Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 20, 2010 9:39 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

Malati pisze::D

Schizie się nie dziwię ale ten no, w sumie to dobrze, że takie jej rozwiązanie było :)

jakie? jeszcze rozwiązania nie było, schiza jest :evil:

AYO pisze:Stachanowiec

:ryk: bez przesady, obywatelko! to wygodnictwo jest, poza tym ja się boję ustnych jak ognia, zatyka mnie, robię się czerwona, potem zielona i po zawodach :oops:

Magija pisze:i domku

kiedy się wstydzę :oops: większość pewnie myśli, że to willa jakaś, a to chałupeczka malutka, klocek taki brzydki. I do tego ten bałagan na podwórzu :( tam jest wszystko, słuchajcie. Patrząc tylko z boku, nie pchając się w gruzowisko, zauważyłam: silnik samochodowy, przednią szybę od jakiegoś auta, szafkę przedpokojową, plastykowy stół ogrodowy, krzesło a'la późny Gomułka, 4 skrzynki drewniane i plastikowe pełne butelek, taczkę wyładowaną kawałkami chyba paździerzowych płyt i wykładzin, więcej rzeczy nie pamiętam, ale wszystko to jest zwalone na kupę za budynkiem gospodarczym, przywalone jakimiś deskami, prętami, Bóg wie czym. Tam chyba nikt nie sprzątał od 20 lat :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 20, 2010 9:51 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

Georg-inia pisze: kiedy się wstydzę :oops: większość pewnie myśli, że to willa jakaś, a to chałupeczka malutka, klocek taki brzydki. I do tego ten bałagan na podwórzu :( tam jest wszystko, słuchajcie. Patrząc tylko z boku, nie pchając się w gruzowisko, zauważyłam: silnik samochodowy, przednią szybę od jakiegoś auta, szafkę przedpokojową, plastykowy stół ogrodowy, krzesło a'la późny Gomułka, 4 skrzynki drewniane i plastikowe pełne butelek, taczkę wyładowaną kawałkami chyba paździerzowych płyt i wykładzin, więcej rzeczy nie pamiętam, ale wszystko to jest zwalone na kupę za budynkiem gospodarczym, przywalone jakimiś deskami, prętami, Bóg wie czym. Tam chyba nikt nie sprzątał od 20 lat :roll:

Zrób wyprzedaż garażową to może jeszcze zarobisz :mrgreen:

Zdjęcie już kiedyś dawałaś jedno, wiec z grubsza wiemy jak domek wygląda, nie musisz sie martwić, że szoku doznamy :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw maja 20, 2010 9:52 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

AgaPap pisze:Zdjęcie już kiedyś dawałaś jedno, wiec z grubsza wiemy jak domek wygląda, nie musisz sie martwić, że szoku doznamy :wink:

o, to to
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw maja 20, 2010 12:22 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

Popieram przedpiszczynie :piwa:

A egzaminy zawsze wolałam ustne ale to inna dziedzina - za dużo naookoło nie nawiniesz :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 20, 2010 12:34 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

To ja przyłączam się do oczekujących na koniec egzaminów, słońce i fotki.

Dzisiaj w radio mówili, że przez wulkan na Islandii lata nie będzie :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 20, 2010 13:05 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

8O
A możesz to rozwinąć?
Wiem, ze chodzi o chmure pyłu ale skoro ona jest tak wysoko to jaki to ma zwiazek z pogodą :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 20, 2010 13:11 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

O NIE!

