Herunia bez 3 zębów
Herunia jest na mnie znowu obrażona
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Biedna Herunia![]()
![]()
![]()
za szybkie gojenie![]()
![]()
![]()

kasiunia773 pisze:trawa11 pisze:Biedna Herunia![]()
![]()
![]()
za szybkie gojenie![]()
![]()
![]()
Trawko jej będzie o niebo lepiej bez tych zębówto była tylko wylęgania bakterii i zarazków
a ja moją królewnę muszę wyjątkowo chronić
![]()
Gojenie w jej przypadku jest bardzo szybkiejuż domaga się jedzonka
mam dla Niej Gerberka z kurczakiem ,jeszcze ze dwie godziny i będzie jadła

MariaD pisze:Ja jeszcze w sprawie Antonia, bo mnie ciekawość żre.
Czy on tego schabowego tak sam z siebie łyka, czy też musisz mu machać kotletem przed pyszczkiem?
Jak duży może urosnąć?
W jakim jest wieku i ile może żyć?
Bierzecie go na rączki? Puszczacie luzem na mieszkanie by sobie pochodzi?

gdybym jej wczoraj osobiście nie trzymała przy usuwaniu zębów nigdy bym nie uwierzyła że ta kocinka straciła 3 zęby
wskakuje na parapety zaciągając przy tym firanki kasiunia773 pisze:Jutro czeka mnie wizyta u okulistyjak mi zapoda jakie okulary to zacznę gryźć
![]()
trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Jutro czeka mnie wizyta u okulistyjak mi zapoda jakie okulary to zacznę gryźć
![]()
masz okularki![]()
moze zielone![]()
![]()
kasiunia773 pisze:Mami mało tego dopóki nie zejdzie krew nie mogę się schylać ,nie mogę iść na działkę,
![]()
![]()
w ogóle nic nie mogę
![]()
![]()
![]()
Okularki z przyciemnianymi szkiełkamimoje krwinki w oczach kwiczą o odrobinę oddechu jak ta mi pani okulistka obrazowo wyjaśniła
, choć pewnie to łatwe nie będzie trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Mami mało tego dopóki nie zejdzie krew nie mogę się schylać ,nie mogę iść na działkę,
![]()
![]()
w ogóle nic nie mogę
![]()
![]()
![]()
Okularki z przyciemnianymi szkiełkamimoje krwinki w oczach kwiczą o odrobinę oddechu jak ta mi pani okulistka obrazowo wyjaśniła
Moja ciocia tak miala z tymi oczami, tez miala zabronione cokolwiek robic ,ale nie posluchala i swoje robiła, to i problemy większe potem miala
![]()
Tak więc uważaj i oszczędzaj się, choć pewnie to łatwe nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sylwia_mewka i 21 gości