Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:He, he ja jak nie mam dyżuru to albo jestem po albo przedŚrednio mam 14 miesięcznie- oprócz oczywiście etatu
Mną sie nie sugerujcie bo by impreza nigdy by nie doszła do skutku
Bo nawet może być tak ze mam zejść a nie dojedzie zmiana to i tak nie zejdę.
Ja niby te dwie soboty mam wolne ale 26 jestem po 48 godzinach w pracy a 27 wyjeżdżam na konferencję- 450 km to sobota trza dom ogarnąć , spakowac i trochę odespać. 3 jestem po...48 i 4 idę na znowu 48 godzin.![]()
Fajna mam pracę no nie??? A potem słyszę- pokaż lekarzu co masz w garazu
terenia1 pisze:Iweta pisze:Więc moze jednak 26.06 ?
No faktycznie Iwonko może to byłby dobry termin chociaż zdaję sobie sprawę że dopasowanie terminu jak co roku jest trudne ze względu na dość pokaźną ilość osób, okres urlopowy , i w tym roku niestety warunki atmosferyczne - więc wstępnie ustalammała marticzka
do tej
pory juz bedzie w sam raz na imprezkę
ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami
no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego
![]()
Lista imprezowiczów będzie zaraztermin 26.06.2010r. czyli jest to chyba ostatnia sobota czerwca
majencja pisze:He, he ja jak nie mam dyżuru to albo jestem po albo przedŚrednio mam 14 miesięcznie- oprócz oczywiście etatu
Mną sie nie sugerujcie bo by impreza nigdy by nie doszła do skutku
Bo nawet może być tak ze mam zejść a nie dojedzie zmiana to i tak nie zejdę.
Ja niby te dwie soboty mam wolne ale 26 jestem po 48 godzinach w pracy a 27 wyjeżdżam na konferencję- 450 km to sobota trza dom ogarnąć , spakowac i trochę odespać. 3 jestem po...48 i 4 idę na znowu 48 godzin.![]()
Fajna mam pracę no nie??? A potem słyszę- pokaż lekarzu co masz w garazu
MartynaP pisze:terenia1 pisze:Iweta pisze:Więc moze jednak 26.06 ?
No faktycznie Iwonko może to byłby dobry termin chociaż zdaję sobie sprawę że dopasowanie terminu jak co roku jest trudne ze względu na dość pokaźną ilość osób, okres urlopowy , i w tym roku niestety warunki atmosferyczne - więc wstępnie ustalammała marticzka
do tej
pory juz bedzie w sam raz na imprezkę
ja zapisuję chętnych jeśli chodzi o TŻ-ów zapisuję w przypadku gdzie wiem że na 100% będą inne żony TŻ-ów muszą zawiadomić czy przyjdą same czy z TŻ-ami
no trochę zawiłe no jak zwykle moja chłopina będzie robiła za grillowego
![]()
Lista imprezowiczów będzie zaraztermin 26.06.2010r. czyli jest to chyba ostatnia sobota czerwca
jak bedzie mała marticzka to moze i ja wpadne z moim małym potworkiem![]()
choc ja totalny abstynent
mar_tika pisze:A tak na marginesie.
WCZORAJ O GODZ 22:40 ZNALAZŁ SIĘ Filip.![]()
Na ulicy był od 9 maja![]()
Zadzwoniła kobieta z ogłoszenia że podobny kot błąka się na stacji diagnostycznej i niemiłosiernie drze gumiora.Monika pobiegła w owe miejsce i rzeczywiście Filip okazał się Filipem tym prawdziwym.Zawołany po imieniu podbiegł do włascicielki i wtulił się jak małe dziecko.Dziś chłopak odsypia i nadrabia kulinarnie.
Tak jak mówiłam dziewczyna przez kilka dni goniła po osiedlu nie tego kota co trzeba
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 73 gości