010 14:11 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:( przepraszam za złośliwość mając do tego podstawowe wykształcenie) :regulamin:

Czyżby ta sama PODSTAWÓWKA :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

PS: Właśnie sobie połaziłam po wątku P. Iki - i , że zacytuję klasyka ..."dziwny jest ten świat" :roll: :roll: :roll:
PS II: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ....
Jasmina

Post » Czw maja 27, 2010 7:19 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Przykro mi ale nie wypowiadam sie nigdy o osobach nieznajomych. :o
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Czw maja 27, 2010 7:46 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina pisze:Czyżby ta sama PODSTAWÓWKA :ok: :ok: :ok:

Ale ja tylko tak niewinnie - że niby ja i P. Ika tę samą podstawówkę kończyłyśmy ( bo już raz było, że to samo studiowałyśmy - choć chyba niezupełnie) :oops: :oops: :oops: :oops:
Miało być tylko żartobliwie i nawet nie aluzyjnie :wink:
Co do "dziwny jest ten świat" to podtrzymuję - i to jest aluzyjnie :mrgreen:
Pozdrawiam o bladym świcie :kotek: :kotek: :kotek:
Jasmina

Post » Czw maja 27, 2010 17:16 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

IKA 6 pisze:Przykro mi ale nie wypowiadam sie nigdy o osobach nieznajomych. :o

nie musisz....świadectwo o sobie tym co piszą robią.... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw maja 27, 2010 17:35 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Ale się porobiło 8O - to przynajmniej za Czupurka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Czw maja 27, 2010 18:59 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina to nie było do Ciebie. To było do zupełnie innej osoby w wieku przed 20-tką uzurpującej sobie prawa do wszystkich rozumów świata. Jak weszłam na miau to myślałam sobie, że nareszcie pomoge kotom, które tej pomocy potrzebuja. I nie przerażały mnie odległości ani koszty leczenia. Kasa była i jest. Teraz przeraża mnie ludzka głupota. Miałam swego czasu na biurku kryształ z wyrytym napisem:"... nie dyskutuj z głupcem, bo najpierw sprowadzi Cie do swego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..." Św.p prof. Wiktor Zinn z ASP w Krakowie mi go podarował i każde słowo w tym zawarte było szczerą prawdą. :kotek:
A Czupurek po pudrowaniu ma sie bardzo dobrze. Tylko jakos tak śmiesznie sie kładzie, żeby nie potargać futerka :mrgreen:

IKA 6

Post » Czw maja 27, 2010 19:10 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

No masz, wie, że WIZERUNEK TO PODSTAWA :ok: :ok: :ok:
Spokojnej nocy i :kotek: i :piwa:
Jasmina

Post » Pt maja 28, 2010 7:07 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Poranne głaski dla mości Czupurka :D
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Pt maja 28, 2010 7:16 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Wczoraj napaliłam w kominku bo po burzy zrobiło sie troszkę chłodno. Czupurek tym razem nie wybrał miejsca przed szyba paleniska tylko spokojnie siadł na kaloryfery i czekał aż ciepło rozwieje mu futerko. Moje kaloryfery tworzą kurtynę powietrzną i szczególnie u Czupurka wydać falujący włos. teraz siedzi na oknie w słoneczku oczywiście na podusi no i śpi :mrgreen:

IKA 6

Post » Sob maja 29, 2010 3:49 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Wpadłam, bo ten wątek czyta mało osób - więc mogę bezkarnie pozaśmiecać :mrgreen:
Żegnam się i ewakuuję z Forum - doszłam do wniosku, że zapasy w błocie nie są moja ulubioną rozrywką, i że trzeba się chronić, przed tym, na co sobie pozwalają niektórzy rozpasani Forumowicze (klimaty sado-maso też mnie nigdy nie brały)
Co do Pani Iki - jak się tak rozglądam po reakcjach innych Forumowiczów -też bym się na Pani miejscu zastanowiła, czy pomagać kotom można i trzeba w jedyny, słuszny forumowy sposób :roll:
Mnie jest łatwo i prosto - bywałam tu raczej jako kibic i gość, trochę wspomagałam finansowo, więc nic nie tracę, a raczej zyskuję - bo mniej wydam na Bazarku.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego - a przede wszystkim dystansu, asertywności i sojuszników :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Sob maja 29, 2010 7:11 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Jasmina! Na Puchatkowo ale już. Sernik!!!!! :evil:
Serniczek

Post » Sob maja 29, 2010 7:14 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Dziekuję Jasmino za obecność. Bardzo żadko ostatnio spotyka sie osoby posiadające poczucie humoru i dystans do tego co robią. Ja mam koty forumowe, więc do czasu ich wyadoptowania jeszcze na forum bedę. Ale tez z tym skończę. Wolę robić to co robiłam do tej pory i przed nikim sie nie tłumaczyć, tylko przed własnym sumieniem :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego dobrego :ok: :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Nie maja 30, 2010 7:28 Re: Czupurek -pers 10 letni - oddany do schronu szuka DS

Czupurek ma juz sprawdzony DS - wątek zamykam

IKA 6

[poprzednia][następna]