Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 14:34 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Alienor pisze:Proszę bez wymówek tutaj - jak leżysz chora w domu to możesz focić choćby z nudów :P A tak w ogóle to zdrowia i cierpliwości dla mar-tiki i hidi :1luvu:

A to Hidi chora 8) Marzenko ja to zebrać się nie moge do tych fotek ,ale za 30 min Baśka mnie nawiedzi więc może ją zaangazuję w porobienie zdjęć :wink:

A ty daj znać co z Bońkiem .Przypuszczam że bedziemy musiały zamówić wizytę u dermatologa ,a tam trzeba się chyba zapisać.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 19, 2010 15:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Wczoraj o godz 22 odszedł Ramzes jeden z pierwszych kotów jakie wyciągnęłyśmy 3 lata temu z Sosnowieckiego schroniska.
Obrazek
Tu jeszcze w schronisku w "objeciach" ex- kierowniczki
[*] [*] Spij spokojnie koteczku

mar_tika

Post » Śro maja 19, 2010 16:07 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Tereniu, do nowego super domu pojechał Leon, którego wzięłam z sosnowieckiego schroniska. jesli wstawiłaś go na strone, to mozesz ściągnąć.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro maja 19, 2010 17:09 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Wczoraj o godz 22 odszedł Ramzes jeden z pierwszych kotów jakie wyciągnęłyśmy 3 lata temu z Sosnowieckiego schroniska.
Obrazek

['] ['] śpij spokojnie
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro maja 19, 2010 19:30 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

No to do góry :kotek:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro maja 19, 2010 20:13 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

proszę o uaktualnienie banerków Kociej Chatki bo te które są odnoszą do poprzednich wątków :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro maja 19, 2010 20:15 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Wczoraj o godz 22 odszedł Ramzes jeden z pierwszych kotów jakie wyciągnęłyśmy 3 lata temu z Sosnowieckiego schroniska.
Obrazek

Dzięki Wam dostał szansę i trzy lata w kochającym domu ............
Dla syjamka [i].........

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro maja 19, 2010 20:47 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

bubor pisze:Dzięki Wam dostał szansę i trzy lata w kochającym domu ............
Dla syjamka [i].........

[*] uświadomcie mnie, bo nie jestem w temacie dlaczego odszedł? :cry:

Mikuś coś masz z telefonem nie tak? dwa sms ode mnie nie dotarły do Ciebie jeszcze...chyba że to u mnie coś nie tak, ja od Ciebie dostałam. Daj znać o której jutro.
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro maja 19, 2010 22:10 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Do dziewczyn dyżurujących w Kociej Chatce :D
na tablicy korkowej zostawiłam list miłosny :mrgreen: proszę o zastosowanie sie do moich zapisków :D
W liczniku, czyli drewniana skrzynka jest 2 kg suchego indestinala oraz paczka saszetek mięsnego convalescensa oraz kilka saszetek mięsnego indestinala na kartce napisałam którym kociakom podawać, tylko proszę oszczędnie bo to dość droga karma. Te których nie wymieniłam na kartce dostają normalne jedzonko. Karmę podarowała dla naszych kociastych gosiakot dziękujemy bardzo :1luvu:
Większość informacji jest przyczepona do tablicy korkowej.
W piątek na sterylkę aborcyjną pojedzie Masza kotka z plamką na nochalu oraz do kastracji Rambo straszny wariat :mrgreen: Tak że dyżur wieczorny w czwartek czyli Agnieszka nakarmić obydwa kociaki a potem zabrać jedzonko, dyzur ranny w piątek nie dawać im nic do jedzonka bardzo ważne
Najbardziej mnie martwi Tigrusia straszna chudzina poza tym niesamowiecie wystraszona i bojaźliwa jak ją dziś wzięłam na ręce dosłownie cała zesztywniała, a łebek prawie że wcisnęła mi pod pachę, nie wiem co przeżyła ta kicia :cry: Tigrusi bardzo by się przydał normaly domek z kimś kto byłby w stanie poświęcić jej więcej uwagi Ona bardzo potzrbuje domku choćby tymczasowego
Dziewczyny jeszcze raz proszę czytajcie forum i to co jest napisane w kociarni :mrgreen: to bardzo ważne dyżur to nie tylko wymiana kuwet i danie jedzonka jeśli któraś zobaczy jakieś niepokojące objway u kociaków prosze pisać przyczepić do tablicy plisssss

