To co opowiadałaś mi własnie o jej wysokim poziomie stresu na zmiany, o fatalnym jedzeniu.. poszlo w zapomnienie od pierwszego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bo każde kociątko ma we wszechświecie swojego człowieka - sprawa w tym, aby go odnalazłkordonia pisze:Jedynie u Was od razu była szczęsliwa.
To wiele znaczy
Dziękuję Wam
anitamta pisze:Bo każde kociątko ma we wszechświecie swojego człowieka - sprawa w tym, aby go odnalazłkordonia pisze:Jedynie u Was od razu była szczęsliwa.
To wiele znaczy
Dziękuję Wam![]()
Ja się o tym przekonałam dwa razy w życiu, ostatnio 2msc temu kiedy Ania mnie uszczęśliwiła Rysiem, a teraz sama została uszczęśliwiona Śliwką. Gratuluje powiększenia rodzinki, prześliczna kocinka
kordonia pisze:Jak jeszcze sie okaze, ze w ciagu 3 dni zacznie wylegiwac sie z Twoim zwierzyncem w miłosnych uściskach, to padnę
Angel_ pisze:Co tu dużo gadać, jesteś najlepszym domkiem jaki znalazłam swojemu podopiecznemuSzkoda, ze wszystkie potencjalne domki takie nie sa
DUże mizianko dla Rysiolca, ciekawe jak tam Wam rośnie po kastracji![]()
Jędrek to jest kawał świniaka, a wkońcu nie przekarmiam go
tillibulek pisze:wooooow, ale sie u Was duzo dzieje![]()
![]()
gratuluje dokocenia
![]()
Śliwka jest urocza
![]()
to teraz w banerku mozesz podmienic Rudego, ktory sie wyniosl do domku z ogrodkiem na Śliweczke![]()
widze, ze masz szczesliwa reke do adopcji - super, ze kotki i krolik znalazly DS![]()
drapak niezly, fajny pomysl, zeby samemu zrobic.... szkoda, ze nie umiem... TŻ tez nie bardzo techniczny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości