Herunia bez 3 zębów

Herunia jest na mnie znowu obrażona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Biedna Herunia![]()
![]()
![]()
za szybkie gojenie![]()
![]()
![]()
kasiunia773 pisze:trawa11 pisze:Biedna Herunia![]()
![]()
![]()
za szybkie gojenie![]()
![]()
![]()
Trawko jej będzie o niebo lepiej bez tych zębówto była tylko wylęgania bakterii i zarazków
a ja moją królewnę muszę wyjątkowo chronić
![]()
Gojenie w jej przypadku jest bardzo szybkiejuż domaga się jedzonka
mam dla Niej Gerberka z kurczakiem ,jeszcze ze dwie godziny i będzie jadła
MariaD pisze:Ja jeszcze w sprawie Antonia, bo mnie ciekawość żre.
Czy on tego schabowego tak sam z siebie łyka, czy też musisz mu machać kotletem przed pyszczkiem?
Jak duży może urosnąć?
W jakim jest wieku i ile może żyć?
Bierzecie go na rączki? Puszczacie luzem na mieszkanie by sobie pochodzi?
kasiunia773 pisze:Jutro czeka mnie wizyta u okulistyjak mi zapoda jakie okulary to zacznę gryźć
![]()
trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Jutro czeka mnie wizyta u okulistyjak mi zapoda jakie okulary to zacznę gryźć
![]()
masz okularki![]()
moze zielone![]()
![]()
kasiunia773 pisze:Mami mało tego dopóki nie zejdzie krew nie mogę się schylać ,nie mogę iść na działkę,
![]()
![]()
w ogóle nic nie mogę
![]()
![]()
![]()
Okularki z przyciemnianymi szkiełkamimoje krwinki w oczach kwiczą o odrobinę oddechu jak ta mi pani okulistka obrazowo wyjaśniła
trawa11 pisze:kasiunia773 pisze:Mami mało tego dopóki nie zejdzie krew nie mogę się schylać ,nie mogę iść na działkę,
![]()
![]()
w ogóle nic nie mogę
![]()
![]()
![]()
Okularki z przyciemnianymi szkiełkamimoje krwinki w oczach kwiczą o odrobinę oddechu jak ta mi pani okulistka obrazowo wyjaśniła
Moja ciocia tak miala z tymi oczami, tez miala zabronione cokolwiek robic ,ale nie posluchala i swoje robiła, to i problemy większe potem miala
![]()
Tak więc uważaj i oszczędzaj się, choć pewnie to łatwe nie będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kresska, Marmotka i 116 gości