Moderator: Estraven
Hills pogardzony, RC tez. Moje teraz uwzieli sie na Felix "Sensations" i "So gut, wie es aussieht". Odkad sasiadka mi to dala jak byli chore, nic innego nie chca. Mi to narazie zwisa, bo na mokre wykwinte i tak nie moge sobie pozwolic i daje za to suchego Hillsa na wyrownanie. Tak ze nie przejmuj sie Koconek. Albo im wroci smak albo ich calkiem od mokrego odzwyczaimy.filo pisze:Jak miałam jednego na stanie, to za nim chodziłam. Od kiedy mam więcej na stanie, to hasło brzmi: tam jest miska. Jeden nie zje, to zje inny. Nic się nie marnuje
anna57 pisze:filo pisze:Jak miałam jednego na stanie, to za nim chodziłam. Od kiedy mam więcej na stanie, to hasło brzmi: tam jest miska. Jeden nie zje, to zje inny. Nic się nie marnuje
I tak trzymaj![]()
Ja bym zwariowała przy mojej dziesiątce, gdyby zaczęli wybrzydzać![]()
Chociaż, przepraszam, suche Almo nature jest kompletnie beee i niejadalne wcale, można z głodu nawet paść...
Co to za karma jest![]()
Ktoś to zna i karmi tym może koty?
dalia pisze:anna57 pisze:filo pisze:Jak miałam jednego na stanie, to za nim chodziłam. Od kiedy mam więcej na stanie, to hasło brzmi: tam jest miska. Jeden nie zje, to zje inny. Nic się nie marnuje
I tak trzymaj![]()
Ja bym zwariowała przy mojej dziesiątce, gdyby zaczęli wybrzydzać![]()
Chociaż, przepraszam, suche Almo nature jest kompletnie beee i niejadalne wcale, można z głodu nawet paść...
Co to za karma jest![]()
Ktoś to zna i karmi tym może koty?
holistyczna![]()
moje też podchodzą jak pies do jeża
villemo5 pisze:A jakie toto delikatne, no! Kurczaczek w skóre drapie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Majestic-12 [Bot], Marmotka i 9 gości