Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 24, 2010 14:17 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Zaśmiecę wątek, ale skoro fotki robiłam też innym zwierzakom to wkleję tu, ponieważ Asia wątku rezydentów nie posiada.

Myszka
Obrazek

PiPi
Obrazek

Mela
Obrazek

Budrys
Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon maja 24, 2010 14:38 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Petka-P1 pisze:Nie popisałam się tym razem.
Fotki zrobiłam do d... Mam powód żeby udać się do Asi raz jeszcze i sesję powtórzyć.
Żeby nie było, że nie robiłam to wklejam 2 i spalam się ze wstydu :oops:

Obrazek

Obrazek

8O Ależ to mój Zombiczek, tylko oczka inne
cała reszta się zgadza.. :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon maja 24, 2010 17:31 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Petka-P1 pisze:
Myszka
Obrazek

Myszeńka :1luvu:
Asiu ucałuj ją ode mnie, jest moją ulubienicą odkąd usłyszałam jej głos przez telefon :)

Petka-P1 pisze:Mela
Obrazek

Budrys
Obrazek

A więc to są te ogrodowe rozkopywacze :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 24, 2010 18:52 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

ooooo czuję, że ktoś w opowieściach Asi jest pomijany, bo o Budrysie to ja pierwszy raz teraz usłyszałam no i zobaczylam!!! Imię super, piesio śliczny :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 24, 2010 18:57 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Magda niedokładnie czyta wątki, o Budrysie była mowa już daaaawno :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon maja 24, 2010 18:58 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

gosiaa pisze:Magda niedokładnie czyta wątki, o Budrysie była mowa już daaaawno :)

może i tak, ale znacznie mniej niż o szalonej Meli :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon maja 24, 2010 19:05 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

gosiaa

Post » Pon maja 24, 2010 19:07 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

ok doczytam!!
Obrazek

magdaradek

Post » Pon maja 24, 2010 19:15 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Mgiełka jest przecudowna i przekochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miałam okazję osobiście ją poznać."Wpatruje" się swoimi ślepinkami i tańczy z wygiętym grzbiecikem gotowym do głaskania.Jest tak ufna wobec człowieka i bardzo grzeczna.
Taka drobna koteczka która nic nie robi sobie z tego że nie widzi.Rozczuliłam się gdy zobaczyłam ją radosną i szczęśliwą. :D

Oczywiście reszta zwierzorków Asi też jest superaśna :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon maja 24, 2010 20:26 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Asia, psioki są obłędne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon maja 24, 2010 20:39 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Petka-P1 pisze:Nie popisałam się tym razem.
Fotki zrobiłam do d... Mam powód żeby udać się do Asi raz jeszcze i sesję powtórzyć.
Żeby nie było, że nie robiłam to wklejam 2 i spalam się ze wstydu :oops:

Obrazek

Obrazek

Najważniejsze, że jest czyjaś ręka co o nią dba... :)
I tak jest śliczna i kochana!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 25, 2010 8:00 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Oooo, widzę, że prócz Mgiełki kilkoro rezydentów się na fotki załapało :wink:
Piesy - biesy :wink: :roll: - Mela szalona, a Budrynio z lekkim obłędem w oku (jego szalej ogranicza się do tego, że nikomu prócz mnie nie pozwala się dotknąć, natomiast Mela skutecznie zmienia losy świata, dlatego o niej częściej piszę :wink: )
Kocie panienki, Myszka i PiPi, fajne są - jedna ustawia stado, druga pełni funkcję listonoszki czyli nieustająco nosi wszystkim dobrą nowinę :wink:

A Mgieleczka jest cuuudowna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj uchyliłam drzwi łazienki, na progu zasiadali PiPi, Planeta i Demonek. Mgiełka oprychała ich dzielnie, więc uznałam, że na pierwszy raz wystarczy. Jednak prychanie nie było zajadłe, tylko takie "na wszelki wypadek". Kiedy pierwszy raz pojawiła się w łazience też prychała na wszystkie strony, choć prócz nas nikogo tam nie było. Pewnie jest to jej sposób oswajania nowej, nieznanej przestrzeni. Nie widzi, nie jest pewna więc prych, prych robi moja maluda. Coraz częściej chce się bawić, podbiega do drzwi ciekawa tego co za nimi :D Ale mizianki i tak są najlepsze na świecie :lol:
Dzisiaj rano znalazłam cudaczka NA toalecie, na mój widok pięknie zeskoczyła na podłogę 8) Ale mamy postępy :D :D :D

Dzisiaj będę dzwonić do weta, zapytam czy już doczytał mądre książki, odwiedzimy go gdy będzie gotowy i zrobimy przy tej okazji badania krwi. Jednak obserwując jak Mgiełka się rozwija coraz mniej niepokoję się tymi starymi zmianami neurologicznymi. Będzie z niej łobuziak jak się patrzy 8) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przesyłam tradycyjne Mgiełkowe uściski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto maja 25, 2010 8:13 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Mgiełka na tronie, to musiał być piękny widok :1luvu:

Jestem z niej dumna :) I z Ciebie Asiu też :D :ok: :ok: :ok:

Mała dogada się z towarzystwem, jeszcze będą razem szaleć :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 25, 2010 8:33 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Koooooooochana !!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 25, 2010 8:42 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))))

Już nie mogę się doczekać opowieści o wspólnych szaleństwach futerek :)

gosiaa

[poprzednia][następna]