Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 7:18 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

witam się porannie :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob maja 22, 2010 8:11 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Buli-Żuber
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob maja 22, 2010 8:34 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Witam porannie w słoneczny dzionek

Kropeczka13 pisze:Buli-Żuber
Obrazek

No Kropeczka cudne kocicho

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob maja 22, 2010 9:49 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Bona44 pisze:Witam porannie w słoneczny dzionek

Obrazek

No Kropeczka cudne kocicho

Ale piękny puchaty kotek ! , nawet nazwisko ma szlacheckie , z przydomkiem (?) :P

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob maja 22, 2010 10:04 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Obrazek

Ale fajny, prawdziwy Żuberek :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob maja 22, 2010 10:12 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Dzień dobry bardzo wiosenno- słoneczny :)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob maja 22, 2010 10:43 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

He, he ja jak nie mam dyżuru to albo jestem po albo przed :evil: Średnio mam 14 miesięcznie- oprócz oczywiście etatu :mrgreen: Mną sie nie sugerujcie bo by impreza nigdy by nie doszła do skutku :mrgreen: Bo nawet może być tak ze mam zejść a nie dojedzie zmiana to i tak nie zejdę.
Ja niby te dwie soboty mam wolne ale 26 jestem po 48 godzinach w pracy a 27 wyjeżdżam na konferencję- 450 km to sobota trza dom ogarnąć , spakowac i trochę odespać. 3 jestem po...48 i 4 idę na znowu 48 godzin. :evil:
Fajna mam pracę no nie??? A potem słyszę- pokaż lekarzu co masz w garazu :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob maja 22, 2010 11:21 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Skierka-Trusia w D.S. u Benity
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Sob maja 22, 2010 11:34 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:He, he ja jak nie mam dyżuru to albo jestem po albo przed :evil: Średnio mam 14 miesięcznie- oprócz oczywiście etatu :mrgreen: Mną sie nie sugerujcie bo by impreza nigdy by nie doszła do skutku :mrgreen: Bo nawet może być tak ze mam zejść a nie dojedzie zmiana to i tak nie zejdę.
Ja niby te dwie soboty mam wolne ale 26 jestem po 48 godzinach w pracy a 27 wyjeżdżam na konferencję- 450 km to sobota trza dom ogarnąć , spakowac i trochę odespać. 3 jestem po...48 i 4 idę na znowu 48 godzin. :evil:

Wiesz co... :evil: w ubiegłym roku było tak samo :roll: Moze jednak cos wymyslisz ? 8)
Fajnie by było gdybyś w końcu dotarła na imprezkę :wink:

Iweta

Post » Sob maja 22, 2010 11:44 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

terenia1 pisze:
Iweta pisze:Więc moze jednak 26.06 ?

No faktycznie Iwonko może to byłby dobry termin chociaż zdaję sobie sprawę że dopasowanie terminu jak co roku jest trudne ze względu na dość pokaźną ilość osób, okres urlopowy , i w tym roku niestety warunki atmosferyczne - więc wstępnie ustalam :D mała marticzka :D do tej :D pory juz bedzie w sam raz na imprezkę :D ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami :ryk: no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego :ryk:
Lista imprezowiczów będzie zaraz :mrgreen: termin 26.06.2010r. czyli jest to chyba ostatnia sobota czerwca

jak bedzie mała marticzka to moze i ja wpadne z moim małym potworkiem :mrgreen:
choc ja totalny abstynent :?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob maja 22, 2010 11:45 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

majencja pisze:He, he ja jak nie mam dyżuru to albo jestem po albo przed :evil: Średnio mam 14 miesięcznie- oprócz oczywiście etatu :mrgreen: Mną sie nie sugerujcie bo by impreza nigdy by nie doszła do skutku :mrgreen: Bo nawet może być tak ze mam zejść a nie dojedzie zmiana to i tak nie zejdę.

To w takim razie kto będzie ratował uczestników jak już spożyją płyny wyskokowe za zdrowie kotków "na drugą nóżkę" ewentualnie "na czwartą łapkę i ogonek " :ryk: ? doświadczony lekarz byłby bardzo pożądanym uczestnikiem :mrgreen:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob maja 22, 2010 13:56 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MartynaP pisze:
terenia1 pisze:
Iweta pisze:Więc moze jednak 26.06 ?

