Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczek555 pisze:To świetna wiadomość, w końcu zajęli się zwierzakami, a nie tylko bezdusznymi potworami
lesna pisze:koteczek555 pisze:To świetna wiadomość, w końcu zajęli się zwierzakami, a nie tylko bezdusznymi potworami
Koteczek555
Łatwo ocenia się z suchego lądu, myślę, ze nikt rozumny, nie zostawiłby zwierząt, gdyby mógł je ratować.. To z tego co słyszę, co się dzieje, to niepewność, bo nikt nie wie w którym miejscu wały przerwą i szybka ewakuacja, gdy już do przerwania dojdzie.. poza nielicznymi wyjątkami, ludzie ratują co mogą, też zwierzęta, a rolnicy, głównie zwierzęta, bo to ich dobytek..
katebush pisze:lesna pisze:koteczek555 pisze:To świetna wiadomość, w końcu zajęli się zwierzakami, a nie tylko bezdusznymi potworami
Koteczek555
Łatwo ocenia się z suchego lądu, myślę, ze nikt rozumny, nie zostawiłby zwierząt, gdyby mógł je ratować.. To z tego co słyszę, co się dzieje, to niepewność, bo nikt nie wie w którym miejscu wały przerwą i szybka ewakuacja, gdy już do przerwania dojdzie.. poza nielicznymi wyjątkami, ludzie ratują co mogą, też zwierzęta, a rolnicy, głównie zwierzęta, bo to ich dobytek..
Wybacz, ale ludzie mogli byc zaskoczenie powodzia na poludniu kraju, bo nikt sie tego nie spodziewal i tu faktycznie ludzie mogli nie miec czasu na ratunek zwierzat. Ale w Polsce srodkowej i polnocnej ludzie dobrze wiedzieli ze idzie rekordowa woda i ze jest duze zagrozenie i rozumny czlowiek powinien wczesniej ewakuwac zwierzeta, bo w chwili gdy wal pusci jest juz za pozno! Nie dociera do mnie tlumaczenie ze nikt ich nie uprzedzil, ze nie wiedzieli w ktorym miejscu puszcza waly. Mysleli ze ta woda wyparuje?!!Dla mnie to nieodpowiedzialnosc! Gdyby u mnie istnial choc cien zagrozenia, to wywiozlabym swoje zwierzaki w pierwszej kolejnosci. Na szczescie widac w tv i necie, ze jest tez sporo osob dla ktorych najwaznieszym dobytkiem jest pies, kot czy inne zwierzaki!
katebush pisze:lesna pisze:koteczek555 pisze:To świetna wiadomość, w końcu zajęli się zwierzakami, a nie tylko bezdusznymi potworami
Koteczek555
Wybacz, ale ludzie mogli byc zaskoczenie powodzia na poludniu kraju, bo nikt sie tego nie spodziewal i tu faktycznie ludzie mogli nie miec czasu na ratunek zwierzat. Ale w Polsce srodkowej i polnocnej ludzie dobrze wiedzieli ze idzie rekordowa woda i ze jest duze zagrozenie i rozumny czlowiek powinien wczesniej ewakuwac zwierzeta, bo w chwili gdy wal pusci jest juz za pozno! Nie dociera do mnie tlumaczenie ze nikt ich nie uprzedzil, ze nie wiedzieli w ktorym miejscu puszcza waly. Mysleli ze ta woda wyparuje?!!Dla mnie to nieodpowiedzialnosc! Gdyby u mnie istnial choc cien zagrozenia, to wywiozlabym swoje zwierzaki w pierwszej kolejnosci. Na szczescie widac w tv i necie, ze jest tez sporo osob dla ktorych najwaznieszym dobytkiem jest pies, kot czy inne zwierzaki!
koteczek555 pisze:Koteczek555
(lesna-autor)Łatwo ocenia się z suchego lądu, myślę, ze nikt rozumny, nie zostawiłby zwierząt, gdyby mógł je ratować.. To z tego co słyszę, co się dzieje, to niepewność, bo nikt nie wie w którym miejscu wały przerwą i szybka ewakuacja, gdy już do przerwania dojdzie.. poza nielicznymi wyjątkami, ludzie ratują co mogą, też zwierzęta, a rolnicy, głównie zwierzęta, bo to ich dobytek..
Ja mam to samo zdanie. Był czas na ewakuację zwierzaków. Jak ludzie się nie chcieli wynosić jak była mowa o ewakuacji to mogli chociaz zwierzęta ewakuować, i niektórzy tak właśnie zrobili
koteczek555 pisze:Japieprze to nie mogli ich stamtąd zabrać? Co za świnie!
Dulencja pisze:Lesna, każdy widzi świat na własne podobobieństwo... ( odnośnie zyskiwania punktów na forum)...
Zgadzam się z koteczek555, jeśli już widzieli i zobaczyli to mogli zabrać... Bo te zwierzaki nie rozumieją.. I niestety nie dają rady
krakusik8 pisze:Sorry ale podklejony jest ten wątek w celu pomocy....
Dyskutować można na koci-łapci - tutaj nie miejsce na to...
Lucynka pisze:Zapraszam na Bazarek
viewtopic.php?f=20&t=111657&p=5996687#p5996687
viewtopic.php?f=20&t=111660
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 795 gości