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro maja 19, 2010 23:33 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Basia chyba zajęta nie ma czasu uzupełnić, więc dyżury na następny tydzień
DYŻURY NASTĘPNY TYDZIEŃ
PON(24.05) R MONIKA W BEATKA
WTO(25.05) R BOŻENA W .....
ŚRO(26.05) R ..... W .....
CZW(27.05) R ..... W TERESA
PIĄ(28.05) R BOŻENA W BEATKA
[b]SOB(29.05)
R MARTYNA W .....
NIED(30.05) R DOROTKA W TERESA

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 20, 2010 6:57 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

witam się porannie
zaś leje :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw maja 20, 2010 8:23 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Baśka do końca maja jest beż internetu.KOntak tylko telefoniczny jakby ktoś od niej coś chciał.

Karolina Ramzes odszedł ze starości.3 lata temu właściciele oddali go do schroniska z pałeczkami i płynem do czyszczenia uszu taką końcówkę życia chceli mu zafundować.Rami trafił do naszej lekarki jako kot stacjonarny i tam przezył ostatnie 3 lata swojego zycia.Przestał jesć ,narządy wew zaczęły wysiadać ,ostatni tydzien był na kroplówkach i karmieniu strzykawą,w pewnym momencie nie miał siły wyjść z kuwety .Monika podjęła decyzję i pomogła mu odejść.

Teresa nie wiem czy Bambo bedzie nadawał się na kastrację .Baśka mówiła wczoraj że ma gluta i kicha.Dziś ma obejrzeć koty i podać leki Nie chcę byc złym prorokiem ale byc może bedziemy miały KK na kociarni:?

mar_tika

Post » Czw maja 20, 2010 8:40 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

Aha i z glowy mi wyleciało.U Marca i Cytryna w nowym domku wszysko w jak najlepszym porządku.

Wczoraj do adopcji pojechała Tosia.
Obrazek
Narazie adopcja pórbna .bo na mieszkaniu jest druga szylkretka stacjonarna która nie toleruje innych kotów.Kontak z nowym domem mamy więc monitujemy z Baską postępy aklimatyzacji.Mam nadzieję że będzie wszystko ok :ok:

mar_tika

Post » Czw maja 20, 2010 9:43 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

U Bońka nie jest tak żle - wet stwierdził,że skoro stronghold pomógł an 2 tygodnie, to trzeba go powtórzyć i powinno być ok na dobre. Nie policzył ani złotówki za wizytę :1luvu: , ale jutro mam przyjść po leki bo on się jeszcze skonsultuje z kolegami. :D Więc ma nadzieję, że będzie już dobrze i dermatolog nie będzie potrzebny. :kotek:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 20, 2010 9:50 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

mar_tika pisze:Teresa nie wiem czy Bambo bedzie nadawał się na kastrację .Baśka mówiła wczoraj że ma gluta i kicha.Dziś ma obejrzeć koty i podać leki Nie chcę byc złym prorokiem ale byc może bedziemy miały KK na kociarni:?

Chyba Rambo :mrgreen: Dzięki Mar_tika za wytłumaczenie. To dobrze, że znalazł domek i mógł spokojnie jeszcze przeżyć reszte latek.
Mam nadzieje, że futerka się nie pochorują na kociarni 8O
Pisałam do Baśki na pw ale jak nie ma neta to ja bym prosiła o przekazanie jej info, że ja zaś dzisiaj zapomniałam kom. z domu :evil: więc wiadomości o transporcie proszę do mnie na pw bo tel. odzyskam dopiero po 16.00. Oprócz tego pisze się na dyżur wtorkowy 25 ale rozumiem, że z kimś bo muszę się wdrożyć. Przy okazji przekaże kaskę z bazarku (mało bo mało ale zawsze coś :ok: )
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

[poprzednia][następna]