Kopiuję z dogo po raz kolejny.Myślę,że to dobry pomysł.Można oczywiście na konto TSPZ w Tarnobrzegu,ale poprzez dogo byłoby taniej.Poza tym dziewczyny nie musiałyby targać ze sklepu.Tak myślę.
Wyślij wiadomośc poprzez AIM do AgaiTheta
Domyślnie
Cytat Napisał lilo Zobacz post
Dobra , czy ktos moze udostepnic swoje konto na szybka zbiorke na karme ?? a potem zakupic na allegro lub jesli ma dostep do hurtowych cen i wyslac ?? nieraz kogos nie stac na caly worek a moze dorzucic 10 , 20 , 50 zł i juz sie uzbiera na pare workow. Mysle ze najwazniejszy jest czas , trzeba porozsylac watek gdzie sie da i zebrac tak zeby np we wtorek karme juz kupic i wyslac bo te psiaki z glodu pozdychaja. Albo jesli ktos mieszka w okolicy zeby kupic na miejscu.
Ja kupiłam bosha ale oni mają tam też chappi, tylko to trzeba policzyć, bo może 15kg a nie 20kg.
To się jeszcze przeliczy.
Nie wiem czy chcecie ale my już nagłośniliśmy u nas:
http://www.schronisko.elblag.pl/inde...d=229&Itemid=1 Jeżeli chcecie to możemy zbierać kase na karme na konto naszego schroniska. Ja jestem kierownikiem i wszystkie pieniążki rozliczymy. Potrzeby są ogromne wszędzie, jak uzbieramy dużo to pomozemy też innym.
Część mnie zna już od dawna, nie zniknę z tą kaską
Tylko, że dziewczynom potrzebna jest kasa też, nie wiem gdzieś były podane dane do wpłat, można też im wpłacać bezpośrednio.