Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arsnova pisze:Właśnie mija rocznica śmierci ukochanej, niezapomnianej Saninki![]()
Zabrał ją FIP. Przeżyła tylko półtora roczku. Ze mną była 9 miesięcy. Chorowała przez ponad 2 miesiące.
Chyba wszystkie ją pamiętacie. Światełko dla Niej [']
Tu jest Jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=90382&p=4194631&hilit=Sana+%C5%9Bpij#p4194631
Arsnova pisze:Nie uwierzycie, ale wzięłyśmy się z Ciocią Ullą na języki - tworzymy wspaniały francusko-angielski tandemPrawda Ulla? Co prawda lekcje nam się niebotycznie przciągają i przechodzą w gadanie, bo u Ulli jest tak przyjemnie... No i cudowne koty, zwłaszcza ta bestia w ciele aniołka: Gagunia
Arsnova pisze:Nie uwierzycie, ale wzięłyśmy się z Ciocią Ullą na języki - tworzymy wspaniały francusko-angielski tandemPrawda Ulla? Co prawda lekcje nam się niebotycznie przciągają i przechodzą w gadanie, bo u Ulli jest tak przyjemnie...
Arsnova pisze:No i cudowne koty, zwłaszcza ta bestia w ciele aniołka: Gagunia
nanetka pisze:Brawo!![]()
Ja z francuskiego "Je ne parle pas francais"
Z angielskiego dużo więcej, ale od czasów świetności już wiele upłynęło i mnóstwo słówek zapomniałam
Arsnova pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja się mam ochotę powiesić przez te pogodę![]()
Wyobraźcie sobie, że wczoraj jechałam do pracy... 2 godziny. Normalnie jadę 25 minut.
No comments
Arsnova pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja się mam ochotę powiesić przez te pogodę![]()
Wyobraźcie sobie, że wczoraj jechałam do pracy... 2 godziny. Normalnie jadę 25 minut.
No comments
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości