hihi
Jak malutka? spi spokojnie, czy drze japkę ?:)
Moderator: Estraven
Marea pisze:Agatka wymieniała inna nazwę ulicy, zaraz w Google dopatrzechiba Racławicka
Halcia ?
Hesia ? Lara ?:)
hihi
kotika pisze:Widzialam parę dni temu ogłoszenia, że Layla nadal szuka domu,
ale dzis widzę sprostowanie. Aż sie wystraszyłam, że Asia zrezygnowała. Uff.
seja pisze:Marea pisze:Agatka wymieniała inna nazwę ulicy, zaraz w Google dopatrzechiba Racławicka
Halcia ?
Hesia ? Lara ?:)
hihi
Jedno mnie martwi , że ona taka wiotka...
Śpi, japy nie drze...to też jest martwiące...bo co godzinę daję jej jedną strzykawkę...ona śpi tak jakby... ma odruch połykania, ale ślipka zamknięte i ta wiotkość...
Szybko oddycha.
Martwię się.
Hogatka

Asiu, jak czegoś potrzeba to dzwon. Dla Gangstera są dwie saszetki conva i cała pucha mixolu, możem sie podzielić z Hogatką, a TZ na motórze smignie razdwa. Przy okazji rachunek ureguluje ;P

Poker71 pisze:mocne, mocne kciukiAsiu, jak czegoś potrzeba to dzwon. Dla Gangstera są dwie saszetki conva i cała pucha mixolu, możem sie podzielić z Hogatką, a TZ na motórze smignie razdwa. Przy okazji rachunek ureguluje ;P
Ja w Gdansku byc moze bede podwozac dziewczyny na vegeniedziele, to tez moge zahaczyc o wrzeszcz przeciez.
seja pisze:Hogatka chyba ma początki KK.
Kicha...te zakaprawione oczka...nie rzęzi.
Jest osowiała, trochę dziś bardziej zwarta...
Marea pisze:seja pisze:Hogatka chyba ma początki KK.
Kicha...te zakaprawione oczka...nie rzęzi.
Jest osowiała, trochę dziś bardziej zwarta...
Asiu może z nią warto do weta podjechac? Mam na Czarnym Dworze weta b fajnego...skoro to początki choróbska to w mig się z tym uporamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 113 gości