Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 19, 2010 23:40 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Agatka wymieniała inna nazwę ulicy, zaraz w Google dopatrze :lol: chiba Racławicka :lol: Halcia ? :) Hesia ? Lara ?:)
hihi

Jak malutka? spi spokojnie, czy drze japkę ?:)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro maja 19, 2010 23:47 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Obrazek
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 20, 2010 1:19 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Marea pisze:Agatka wymieniała inna nazwę ulicy, zaraz w Google dopatrze :lol: chiba Racławicka :lol: Halcia ? :) Hesia ? Lara ?:)
hihi

Jedno mnie martwi , że ona taka wiotka...
Śpi, japy nie drze...to też jest martwiące...bo co godzinę daję jej jedną strzykawkę...ona śpi tak jakby... ma odruch połykania, ale ślipka zamknięte i ta wiotkość...

Szybko oddycha.

Martwię się.

Hogatka ;)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw maja 20, 2010 1:25 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Widzialam parę dni temu ogłoszenia, że Layla nadal szuka domu,
ale dzis widzę sprostowanie. Aż sie wystraszyłam, że Asia zrezygnowała. Uff.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw maja 20, 2010 5:08 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

To kciuki są ! :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Czw maja 20, 2010 6:00 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

kotika pisze:Widzialam parę dni temu ogłoszenia, że Layla nadal szuka domu,
ale dzis widzę sprostowanie. Aż sie wystraszyłam, że Asia zrezygnowała. Uff.

Ogłoszenia zostawiłam by ludzie wpłacali ewent. pieniążki, wciąż dużo tam kotów potrzebuje pomocy...
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 20, 2010 6:00 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

seja pisze:
Marea pisze:Agatka wymieniała inna nazwę ulicy, zaraz w Google dopatrze :lol: chiba Racławicka :lol: Halcia ? :) Hesia ? Lara ?:)
hihi

Jedno mnie martwi , że ona taka wiotka...
Śpi, japy nie drze...to też jest martwiące...bo co godzinę daję jej jedną strzykawkę...ona śpi tak jakby... ma odruch połykania, ale ślipka zamknięte i ta wiotkość...

Szybko oddycha.

Martwię się.

Hogatka ;)

Zobaczymy co kolejne dni pokażą, Trzymaj się Hogatka :ok: :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 20, 2010 7:01 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

mocne, mocne kciuki :ok: Asiu, jak czegoś potrzeba to dzwon. Dla Gangstera są dwie saszetki conva i cała pucha mixolu, możem sie podzielić z Hogatką, a TZ na motórze smignie razdwa. Przy okazji rachunek ureguluje ;P

Ja w Gdansku byc moze bede podwozac dziewczyny na vegeniedziele, to tez moge zahaczyc o wrzeszcz przeciez.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw maja 20, 2010 7:29 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Mocne kciuki!
Mietek też nie darł ryja przez pierwsze dwa dni...myślałam, że nie przeżyje więc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw maja 20, 2010 7:44 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

kciuki mocne bardzo, bardzo za maleństwo!
A MAMUSIA POD NÓŻ ZANIM ZACIĄŻY I URODZI NASTĘPNE.
edit:nie zamierzone duże lit!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw maja 20, 2010 8:21 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Poker71 pisze:mocne, mocne kciuki :ok: Asiu, jak czegoś potrzeba to dzwon. Dla Gangstera są dwie saszetki conva i cała pucha mixolu, możem sie podzielić z Hogatką, a TZ na motórze smignie razdwa. Przy okazji rachunek ureguluje ;P

Ja w Gdansku byc moze bede podwozac dziewczyny na vegeniedziele, to tez moge zahaczyc o wrzeszcz przeciez.

Dzięki Krysia!

Ja 2 h stałam próbując złapać kotkę zaciążoną, nic z tego, ona nawet na metr do klatki nie podejdzie
Weta mam na 11, spróbuję za chwilę jaeszcze inne opcje kotkowe huh
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 20, 2010 10:36 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Hogatka chyba ma początki KK.
Kicha...te zakaprawione oczka...nie rzęzi.

Jest osowiała, trochę dziś bardziej zwarta...

seja

Post » Czw maja 20, 2010 10:38 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

seja pisze:Hogatka chyba ma początki KK.

Asiu może z nią warto do weta podjechac? Mam na Czarnym Dworze weta b fajnego...skoro to początki choróbska to w mig się z tym uporamy :!:
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 20, 2010 10:48 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Moja dzisiejsza łapanka to samo pasmo niepowodzeń grrrrrrrr :evil:
Ciążówka klatkę omijała szerokim łukiem, później próbowałam łapać kotkę którą sama dokarmiam z moja mamą, oswojona jest ze mną o tyle o ile, urodziła jakiś m-c temu, ale kociaki napewno nie żyją, ona nie ma cyców wyciagniętych - wiem bo macałam ją przy jedzeniu, lata po osiedlu...weszła ochoczo do klatki, przystawiłam transporter, ale kombinacja transporter - klatka nie współpracowała a łapałam sama bez pomocy i wyślizgneła się szparą, nie uciekła, siedziała obok, weszła i po raz 2gi i 3ci i co i lipa, lamer ze mnie straszny, mogłam ją w tej klatce zostawić :evil: później na transporter próbowałam, i owszem wchodziła, ale choć jedną łapę zawsze zostawiała na zewn. i jak tylko próbowałam zamykać zwiewała...ale dorwę ją jeszcze w przyszłym tyg. o ile wet mnie przyjmie :twisted:

Jestem wykończona :roll: wczoraj kociak Agatkowy, dziś od samego rana łapanka ..... :) dziś jeszcze szkoła popołudniu, jutro 2 tura rozmowy o pracę i popołudniu zajęcia. Trzymajcie kciuki żeby mnie przyjeli :twisted:
Obrazek

Marea

Post » Czw maja 20, 2010 11:00 Re: GDA Agatka i kociarnia. Tygodniowa Pingwinka na TDT u Seji!!

Marea pisze:
seja pisze:Hogatka chyba ma początki KK.

Asiu może z nią warto do weta podjechac? Mam na Czarnym Dworze weta b fajnego...skoro to początki choróbska to w mig się z tym uporamy :!:

A masz czas i siłę?
Nie chciałabym na dzień dobry jej włączać antybiotyków, ale może dlatego ona taka ospała,bo chora?

Nawet nie ma w co kłuć.

Usunęłam jej kleszcza, tego na przedniej łapie nie znalazłam , ale na ogonie tłuściocha dorwałam.

seja

[poprzednia][następna]