Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa82 pisze:Tereniu może jednak zmieniłabyś na pierwszej stronie informację o tym jakie robię ogłoszenia z Nowa83 na Nowa82![]()
to tak w wolnej chwili
![]()
Wczoraj już mówiłam Basi i Adze ale ogólnie powiem, że jakby ktoś do schronu jechał to niech mi da znać to się zabiorę![]()
Trzymam kciuki za nasze chorowitki
MIKUŚ pisze:Karolina - chwilowo wstrzymaj się z dyżurami. Obecnie ilość dyżurantów jest pełna. Ale jako rezerwa - czemu by nieNie gniewaj się.
Natomiast jeśli dalej mogłabyś Nam pomagać w formie transportu do vetów, sterylek itp. oraz KB na miau-ku itd. to jest to mile widzianeOgłoszenia - to nieoceniona POMOC. Dzięki ze jesteś z Nami
terenia1 pisze:No i jeszcze jedna sprawatak ostatnim rzutem na taśmę dziś mamy 20 maja roku pańskiego 2010 i coś mi się tak zdaje , że zbliża się termin naszej sławetnej kociej imprezy
to juz będzie trzecia w tym roku
chyba czas zacząć mysleć i zabierać się za organizacje
co Wy na to. Ja tak myśle o optymalnym terminie, bo z tym przy takiej liczbie ludzików jest zawsze problem może to być koniec czerwca poczatek lipca myslę oczywiście o jakiejś sobocie. Marta do tej pory jakoś się rozpakuje
i powitamy na imprezce naszą najmłodszą kociareczkę. Jedyne co jest pewne to miejsce imprezki czyli jak zwykle u mnie, co do pogody to sama nie wiem bo w tym roku jakaś masakra - w załozeniu jak zwykle impreza tarasowo-grillowa, w razie deszczu ewakuacja do chałupki, zasady te same każdy przynosi co się da łącznie z jedzonkiem i napitkiem
co Wy na to kocia mafio
Kropeczka13 pisze:Po odwołaniu dzisiejszych sterylek kotki już nakarmione coby nie głodowały niepotrzebnie![]()
Iweta mam już dla Ciebie geranium ale strasznie zdziczałe,tak mi się wydaje,jeszcze tylko ten aloes przywiozę w poniedziałek i chyba też nie będzie w dobrej kondycji
Iweta pisze:Spoko imprezka musi być, w ubiegłym roku tez nas deszcz przegonił do chałupki
![]()
Może 3 Lipiec ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 82 gości