Ja się NIE zgadzam! Moje lato ma być piękne i słoneczne :) To ta chmura z tym okropnym deszczem nie spadła? :(

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw maja 20, 2010 13:31 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

gosiaa pisze:Dzisiaj w radio mówili, że przez wulkan na Islandii lata nie będzie :strach:

jak to? :cry: to po co ja się przeprowadzałam? :cry: w poważaniu mam Islandię i jej wulkany, ja chcę słońce i 22 stopnie!

inaczej skąd wezmę czyste ciuchy? te co wyprane zostały po 3 tygodniach przerwy praniowej mogę spokojnie wyprać raz jeszcze :( suszarka stała w pokoju, między stołem i telewizorem, no po prostu wolny metraż mamy tak duży, że możliwości wyboru mnie powaliły i postawiłam gdzie bądź :twisted: co prawda w końcu, po 10 dniach wyschło, ale zapach - bezcenny :twisted: zapomniałam TŻ towi powiedzieć, że rozumiem dużą ilość nazbieranych brudków, ale żeby nie ładował pralki do oporu... załadował tyle, że każde najmniejsze miejsce na całkowicie rozłożonej suszarce było zajęte :roll:
do tego pogoda i wilgotność powietrza i efekt taki, że znów mamy więcej do wyprania niż byśmy mieli bez tamtej próby oczyszczenia garderoby :twisted:

Georg-inia

Post » Czw maja 20, 2010 13:36 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

Inga, możesz przywieźć do mnie pranie. U mnie nadal grzeją, w łazience jest grzejnik, pranko elegancko schnie, wyschnie Ci z dnia na dzień.
Poważnie mówię. Pakuj łachy i przywoź.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw maja 20, 2010 13:48 Re: Georg i Klemens. Uwięzieni... ;)

pisiokot pisze:Inga, możesz przywieźć do mnie pranie. U mnie nadal grzeją, w łazience jest grzejnik, pranko elegancko schnie, wyschnie Ci z dnia na dzień.
Poważnie mówię. Pakuj łachy i przywoź.

dzięki, Ania :love: ale patrząc za okno mam nadzieję, że jednak wulkan odpuścił choć trochę. :evil: Na powietrzu to mi wyschnie ino-mig... Postanowiłam poczekać do weekendu, jak się nie poprawi, to faktycznie będę myśleć, jak to ugryźć. :roll:

Georg-inia

Post » Czw maja 27, 2010 11:24 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu.

Słoneczko wczoraj ładnie przygrzało, a koty moje wyglądały jako te skwarki utęsknione, gapiąc się tępo przez okno. Ale ponieważ Ciocia Magija dowiozła nam wczoraj obroże, więc raz kozie śmierć: wypuszczam tałatajstwo.

Otworzyłam drzwi... moja wina, nie sparwdziłam, Klemcio wybiegł i ....
Obrazek

za to mój książę, zwany Czarną Małpą - z przyczyn wiadomych, taką oto wykazał się odwagą...
Obrazek

:roll:

zaraz będzie reszta fotek i przedstawienie... Miriamóffki ;)

Georg-inia

Post » Czw maja 27, 2010 11:30 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

Georg, proszę Cię, przecież chciałeś na dwór....

No przecież jestem na dworzu... prawie...
Obrazek

I wcale się nie czaję, ćwiczę do Akademii Śmiesznych Kroków po prostu...Obrazek

łaaaaa, trawa :)
Obrazek

co mówisz? że będę rzygał? łetam...
Obrazek

Georg-inia

Post » Czw maja 27, 2010 11:30 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

uuuuuu Klemcio chyba nie spodziewał się rudego intruza :twisted:
a co Ty chcesz od Georga? Ja widzę, że on zamiłowanie do robótek technicznych ma :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 27, 2010 11:31 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

ale super fotki :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 27, 2010 11:33 Re: Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

za to Klemcik zaskoczony przez Rudego i wręcz otoczony przez wroga w postaci Burego w liczbie jeden, spruł najpierw pod auto, posiedział, podumał, no i poszedł zwiedzać :)
Klemcio w dmuchawcach :)
Obrazek Obrazek

a potem to niestety, ale przypomniało mu się o szparze w drzwiach do garażu i zaginął był tam, w czeluściach, na dobre pół godziny :roll:
Obrazek

Georg-inia

[poprzednia][następna]