Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi we wspólnym domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 15:45 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Takie cuda i jeszcze domku nie mają ? :wink: Może banerek się przyda :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/ht9q3][img]http://tnij.org/gwnf[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro maja 19, 2010 20:12 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Ojej, Amyszko - jaki ładny bannerek :D
Spróbuję go wstawić..(ja nie wiem jak to jest ale mnie ciągle gonią, że mam za duży podpis a niektórzy jak widzę mają o wiele większe i jakoś nic... :| )

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw maja 20, 2010 8:34 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Amyszko -cudny banerek :ok:
Bardzo dziękuję :1luvu:
Chłopaki też dziękują :1luvu:

Kilka osób dzowniło z ogłoszeń, ale chcą tylko jednego kota-oczywiście białego (najczęstszy powód- bo się dziecku podoba :| ). A ja marzę o wspólnym domku -dwie pieczenie przy jednym ogniu :wink: Ale tak serio. To naprawdę kolorystycznie ten duecik wygląda cudnie. Inna sprawa że Bambiś jakoś z innymi kotami się tak nie koleguje jak ze Śnieżkiem, gonił mi bardzo Pampelke kiedyś, Zdzisię...ze Śnieżkiem się czasami mocno kotłują, ale potem właśnie śpią razem, więc to chyba takie męskie zabawy. Kiedyś spróbowałam ich oddzielić- Bambi płakał sam w pokoju, Śnieżek (mimo że był z inną kotką) też pomiaukiwał i za wszelką cenę chciał się wydostać z pokoju. Na jedynaków nie chce ich wydawać. Do domu z innym kotem chętnie, chociaż troszkę mam obawy czy Bambi nie będzie znowu gonił innego kota...Śnieżek też ostatnio podczas wycieczki po całym domu przyatakował mi mojego Zefirka....jednym słowem-z której strony nie spojrzeć opcja wydania tej dwójki razem wydaje się najbardziej optymalnym rozwiązaniem.
A oni są tacy razem kochani, weseli...troszkę łobuzerscy...
gdbym tylko mogła to bym chciała sobie taki zestawik zostawić....ale mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto pokocha ich bardzo i to od razu dwójkę :ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw maja 20, 2010 10:42 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Na pewno ktoś zakocha się w tej dwójce :P :ok: Są cudowni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Berni postaraj się ten wpis w podpisie umieścić zaraz pod banerkami ,bo Ci się podpis rozjeżdża :wink: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw maja 20, 2010 13:44 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Zawsze biały się bardziej podoba ah.. :?

Pokazałam TŻ te "nasze klony" :twisted:

Podobały mu się, ale nie zgodzi się na 4 koty. :roll:

Przecież tak by nikt nie zauważył, ze są 4 prawda? Jak by się razem nie pojawiały. :twisted: :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 20, 2010 15:50 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

maggia pisze:Zawsze biały się bardziej podoba ah.. :?

Pokazałam TŻ te "nasze klony" :twisted:

Podobały mu się, ale nie zgodzi się na 4 koty. :roll:

Przecież tak by nikt nie zauważył, ze są 4 prawda? Jak by się razem nie pojawiały. :twisted: :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

dobrze sobie kombinujesz :mrgreen: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw maja 20, 2010 19:22 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

zaznacze watek.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Czw maja 20, 2010 20:37 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Duecik prezentuję się pięknie i póki nie masz przysłowiowego noża na gardle i możesz sobie pozwolić na DT dla tych łobuziaków to ich nie rozdzielaj berni. Wierzę, że w końcu znajdzie się domek warty tej dwójeczki :ok:
a swoją drogą, kiedy to ludzie zrozumieją, że muszą być 2 koty w domu a nie jeden, bo jednemu to smutno i się bardziej nudzi :|
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Pt maja 21, 2010 12:01 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

W górę
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie maja 23, 2010 19:19 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Maggia taka 4 to byłoby coś :ok:
Gorzej jak by nagle dwa białe koty weszły do pokoju :mrgreen:

Kocurkowie mieszkają u mnie już naprawdę długo, nie mam noża na gardle, chociaż bardzo bym chciała żeby miały już swój własny domek...ale tak sobie myślę że skoro już tyle czekają to poczekają jeszcze troszkę. Dziś urządziliśmy sobie popołudniową drzemkę i oba kocurki spały przytulone do mnie...a Bambi umył Śnieżkowi łepek :D
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto maja 25, 2010 11:30 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

wyjątkowo piękny i elegancki duecik szuka wspaniałego domku :ok:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Wto maja 25, 2010 14:27 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Oooo....jakie piekne kociambry :1luvu:
I jeszcze domku nie maja ?
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Wto maja 25, 2010 14:33 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

berni pisze:Śnieżek to taki pluszak, coprawda nie przepada za braniem na ręce, ale ciągle traktorzy

Kicia moja tez nie przepadala,
a teraz to trzeba ja nosic po domu jak dziecko :wink:
Obrazek

millkaj

Post » Śro maja 26, 2010 10:09 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Hop kociaste po domki :ok: :ok:
Obrazek

millkaj

Post » Czw maja 27, 2010 9:43 Re: Biały kot, czarny kot- Śnieżek i Bambi szukają domku.

Zestaw biało-czarny szuka domku :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]