MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 12:09 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Biedna kocina :( .
Ale rozbroił mnie widok gołego tyłka Avatara a dookoła ekranu reklama "Gillett Fusion Power - najbardziej komfortowe golenie !" :lol:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Śro maja 19, 2010 12:15 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Nio, jestem pod wrażeniem :D Zarówno poczynań Avatara jak i Twoich umiejętności filmowych :wink: Jak odbierałyśmy Avatara to miałyśmy mieszane uczucia, czy jeszcze uda się mu pomóc. Jednak cokolwiek nie nastąpi nasza decyzja była słuszna. Gdyby został tam gdzie był już z pewnością by nie żył. Trudno tez mieć pretensje do człowieka który poprosił nas o pomoc dopiero jak sam stwierdził, że nie daje rady, a nie od razu. Chyba nie do końca wiedział czym się zajmujemy :wink: Jednak teraz dzwoni i dopytuje o kotecka . Mam nadzieję, że finał sprawy odbędzie się w sądzie i skur.... co go postrzelił popłynie finansowo, bo chyba tylko taka kara dla pozbawionego uczuć gada może być odczuwalna :evil:

Hipcia jesteś niemożliwa :twisted:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro maja 19, 2010 15:39 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Ja chyba też się zastrzele jak jeszcze kilka takich relacji przeczytam :evil:
http://www.mmwarszawa.pl/8454/2010/5/19 ... anged=true

Barbara Horz

Post » Śro maja 19, 2010 17:01 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Avatar całkiem szybko śmiga :lol:
Adria, :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro maja 19, 2010 17:54 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Trzymam kciuki, co by się udało złapać siuśki Gabona
i żeby sie okazało, że niepotrzebnie tez ;)
- w sensie, co by jednak nic mu nie było i tylko się zgrywał kawaler :wink:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro maja 19, 2010 22:34 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

To zaczynamy po kolei :wink:

Ostoja spokoju i bezpieczeństwa...Lincoln, wielki , piekny, niedotykalski jeszcze ale bardzo zakochany z wzajemnością 8)

Obrazek ...nie nie , nie w łóżku nie zakochał sie chodź bardzo je lubi 8)

Obrazek w psie też nie 8)

Chociaż wszystkie dzikie dziki lubią psy szczególnie te "psy na koty", bo z taką etykietką trafił do mnie Max :(

Zakochali sie na zabój i poczynają sobie śmiało na łóżku, że fotek nie da rady im zrobić

Wielki, czarny z białym i mała biała z Czarnym 8) Lincoln i Kropka :1luvu:

Obrazek

cdn.
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw maja 20, 2010 8:02 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Max jest moim idolem :1luvu:
Ja wiem, jak to brzmi :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw maja 20, 2010 14:28 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Basiu, Bezopet jest dosyc mocny (dlatego wole go stosować , bo efekt szybszy i taniej globalnie wychodzi patrząc na ilos podania), nawet u kota bezproblemowego qpalowo powoduje rozluźnienie po podaniu, natomiast Gimpeta pasta odkłaczająca jest duzo spokojniejsza, obrazowo to tak wygląda: poł łyżeczki bezopeta ddaje tyle co ok. 4cm gimpeta, zatem moja propozycja jest taka, aby wypóbowac podac paste Gimpeta Milowi, nie powinna wywołac luzniejszego qpala- test na moich futrach, ale też dobzre jets ja podac 3 dni pod rząd, aby uzyskac efekt odkłaczenia, moz etak od łyżeczki do herbaty spróbowac dawkę, jak myślisz?
to ta pasta
http://www.zooplus.pl/shop/koty/przysma ... jace/31813

