Amyszko -cudny banerek
Bardzo dziękuję
Chłopaki też dziękują
Kilka osób dzowniło z ogłoszeń, ale chcą tylko jednego kota-oczywiście białego (najczęstszy powód- bo się dziecku podoba

). A ja marzę o wspólnym domku -dwie pieczenie przy jednym ogniu

Ale tak serio. To naprawdę kolorystycznie ten duecik wygląda cudnie. Inna sprawa że Bambiś jakoś z innymi kotami się tak nie koleguje jak ze Śnieżkiem, gonił mi bardzo Pampelke kiedyś, Zdzisię...ze Śnieżkiem się czasami mocno kotłują, ale potem właśnie śpią razem, więc to chyba takie męskie zabawy. Kiedyś spróbowałam ich oddzielić- Bambi płakał sam w pokoju, Śnieżek (mimo że był z inną kotką) też pomiaukiwał i za wszelką cenę chciał się wydostać z pokoju. Na jedynaków nie chce ich wydawać. Do domu z innym kotem chętnie, chociaż troszkę mam obawy czy Bambi nie będzie znowu gonił innego kota...Śnieżek też ostatnio podczas wycieczki po całym domu przyatakował mi mojego Zefirka....jednym słowem-z której strony nie spojrzeć opcja wydania tej dwójki razem wydaje się najbardziej optymalnym rozwiązaniem.
A oni są tacy razem kochani, weseli...troszkę łobuzerscy...
gdbym tylko mogła to bym chciała sobie taki zestawik zostawić....ale mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokocha ich bardzo i to od razu dwójkę