No faktycznie Iwonko może to byłby dobry termin chociaż zdaję sobie sprawę że dopasowanie terminu jak co roku jest trudne ze względu na dość pokaźną ilość osób, okres urlopowy , i w tym roku niestety warunki atmosferyczne - więc wstępnie ustalam :D mała marticzka :D do tej :D pory juz bedzie w sam raz na imprezkę :D ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami :ryk: no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego :ryk:
Lista imprezowiczów będzie zaraz :mrgreen: termin 26.06.2010r. czyli jest to chyba ostatnia sobota czerwca

jak bedzie mała marticzka to moze i ja wpadne z moim małym potworkiem :mrgreen:
choc ja totalny abstynent :?

Zapraszamy wszystkich i tych małych i tych dużych.Ja mam nadzieję że też dotrę na coroczny spęd kociomaniaków :wink:

A tak na marginesie.
WCZORAJ O GODZ 22:40 ZNALAZŁ SIĘ Filip. :ok:
Na ulicy był od 9 maja :?
Zadzwoniła kobieta z ogłoszenia że podobny kot błąka się na stacji diagnostycznej i niemiłosiernie drze gumiora.Monika pobiegła w owe miejsce i rzeczywiście Filip okazał się Filipem tym prawdziwym.Zawołany po imieniu podbiegł do włascicielki i wtulił się jak małe dziecko.Dziś chłopak odsypia i nadrabia kulinarnie.
Tak jak mówiłam dziewczyna przez kilka dni goniła po osiedlu nie tego kota co trzeba :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 22, 2010 14:32 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:A tak na marginesie.
WCZORAJ O GODZ 22:40 ZNALAZŁ SIĘ Filip. :ok:
Na ulicy był od 9 maja :?
Zadzwoniła kobieta z ogłoszenia że podobny kot błąka się na stacji diagnostycznej i niemiłosiernie drze gumiora.Monika pobiegła w owe miejsce i rzeczywiście Filip okazał się Filipem tym prawdziwym.Zawołany po imieniu podbiegł do włascicielki i wtulił się jak małe dziecko.Dziś chłopak odsypia i nadrabia kulinarnie.
Tak jak mówiłam dziewczyna przez kilka dni goniła po osiedlu nie tego kota co trzeba :roll:

To super , ale sie cieszę :ok:

Iweta

Post » Sob maja 22, 2010 15:06 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Kropeczka13 pisze:Skierka-Trusia w D.S. u Benity
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Majorka
SiteModerator

Mruki: 7
Pomogła: 35 razy

Wysłany: Dzisiaj 12:24
Ach, jaka szczęśliwa i błyszcząca kicia! Zdjęcie z pyszczkiem w torebce -jakbym naszą Norcię widziała :)
Kropeczko, przekaż pozdrowienia od nas pańci Trusieńki, a jej samej głaski
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Sob maja 22, 2010 17:22 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Iweta! Nie w zeszłym roku było tak samo tylko ...co roku mam tak samo. Na ostatniej imprezie byłam 8O A z 10 lat temu??? Ktoś by nie uwierzył ale tak jest. Jeżeli jesteś po dwóch dobach w pracy/ nie wiadomo jakich ale to i tak poza domem nos stop w uniformie/ to jak wrócisz i wiesz że nastepnego dnia rano znowu trza iść to na samą myśl wyjechania gdziekolwiek z domu dostajesz dreszczy :evil:
U mnie akuratnie koniec czerwca do 10 lipca najgorszy bo najwięcej osób na urlopie.
Co by być na imprezie musiałabym co najmniej dwa miesiące wcześniej znać datę to dopiero wtedy jestem w stanie tak zrobić grafik coby mieć np wolnego łikenda.
Miesiąc wcześniej nie ma szans :? Bo z wyjazdu na szkolenie/ zapłacone ciężkie pieniądze/ zrezygnować się nie da a zamienić dyżuru nie ma z kim. Ja jestem zatrudniona w ...4 miejscach :mrgreen: Jakby w jednym to jeszcze jakoś by może co sie wykombinowało. A na rezygnację i tzw,,sprzedanie " koledze nie za bardzo mnie stać. Jestem jedynym źródłem dochodu tego domu.
Jeżeli byłaby podjęta decyzja że np sierpień to no problem bo grafiki jeszcze mogę zmienić, lipiec nie ma szans
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]