Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 4:46 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

i tak fajnie, że coś wygrałaś :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto maja 25, 2010 12:55 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

izydorka pisze:i tak fajnie, że coś wygrałaś :ok:

no wlasnie :) Na mrusiowy bazarek przyda sie wszystko :D

dzien dobry przyjaciele :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto maja 25, 2010 16:03 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Czesc Mrusie kotusie :kotek:
Po domki skaczemy :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto maja 25, 2010 20:32 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Byłam dziś u weta z kociakami i czarne sa zdrowe , nawet ten który wymiotował juz jest zdrowy , prawdopodobnie wymiotował z przejedzenia :lol: Jeden z kociaków ma niewielką wręcz mikroskopijną zmiane na buzince i to smarujemy zapbiegawczo imawerolem .

A łacate pieknosci maja niestety swierzba w uszach :evil: w czwartek dostana stronhlond a matka dzis dostała Adwokate .

Wziełam tez 10 zaszetek dla Ozziego i Rudzika .

Rudzik w czwartek rano jedzie na badanie krwi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto maja 25, 2010 21:44 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Justyś pamiętasz może taką Panią która koniecznie chciała rudego kota i dzwoniła do Ciebie w sprawie rudzika? Bo kurcze znajomi uratowali przed utonięciem rudego kota, ale nie może u nich zostać i szukają mu domu.

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Wto maja 25, 2010 22:14 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

koteczek555 pisze:Justyś pamiętasz może taką Panią która koniecznie chciała rudego kota i dzwoniła do Ciebie w sprawie rudzika? Bo kurcze znajomi uratowali przed utonięciem rudego kota, ale nie może u nich zostać i szukają mu domu.

nie pamietam :(
Prosze zrób mu allegro to na pewno znajdzie domek , a jest wykasdtrowany ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 25, 2010 22:31 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Nie mam pojęcia, kumpel jest z okolic Wałbrzycha i ten kotek jest u jego dziewczyny, chyba jutro założą mu wątek na miau, bo to pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Szkoda bo była taka Pani co bardzo chciała rudego kota, a nie mam już tego e-maila :( Chociaż może w koszu jeszcze będzie, muszę poszperać, hehe jak to brzmi :)

EDIT: Odkopałam tego e-maila od niej w koszu i już napisałam :)

koteczek555

Post » Wto maja 25, 2010 22:43 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

koteczek555 pisze:Nie mam pojęcia, kumpel jest z okolic Wałbrzycha i ten kotek jest u jego dziewczyny, chyba jutro założą mu wątek na miau, bo to pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Szkoda bo była taka Pani co bardzo chciała rudego kota, a nie mam już tego e-maila :( Chociaż może w koszu jeszcze będzie, muszę poszperać, hehe jak to brzmi :)

EDIT: Odkopałam tego e-maila od niej w koszu i już napisałam :)

super! To kciuki za malego rudaska :ok:

Kociara82

Post » Śro maja 26, 2010 7:20 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Dzien dobry Mruczki :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 26, 2010 10:50 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Rudzik znów sika po kropelce i z krwią :cry: :cry: :cry: Już i ja trace siły :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 26, 2010 10:52 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Cholera co się to dzieje :cry: :cry: :cry:

koteczek555

Post » Śro maja 26, 2010 11:45 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Justa&Zwierzaki pisze:Rudzik znów sika po kropelce i z krwią :cry: :cry: :cry: Już i ja trace siły :cry: :cry: :cry:

Justa, zapalenie pęcherza (skąpomocz i kolor krwi, jednak gdy jest to krew w pasmach w moczu, to nie jest sprawa dróg moczowych tylko nerek, a to inna droga leczenia)? -mój Rolfik, a wczesniej Artuś miał, u mnie najlepiej działa Synulox podawany z Uropetem (Artuś) lub u Rolfika najlepiej mi się sprawdza Synulox i Furaginum (niestety na receptę Furagin jest)-może ma ktos ze znajomych, z problemami moczowymi, wówczas jedną tabletke na noc , Synulox 1 tabl. na 4 kg kota 2 x dziennie przez 5 (opakowanie to 10tabl.)
Jesli kotek ma przedyspozycje do powtarzajacego sie zapalenia dróg mozcowych, polecam bez recepty kupic Urosept i podawać 0,5 tabl. dziennie przez jakiś czas.U mnie zamiennie podaję Phytophale (fitofale bodajże sie czyta, niestety, lek tylko u weta firmy Vetoquinol)- naprawde pomaga od czasu , kiedy wet mi tak ustawił leczenie jest wszystko w porzadku.

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro maja 26, 2010 11:56 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

kur... kocie! :evil: Nie wnerwiaj mnie :evil:

Kociara82

Post » Śro maja 26, 2010 13:40 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

alessandra pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Rudzik znów sika po kropelce i z krwią :cry: :cry: :cry: Już i ja trace siły :cry: :cry: :cry:

Justa, zapalenie pęcherza (skąpomocz i kolor krwi, jednak gdy jest to krew w pasmach w moczu, to nie jest sprawa dróg moczowych tylko nerek, a to inna droga leczenia)? -mój Rolfik, a wczesniej Artuś miał, u mnie najlepiej działa Synulox podawany z Uropetem (Artuś) lub u Rolfika najlepiej mi się sprawdza Synulox i Furaginum (niestety na receptę Furagin jest)-może ma ktos ze znajomych, z problemami moczowymi, wówczas jedną tabletke na noc , Synulox 1 tabl. na 4 kg kota 2 x dziennie przez 5 (opakowanie to 10tabl.)
Jesli kotek ma przedyspozycje do powtarzajacego sie zapalenia dróg mozcowych, polecam bez recepty kupic Urosept i podawać 0,5 tabl. dziennie przez jakiś czas.U mnie zamiennie podaję Phytophale (fitofale bodajże sie czyta, niestety, lek tylko u weta firmy Vetoquinol)- naprawde pomaga od czasu , kiedy wet mi tak ustawił leczenie jest wszystko w porzadku.

Urostep dostaje od kilku tyg i jest tewraz na antybityku w zastrzykach , ale na jakim to nie wiem ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 26, 2010 13:51 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Cholera a akurat mu się domek szykuje :cry: :cry:

koteczek555

[poprzednia][następna]