Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:i tak fajnie, że coś wygrałaś
koteczek555 pisze:Justyś pamiętasz może taką Panią która koniecznie chciała rudego kota i dzwoniła do Ciebie w sprawie rudzika? Bo kurcze znajomi uratowali przed utonięciem rudego kota, ale nie może u nich zostać i szukają mu domu.
koteczek555 pisze:Nie mam pojęcia, kumpel jest z okolic Wałbrzycha i ten kotek jest u jego dziewczyny, chyba jutro założą mu wątek na miau, bo to pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Szkoda bo była taka Pani co bardzo chciała rudego kota, a nie mam już tego e-mailaChociaż może w koszu jeszcze będzie, muszę poszperać, hehe jak to brzmi
EDIT: Odkopałam tego e-maila od niej w koszu i już napisałam
Justa&Zwierzaki pisze:Rudzik znów sika po kropelce i z krwią![]()
![]()
Już i ja trace siły
![]()
![]()
alessandra pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Rudzik znów sika po kropelce i z krwią![]()
![]()
Już i ja trace siły
![]()
![]()
Justa, zapalenie pęcherza (skąpomocz i kolor krwi, jednak gdy jest to krew w pasmach w moczu, to nie jest sprawa dróg moczowych tylko nerek, a to inna droga leczenia)? -mój Rolfik, a wczesniej Artuś miał, u mnie najlepiej działa Synulox podawany z Uropetem (Artuś) lub u Rolfika najlepiej mi się sprawdza Synulox i Furaginum (niestety na receptę Furagin jest)-może ma ktos ze znajomych, z problemami moczowymi, wówczas jedną tabletke na noc , Synulox 1 tabl. na 4 kg kota 2 x dziennie przez 5 (opakowanie to 10tabl.)
Jesli kotek ma przedyspozycje do powtarzajacego sie zapalenia dróg mozcowych, polecam bez recepty kupic Urosept i podawać 0,5 tabl. dziennie przez jakiś czas.U mnie zamiennie podaję Phytophale (fitofale bodajże sie czyta, niestety, lek tylko u weta firmy Vetoquinol)- naprawde pomaga od czasu , kiedy wet mi tak ustawił leczenie jest wszystko w porzadku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 238 gości