Do dziewczyn dyżurujących w Kociej Chatce
na tablicy korkowej zostawiłam list miłosny

proszę o zastosowanie sie do moich zapisków
W liczniku, czyli drewniana skrzynka jest 2 kg suchego indestinala oraz paczka saszetek mięsnego convalescensa oraz kilka saszetek mięsnego indestinala na kartce napisałam którym kociakom podawać, tylko proszę oszczędnie bo to dość droga karma. Te których nie wymieniłam na kartce dostają normalne jedzonko. Karmę podarowała dla naszych kociastych gosiakot dziękujemy bardzo
Większość informacji jest przyczepona do tablicy korkowej.
W piątek na sterylkę aborcyjną pojedzie Masza kotka z plamką na nochalu oraz do kastracji Rambo straszny wariat

Tak że dyżur wieczorny w czwartek czyli Agnieszka nakarmić obydwa kociaki a potem zabrać jedzonko, dyzur ranny w piątek nie dawać im nic do jedzonka
bardzo ważne Najbardziej mnie martwi Tigrusia straszna chudzina poza tym niesamowiecie wystraszona i bojaźliwa jak ją dziś wzięłam na ręce dosłownie cała zesztywniała, a łebek prawie że wcisnęła mi pod pachę, nie wiem co przeżyła ta kicia
Tigrusi bardzo by się przydał normaly domek z kimś kto byłby w stanie poświęcić jej więcej uwagi Ona bardzo potzrbuje domku choćby tymczasowego Dziewczyny jeszcze raz proszę czytajcie forum i to co jest napisane w kociarni

to bardzo ważne dyżur to nie tylko wymiana kuwet i danie jedzonka jeśli któraś zobaczy jakieś niepokojące objway u kociaków prosze pisać przyczepić do tablicy plisssss