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw maja 20, 2010 15:24 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Olu miałam i tą pastę. Nie pamiętam czy Milo miał również po niej srake. Spróbuję jeszcze raz, chociaż dobrze pamiętam, że koty u mnie tym strasznie pluły :wink: Milowi jednak mozna do pysia podać wszystko, on wie, że ja mu krzywdy zrobić nie chce i otruć też go nie chce :wink: Wczoraj wieczorem i dziś Milo był jak by ciut lepszy. Wydaje mi się, że to efekt zwiększenia encortonu, a i może się odkłaczył. Podaje mu też teraz essentiale forte na wątrobe. Ostatnio zauważyłam, że mu po tym lepiej. Może on ma tak jak i ja, jakiekolwiek problemy z jelitami i od razu boli mnie wątroba :roll:
Jutro do swojego domu ma jechać Iskierka. Nie wiem co z tego będzie, bo dziś nagle Halina płacze, jej TŻ szuka dziury w całym, co by mieć poważny i męski powód nie wyadoptowywania suni :wink: Oni doskonale wiedzą, że pozostawienie jej jest bardzo nierozsądne w ich przypadku, a z drugiej strony trudno się nie zakochać w tak cudnej psinie :wink: Coś wiem na ten temat :roll: Mój Filip też miał być wyadoptowany. Jednak ja wiedziałam, że prędzej czy później psa mieć będę to dlaczego to nie miał by być Filip :twisted:

Barbara Horz

Post » Czw maja 20, 2010 20:15 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

viewtopic.php?f=20&t=111566

bazarek miaukotkowy :mrgreen:
Ale za to jaki!
Manu - dziękuję :1luvu:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw maja 20, 2010 21:10 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Dziś była troszeczkę lepsza pogoda to mi się koty pobudziły, ale wczoraj wyglądało to jeszcze tak: Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Filip jest dziś strasznie wkurzony. Wraz z Adria i jej TŻ-em obcinaliśmy pazury. Tzn. Ada obcinała, a my trzymali :twisted: Bałam się potem psu mordownik z pyska zdjąć. Bez kagańca się nie dało niestety. Wczoraj przy próbie delikatnego podejścia do jego pazurko użarł mnie gad jeden w palec :evil: Chyba go przechwaliłam ostatnio.
Obrazek

Barbara Horz

Post » Pt maja 21, 2010 8:11 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

W nocy była paskudna burza :( Zalało mi piwnicę..jestem niewyspana. Nie wiem jak dzisiaj w robocie wysiedze :oops:

Marcel i Nosek są śliczni :1luvu: a z Filipem do fryzjera :smokin:

i obiecany cd. 8)

Lincolnowi i Kropce fotki normalnej się zrobić nie da, bo tak się miziają, przytulają, że wychodzi jedna, wielka, zamazana plama :twisted:

ale fotki da się zrobić Maxowi 8) którego kochają wszyscy

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Na fotkach oczywiście mały Attila :)

Tak po kąpieli odpoczywa Avatarek. Na kanapę sam się wdrapał i ma gdzieś to, że obok leżą psy 8)

Obrazek Obrazek

Od wczoraj Avatar jest jakiś nie swój. Mało wychodzi ze swojego legowiska. Przy masażu łapek miaukoli jakby go bolało :(

Na koniec Szpieg z Krainy Deszczowców, który zawsze jest gdzieś za mną, obok mnie 8)

Obrazek

i Szpieg szpiegujący Szpiega czyli Kropka :lol:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt maja 21, 2010 10:43 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Maxiu jest cudowny z tą swoją miłością do kotów :1luvu:
Mam nadzieje, że u Avatara to tylko chwilowe i że antybiotyk pomoże :( Trzymam kciuki za kotecka.

Ada ja nie wiem czy powinnam iść z kudłatym do fryzjera. Jak go obetnę to nie będziemy już do siebie podobni :twisted: No chyba, że pójdziemy razem :wink:
Szpieg ma oczy Atheny. One chyba oby dwa po Łapkowym :roll:

Barbara Horz

Post » Pt maja 21, 2010 19:03 Re: MiauKot:BYTOM-zaginął BUSTER!s.26/postrzelony Avatar :( s.30

Pini już nie ma krwistoczerwonych oczu tylko czerwone :evil: Zużyłam całą buteleczkę kropli. Kolejna wizyta u weta nieunikniona ... to się kotecek ucieszy. Do poniedziałku będę zakrapiać Tobrex bo trzeba to dalej dusić.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

[poprzednia][następna]