musialabys do mnie przyjechac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:jeszcze w miedzyczasie zalamanie nerwowe
musialabys do mnie przyjechac![]()
tillibulek pisze:a co, marzy Ci sie Rubka z chorym pecherzem i podejrzeniem kryształów?? moge oddac na wyleczenie
tillibulek pisze:co do zalamania nerwowego, to moze i szybciutko, ale jadac autem nie mozna pic (za duzo sie rozlewa)![]()
![]()
OKI pisze:tillibulek pisze:a co, marzy Ci sie Rubka z chorym pecherzem i podejrzeniem kryształów?? moge oddac na wyleczenie
Raczej na Frejkę się czajęLeczenia mam ostatnio pod dostatkiem
tillibulek pisze:co do zalamania nerwowego, to moze i szybciutko, ale jadac autem nie mozna pic (za duzo sie rozlewa)![]()
![]()
Wszystko po kolei
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:a co, marzy Ci sie Rubka z chorym pecherzem i podejrzeniem kryształów?? moge oddac na wyleczenie
Raczej na Frejkę się czajęLeczenia mam ostatnio pod dostatkiem
![]()
Wszystko po kolei
jesli chodzi o Freye to ona tez dostarcza bardzo duzo emocji, wcale nie musi byc chora, zeby absorbowac swoją osobą![]()
![]()
no po kolei, tak moj tata mi zawsze powtarza, ale jakos nie moge tego wdrozyc w zycie
tillibulek pisze:Freya ma zaciecie farmaceutyczne - uporzadkowalaby Ci apteczke i poukladala leki po calym mieszkaniu od A do Z
OKI pisze:tillibulek pisze:Freya ma zaciecie farmaceutyczne - uporzadkowalaby Ci apteczke i poukladala leki po calym mieszkaniu od A do Z
Właśnie jakoś koty się tym dziwnie nie interesują
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:Freya ma zaciecie farmaceutyczne - uporzadkowalaby Ci apteczke i poukladala leki po calym mieszkaniu od A do Z
Właśnie jakoś koty się tym dziwnie nie interesują
to rzeczywiscie Freya potrzebna
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Oj, lubimy sobie powpadać w przesadę?
rozgryzlas mnie, kochana![]()
to naucz mnie jezdzic samochodem![]()
masz odpowiednie podejscie
Nie ma sprawy, kursik, a potem nauka barfowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 755 gości