Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Uszwica opada. Nie widzę lustra wody, więc dobrze siedzi w korycie. W sklepie zaczynają z powrotem układać towar na dolnych półkach, w piwnicy spokojnie, tylko śmierdzi. Wodę i prąd mamy. Jest całkiem nieźle, prawie normalnie.
trawa11 pisze:kinga w. pisze:Uszwica opada. Nie widzę lustra wody, więc dobrze siedzi w korycie. W sklepie zaczynają z powrotem układać towar na dolnych półkach, w piwnicy spokojnie, tylko śmierdzi. Wodę i prąd mamy. Jest całkiem nieźle, prawie normalnie.
ufff![]()
az sie bałam tu zajrzeć
kinga w. pisze:Uszwica opada. Nie widzę lustra wody, więc dobrze siedzi w korycie. W sklepie zaczynają z powrotem układać towar na dolnych półkach, w piwnicy spokojnie, tylko śmierdzi. Wodę i prąd mamy. Jest całkiem nieźle, prawie normalnie.
kinga w. pisze:... I do Kociamy - zajrzyjcie do jej wątku. Mnie to naprawdę luz -co tam piwnica i garaż, ja w domu mam sucho i choć nie grzeją kaloryfery to jednak aż tak zimno nie jest. U Kociamy koszmar. Boszsz...
Kasiunia773, ale w domu sucho masz?
MarciaMuuu pisze:No masz rację.
Ja jestem fatalistką. Od razu mi myślenie idzie w najgorszym kierunku
Monika pisze:trawa11 pisze:kinga w. pisze:Uszwica opada. Nie widzę lustra wody, więc dobrze siedzi w korycie. W sklepie zaczynają z powrotem układać towar na dolnych półkach, w piwnicy spokojnie, tylko śmierdzi. Wodę i prąd mamy. Jest całkiem nieźle, prawie normalnie.
ufff![]()
az sie bałam tu zajrzeć
duze ufffff
kinga w. pisze:Tillibulku, to nie tak. Po prostu to nie jest mój pierwszy raz, mam wprawę.
kinga w. pisze:Tillibulku, u mnie im gorzej tym weselej - forma głupawki mi się uruchamia, taki mechanizm samoobronny.
tillibulek pisze:kinga w. pisze:Tillibulku, u mnie im gorzej tym weselej - forma głupawki mi się uruchamia, taki mechanizm samoobronny.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 67 gości