Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 7:08 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

:ok:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt maja 21, 2010 7:28 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Tereniu może jednak zmieniłabyś na pierwszej stronie informację o tym jakie robię ogłoszenia z Nowa83 na Nowa82 :oops: :wink: to tak w wolnej chwili :D

Wczoraj już mówiłam Basi i Adze ale ogólnie powiem, że jakby ktoś do schronu jechał to niech mi da znać to się zabiorę :roll:

Trzymam kciuki za nasze chorowitki :ok:
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pt maja 21, 2010 7:41 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Nowa82 pisze:Tereniu może jednak zmieniłabyś na pierwszej stronie informację o tym jakie robię ogłoszenia z Nowa83 na Nowa82 :oops: :wink: to tak w wolnej chwili :D

Wczoraj już mówiłam Basi i Adze ale ogólnie powiem, że jakby ktoś do schronu jechał to niech mi da znać to się zabiorę :roll:

Trzymam kciuki za nasze chorowitki :ok:

Już zmienione :lol: do schronu z reguły jeżdżę ja , ale nieraz to całkiem spontaniczna decyzja :) byłam wczoraj wyciągnąć 16 letniego pieska staruszka, na kociarni nie byłam podobnież są male kociaki :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 21, 2010 7:57 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Przypominam o dyżurach:
viewtopic.php?f=1&t=110711&start=0

Karolina - chwilowo wstrzymaj się z dyżurami. Obecnie ilość dyżurantów jest pełna. Ale jako rezerwa - czemu by nie :wink: Nie gniewaj się.
Natomiast jeśli dalej mogłabyś Nam pomagać w formie transportu do vetów, sterylek itp. oraz KB na miau-ku itd. to jest to mile widziane :mrgreen: Ogłoszenia - to nieoceniona POMOC. Dzięki ze jesteś z Nami :lol:
MIKUŚ

Post » Pt maja 21, 2010 8:21 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

MIKUŚ pisze:Karolina - chwilowo wstrzymaj się z dyżurami. Obecnie ilość dyżurantów jest pełna. Ale jako rezerwa - czemu by nie :wink: Nie gniewaj się.
Natomiast jeśli dalej mogłabyś Nam pomagać w formie transportu do vetów, sterylek itp. oraz KB na miau-ku itd. to jest to mile widziane :mrgreen: Ogłoszenia - to nieoceniona POMOC. Dzięki ze jesteś z Nami :lol:

Nie no spoko :ok: Akurat nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie :wink: Oferuje tylko pomoc, nie chciałam żeby było, że się nie udzielam :roll: A co do transportu to o ile coś mi tam by nie wypadło to możecie na mnie liczyć :ok:

Terenia dzięki za zmianę :D A jeżeli chodzi o schron to w wyniku Twojej kiedyś tam spontanicznej decyzji daj mi znać na kom. może mi będzie pasować to bym się z Tobą zabrała :ok: plizzzzz
Obrazek

Nowa82

Post » Pt maja 21, 2010 8:33 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

A to staruszek Kajtuś już po wyciągnięciu ze schroniska :D
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

terenia1

Post » Pt maja 21, 2010 9:15 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

terenia1 pisze:No i jeszcze jedna sprawa :D tak ostatnim rzutem na taśmę dziś mamy 20 maja roku pańskiego 2010 i coś mi się tak zdaje , że zbliża się termin naszej sławetnej kociej imprezy :mrgreen: to juz będzie trzecia w tym roku 8O chyba czas zacząć mysleć i zabierać się za organizacje :) co Wy na to. Ja tak myśle o optymalnym terminie, bo z tym przy takiej liczbie ludzików jest zawsze problem może to być koniec czerwca poczatek lipca myslę oczywiście o jakiejś sobocie. Marta do tej pory jakoś się rozpakuje :mrgreen: i powitamy na imprezce naszą najmłodszą kociareczkę. Jedyne co jest pewne to miejsce imprezki czyli jak zwykle u mnie, co do pogody to sama nie wiem bo w tym roku jakaś masakra - w załozeniu jak zwykle impreza tarasowo-grillowa, w razie deszczu ewakuacja do chałupki, zasady te same każdy przynosi co się da łącznie z jedzonkiem i napitkiem :) co Wy na to kocia mafio

Spoko imprezka musi być :wink: , w ubiegłym roku tez nas deszcz przegonił do chałupki 8)
Może 3 Lipiec ? 8)

Piesio jest super , podobny do mojego Marianka :ok:
Ostatnio edytowano Pt maja 21, 2010 10:00 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt maja 21, 2010 9:16 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Śliczny piesio, kochane są takie kundelki :P

Dodałam ogłoszenia na www.hiperogloszenia.pl :ok:
Obrazek

Nowa82

Post » Pt maja 21, 2010 11:06 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Po odwołaniu dzisiejszych sterylek kotki już nakarmione coby nie głodowały niepotrzebnie :D

Iweta mam już dla Ciebie geranium ale strasznie zdziczałe,tak mi się wydaje,jeszcze tylko ten aloes przywiozę w poniedziałek i chyba też nie będzie w dobrej kondycji :(
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt maja 21, 2010 11:36 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Kropeczka13 pisze:Po odwołaniu dzisiejszych sterylek kotki już nakarmione coby nie głodowały niepotrzebnie :D

Iweta mam już dla Ciebie geranium ale strasznie zdziczałe,tak mi się wydaje,jeszcze tylko ten aloes przywiozę w poniedziałek i chyba też nie będzie w dobrej kondycji :(

Super, dziekuje :ok: To nic, ze zdiczałe, wyprowadze je na prawdziwe piekności :wink:
Poza tym u Marty też na mnie czeka aloes :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt maja 21, 2010 14:06 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Iweta pisze:Spoko imprezka musi być :wink: , w ubiegłym roku tez nas deszcz przegonił do chałupki 8)
Może 3 Lipiec ? 8)

Ja nie moge :crying: wtedy mamy wesele, a 10.07 mam rocznice ślubu :evil:

Może 17 lipca ? :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt maja 21, 2010 18:18 przez Kleo, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt maja 21, 2010 17:56 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt maja 21, 2010 17:58 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

hop hop hop :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt maja 21, 2010 19:17 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Dobra to robimy listę chętnych na kocią imprezę mozna powiedzieć doroczną :mrgreen:
proszę wpisywać się kto chętny na kocią imprezę :lol: termin koniec czerwca początek lipca dzień do ustalenia będzie to trudne ale jakiś kompromis pewnie osiągniemy :D
jakie mamy terminy 26.06.2010 może 03.07.2010 takie chyba najbardziej sensowne :D

terenia1

Post » Pt maja 21, 2010 19:23 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Jeśli można to proszę nas zapisać na imprezkę :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]