Malati pisze::D
Schizie się nie dziwię ale ten no, w sumie to dobrze, że takie jej rozwiązanie było
jakie? jeszcze rozwiązania nie było, schiza jest

AYO pisze:Stachanowiec

Magija pisze:i domku
kiedy się wstydzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze::D
Schizie się nie dziwię ale ten no, w sumie to dobrze, że takie jej rozwiązanie było
AYO pisze:Stachanowiec
Magija pisze:i domku
Georg-inia pisze: kiedy się wstydzęwiększość pewnie myśli, że to willa jakaś, a to chałupeczka malutka, klocek taki brzydki. I do tego ten bałagan na podwórzu
tam jest wszystko, słuchajcie. Patrząc tylko z boku, nie pchając się w gruzowisko, zauważyłam: silnik samochodowy, przednią szybę od jakiegoś auta, szafkę przedpokojową, plastykowy stół ogrodowy, krzesło a'la późny Gomułka, 4 skrzynki drewniane i plastikowe pełne butelek, taczkę wyładowaną kawałkami chyba paździerzowych płyt i wykładzin, więcej rzeczy nie pamiętam, ale wszystko to jest zwalone na kupę za budynkiem gospodarczym, przywalone jakimiś deskami, prętami, Bóg wie czym. Tam chyba nikt nie sprzątał od 20 lat
AgaPap pisze:Zdjęcie już kiedyś dawałaś jedno, wiec z grubsza wiemy jak domek wygląda, nie musisz sie martwić, że szoku doznamy
gosiaa pisze:Dzisiaj w radio mówili, że przez wulkan na Islandii lata nie będzie
pisiokot pisze:Inga, możesz przywieźć do mnie pranie. U mnie nadal grzeją, w łazience jest grzejnik, pranko elegancko schnie, wyschnie Ci z dnia na dzień.
Poważnie mówię. Pakuj łachy i przywoź.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 35 gości