Rokita- niewidomy puchatek- czekając na dom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 18:26 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Wetki powiedziały, że wyniki Pucia są idealne :mrgreen: Jutro szczegóły- no i przepiszę wyniki :mrgreen:
Tak więc Pucio- kot zdrowy- szuka nowego domu 8) Choćby tymczasowego
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie maja 23, 2010 17:21 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

To jakim cudem on się znalazł na ulicy ? :roll: :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie maja 23, 2010 17:42 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Mnie się pytasz? Nie wiem :( Ogłoszenia w okolicy, skąd zabrany został kocur wywieszone, schronisko poinformowane, ale nikt go nie szuka...

sebriel

Post » Pon maja 24, 2010 14:58 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

sebriel pisze:Nie byłam dzisiaj u niego :oops: Wybaczcie, czasu nie mam za bardzo :oops: Wyników morfologii jeszcze chyba nie ma- jutro rano jadę do weta, to na 100% będę wiedzieć. Ale jakby przyszły i był złe, to dziewczyny by zadzwoniły.
Trochę lepsze foty :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

taki piękny , wierzyc sie nie chce ,ze trafił na ulicę, może po stracie opiekuna,bo nie inaczej chyba..?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 25, 2010 17:03 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Obrazek

Tymczasowo u mnie, w poniedziałek pojedzie do normalnego już DT :D Ale Dom Stały nadal poszukiwany :kotek:

sebriel

Post » Śro maja 26, 2010 14:23 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Ja tak po partyzancku, może jednak Ray, albo Luther, a nie ROKITA :roll: :roll: :roll:
Jasmina

Post » Śro maja 26, 2010 17:00 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Powiedz to mojej mamie :mrgreen: Jej się bardzo podoba Rokita 8)

sebriel

Post » Śro maja 26, 2010 17:18 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

No, to jest argument - Z MAMĄ NIE DYSKUTUJĘ :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Śro maja 26, 2010 17:28 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Mój tata z kolei jest za jakże prosty imieniem: Kot :mrgreen:

Wczoraj moja mała kuzynka jak zobaczyła Rokitę( :lol: kota oczywiście ;) ) To zaczęła płakać ze strachu- bo on taaki groźny.

A tak na poważnie- to bardzo łagodny, potulny kocur, wręcz taki ciapciak.
Moich kocurów się nie boi, na ich syki nie zwraca uwagi i nie odpowiada łapoczynami.
Dużo mruga tymi ślepkami, sierść ma czystą, ale porządne wyczesanie mamy w planach.
Ciągle chodzi z tak lekko otwartym pyszczkiem- wygląda nieco niepoważnie- nie wiem czym to jest spowodowane, zęby ma w idealnym stanie.
I okazało się, że królewicz nie przepada za suchą karmą :evil: A my dostaliśmy taaaki duży wór dobrej karmy. A on nie. Mokra i tylko mokra. Gdyby ktoś zechciał nas wspomóc mokrym żarciem, to chętnie przyjmiemy ;)
Planujemy wizytę u Szczecińskiego kociego okulisto-neurologa. Tyko kasę zbierzemy i zasuwamy :)

sebriel

Post » Śro maja 26, 2010 17:39 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

No to z tego wychodzi, że facet się nazywa KOT ROKITA, baaardzo dostojnie :ok:
Może Puchatkowo coś jeszcze doda, chyba jest wypłacalne - kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Śro maja 26, 2010 19:50 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Obrazek

sebriel

Post » Śro maja 26, 2010 20:04 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Jaki on piękny i dostojny :1luvu:
ObrazekObrazek

abradaque

Od: Czw kwi 08, 2010 17:50

Post » Śro maja 26, 2010 20:37 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

i mądry :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Czw maja 27, 2010 6:26 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

sebriel pisze:Mój tata z kolei jest za jakże prosty imieniem: Kot :mrgreen:

Wczoraj moja mała kuzynka jak zobaczyła Rokitę( :lol: kota oczywiście ;) ) To zaczęła płakać ze strachu- bo on taaki groźny.

A tak na poważnie- to bardzo łagodny, potulny kocur, wręcz taki ciapciak.
Moich kocurów się nie boi, na ich syki nie zwraca uwagi i nie odpowiada łapoczynami.
Dużo mruga tymi ślepkami, sierść ma czystą, ale porządne wyczesanie mamy w planach.
Ciągle chodzi z tak lekko otwartym pyszczkiem- wygląda nieco niepoważnie- nie wiem czym to jest spowodowane, zęby ma w idealnym stanie.
I okazało się, że królewicz nie przepada za suchą karmą :evil: A my dostaliśmy taaaki duży wór dobrej karmy. A on nie. Mokra i tylko mokra. Gdyby ktoś zechciał nas wspomóc mokrym żarciem, to chętnie przyjmiemy ;)
Planujemy wizytę u Szczecińskiego kociego okulisto-neurologa. Tyko kasę zbierzemy i zasuwamy :)
cos tam prześlemy...
Serniczek

Post » Pt maja 28, 2010 20:24 Re: PILNIE potrzebny DT dla niewidomego puchatka-Szczecin

Ponieważ Rokita był 100% kocurem- wraz ze wszystkimi tego konsekwencjami- został dzisiaj wykastrowany. I dobrze, bo zalecał się do kocurów i kotek( wykastrowanych) a w nocy fundował mi kocurze zaśpiewy. Nie wspominam już o dosyć specyficznym zapaszku, którego nie mogę wywabić z domu ani z siebie- ciągle go czuję. Ponieważ i sam Rokita zalatuje tym zapachem, zostanie niedługo wykąpany( prawdopodobnie już dzisiaj)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ktoś wie, jakim środkiem można skutecznie pozbyć się kocurzego zapachu?

sebriel

[poprzednia][następna]