A te bułeczki!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Świetna sesja Nerysia "obgryzającego okno" i dyskusja "z babą"
Też poproszę taką pyszną ciepła bułeczkę - kupiłaś taką cieplutką czy może sama upiekłaś
Jestem na etapie wekowania - kapusta, kurczaki, karkówka - robicie coś takiego?
AYO pisze:ALASUMIENIA NIE MASZ
![]()
Lody od Grycana - ze szczególnym uwzlględnieniem malagi - to coś, na widok czego tracę resztki zdrowego rozsądku niestety![]()
![]()
![]()
Piękny Pan Puma![]()
![]()
amyszka pisze:Cudowna sesja koteczków![]()
ale ten Neryś to powalający jest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak tam dziś Aluś
trawa11 pisze:pięknie się razem komponują![]()
![]()
alus1 pisze:Wiesz kiedyś przed tymczasami u mnie (kochanymi bardzo) moje kociaste się bardzo kochały, lizały się pieściły i toczyły walki często, teraz Mysz już od roku nie może wybaczyć Neronowi zdradyjak ją przytrzymam przy nim to on natychmiast rzuca się do całowania Myszy a ona spiernicza waląc go po głowie
brakuje mi ich uczuć, może kiedyś ta maupa zapomni
bo Neryś chodzi i j nawołuje do gonitwy a ona bardzo rzadko uczestniczy, chyba że ma ochotę mu przylać
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Wiesz kiedyś przed tymczasami u mnie (kochanymi bardzo) moje kociaste się bardzo kochały, lizały się pieściły i toczyły walki często, teraz Mysz już od roku nie może wybaczyć Neronowi zdradyjak ją przytrzymam przy nim to on natychmiast rzuca się do całowania Myszy a ona spiernicza waląc go po głowie
brakuje mi ich uczuć, może kiedyś ta maupa zapomni
bo Neryś chodzi i j nawołuje do gonitwy a ona bardzo rzadko uczestniczy, chyba że ma ochotę mu przylać
Charakterna kobitka![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jak już ma dobry nastrój, to sesje fotograficzne wychodzą takie fajne, że
JoasiaS pisze:alus1 pisze:wymyśliłam dla Ciebie spaghetti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie mogę się doczekać
alus1 pisze:....poproszę o przepis na dobra wekowana kapuchę:
alus1 pisze:a widziałaś foty kotów we śnie...Neryś taki wtulony na kołderce to do mnie się tak tuli
Użytkownicy przeglądający ten dział: miau333, muza_51 i 89 gości