Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 12:23 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Georg-inia pisze:
casica pisze:A tak w ogóle to kiedy parapetówka?
A może już była? :twisted:

no coś Ty, Kasia... bez Was? jakżebym śmiała 8) tak se myślę, że może w długi weekend?...? jakby ktoś chciał... i jak pogoda dopisze, bo w domku to nawet nie ma gdzie usiąść... co prawda na dworzu też nie bardzo jest gdzie i na czym, ale w ostateczności można i na kocyku tyłki posadzić ;)

Się przyniesie krzesła 8) Taki już widzać zwyczaj, a nawet można powiedzieć, że się urodziła tradycja :P
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw maja 27, 2010 12:26 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Inga - ja zawsze jestem spragniona zdjęć Twoich kotów. Trochę mało było Klemcia - ale na razie daruję Tobie :twisted: . Rezydentne-rezydenty piękne, wielkie, aż się zdziwiłam, że kocica może być tak duża. A "upierzona" przepięknie. Rudy synuś też super.
Rozumiem, że Georg niczego się nie boi?

Daj więcej fotek, poproszę...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw maja 27, 2010 12:46 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Marcelibu pisze:Inga - ja zawsze jestem spragniona zdjęć Twoich kotów. Trochę mało było Klemcia - ale na razie daruję Tobie :twisted: . Rezydentne-rezydenty piękne, wielkie, aż się zdziwiłam, że kocica może być tak duża. A "upierzona" przepięknie. Rudy synuś też super.
Rozumiem, że Georg niczego się nie boi?

Daj więcej fotek, poproszę...

Miriam wcale nie jest duża, muszę ją złapać, jak będzie obok któregoś z chłopaków, i cyknąć dla porównania. Pozostałe panny też nie są duże, tylko futra mają gęste jak puch. Nawet CoolCaty zwróciła uwagę, jak goliła do sterylek. Duży za to jest Rudy Miś: łapy długaśne, łeb jak sklep, a taki przymilak :love: obierałam go z kleszczy przedwczoraj. W życiu nie widziałam czegoś takiego, zwisała mu taka kropla, wielkości paznokcia :strach: nie miałam nawet jak podejść pensetką, żeby mu to wyjąć, ale się udało. Poproszę o zlanie go jakimś odkleszczaczem przy kastracji.

ależ oczywiście, że Georg jest odważny i niczego się nie boi. Prawie niczego. :twisted: ;) za to... mam pod oknami taki mini ogródek kwiatowy, ogrodzony krawężnikiem. Trawa przed domem taka, że kotów nie widać, to pomyślałam, że choc ten ogródeczek odchwaszczę. Kto mnie zna i wie, jak garnę się do grzebania w ziemi, doceni moje poświęcenie :twisted: wyrwałam tałatajstwo, z grubsza, ale zawsze coś. Ziemia się gdzie niegdzie naruszyła, bo spore kępki trawy tam rosły. Zebrałam to wyrwane, lezę w koniec podwórka, żeby za płot wyrzucić. Wracam przed domek i co widzę? :twisted: Georg w ogródeczku, napięty, oczy 8O no ja nie mogę... to ja w pocie czoła pielę, a ten myslał, że kuwetę mu naszykowałam? no zesrał się, poda samym oknem, musiałam szybko zamknąć, bo smrodek wprost do sypialni zaiwaniał...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 27, 2010 12:48 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

:ryk: :ryk: :ryk:

Szkoda, że mam daleko. Ale poproszę o relację z parapetówki.
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 27, 2010 12:51 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

ale korolowoooo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw maja 27, 2010 12:55 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Georg-inia pisze: ależ oczywiście, że Georg jest odważny i niczego się nie boi. Prawie niczego. :twisted: ;) za to... mam pod oknami taki mini ogródek kwiatowy, ogrodzony krawężnikiem. Trawa przed domem taka, że kotów nie widać, to pomyślałam, że choc ten ogródeczek odchwaszczę. Kto mnie zna i wie, jak garnę się do grzebania w ziemi, doceni moje poświęcenie :twisted: wyrwałam tałatajstwo, z grubsza, ale zawsze coś. Ziemia się gdzie niegdzie naruszyła, bo spore kępki trawy tam rosły. Zebrałam to wyrwane, lezę w koniec podwórka, żeby za płot wyrzucić. Wracam przed domek i co widzę? :twisted: Georg w ogródeczku, napięty, oczy 8O no ja nie mogę... to ja w pocie czoła pielę, a ten myslał, że kuwetę mu naszykowałam? no zesrał się, poda samym oknem, musiałam szybko zamknąć, bo smrodek wprost do sypialni zaiwaniał...

o matulu... :ryk: :ryk: :ryk:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw maja 27, 2010 13:04 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Dolazłam i dooglądałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I znowu tak daleko parapetówa ode mnie będzie :evil: :evil: :evil:

Aleś szybko Inga se stado rozmnożyła i to w jakich kolorkach :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw maja 27, 2010 13:38 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Ostatnio edytowano Czw cze 20, 2013 7:08 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamknęłam wątek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia]