Więcej na pewno napisze alareipan. Ta kocia jest sliczna, ruda na białych łapkach. Ma biała bródkę i brzusio. Rude takie marchewkowe, intensywne. Cudne dziecko - mlodziuka jest i ania pisała że chyba ma być recydywistką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Bardzo pilnie potrzebny jest dt dla bialo - rudej koteczki 81/10. Kotka nie ma jednego oczka, ale absolutnie jej to nie przeszkadza; jest radosna, milutka, bardzo spragniona człowieka i pieszczot.
Więcej na pewno napisze alareipan. Ta kocia jest sliczna, ruda na białych łapkach. Ma biała bródkę i brzusio. Rude takie marchewkowe, intensywne. Cudne dziecko - mlodziuka jest i ania pisała że chyba ma być recydywistką
-Anula- pisze:ID: 207/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Opis: zwrot z adopcji, POP 0711/09
Maść: bura pręgowana z białym
-Anula- pisze:ID: 207/10
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samica ]
Opis: zwrot z adopcji, POP 0711/09
Maść: bura pręgowana z białym
Never pisze:Dla każdego kotka zabranego na dt będzie wyprawka, w W-wie pokryjemy koszty leczenia (mam talony na leczenie), tylko dt nie ma....
jola.ps pisze:Never pisze:Dla każdego kotka zabranego na dt będzie wyprawka, w W-wie pokryjemy koszty leczenia (mam talony na leczenie), tylko dt nie ma....
Jestem nowa na tym forum więc mogę palnąć jakąś gafę, z góry wielkie sorki!
Zgłaszam domek tymczasowy, ewentualnie stały. Chodzi tu o mój domek, w którym pomieszkuje już "nieszkodliwy" pies, którego adoptowałam z Palucha i roczna koteczka, adoptowana z Kociego Azylu w Konstancinie.
Przeglądając zdjęcia kotów z kwarantanny serducho zaczęło mocniej walić przy zdjęciu koteczki 200/10.
Moje pytania - czy trzeba czekać do końca kwarantanny, czy wydzwaniać do schroniska wcześniej, czy lepiej prosić o pomoc kogoś z forum miau???
Never pisze:o, jak fajnie![]()
jeśli kotek ma ponizej 3 m-cy, nie musisz czekać do konca kwarantanny, jesli jest starszy - mozesz się na niego zapisać i zaadoptowac po zakończeniu kwarantanny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości