Angel & coony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 17:10 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Tez nie skromnie przyznam, ze u Nas czuje sie rewelacyjnie :D
To co opowiadałaś mi własnie o jej wysokim poziomie stresu na zmiany, o fatalnym jedzeniu.. poszlo w zapomnienie od pierwszego dnia :D Jakby wrocila do domu :ok:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Nie maja 09, 2010 18:00 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

kordonia pisze:Jedynie u Was od razu była szczęsliwa.
To wiele znaczy :)
Dziękuję Wam :)
Bo każde kociątko ma we wszechświecie swojego człowieka - sprawa w tym, aby go odnalazł :)

Ja się o tym przekonałam dwa razy w życiu, ostatnio 2msc temu kiedy Ania mnie uszczęśliwiła Rysiem, a teraz sama została uszczęśliwiona Śliwką. Gratuluje powiększenia rodzinki :D , prześliczna kocinka :1luvu:

anitamta

Od: Wto paź 13, 2009 18:26

Post » Wto maja 11, 2010 14:33 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

anitamta pisze:
kordonia pisze:Jedynie u Was od razu była szczęsliwa.
To wiele znaczy :)
Dziękuję Wam :)
Bo każde kociątko ma we wszechświecie swojego człowieka - sprawa w tym, aby go odnalazł :)

Ja się o tym przekonałam dwa razy w życiu, ostatnio 2msc temu kiedy Ania mnie uszczęśliwiła Rysiem, a teraz sama została uszczęśliwiona Śliwką. Gratuluje powiększenia rodzinki :D , prześliczna kocinka :1luvu:

Co tu dużo gadać, jesteś najlepszym domkiem jaki znalazłam swojemu podopiecznemu :ok: Szkoda, ze wszystkie potencjalne domki takie nie sa :(
DUże mizianko dla Rysiolca, ciekawe jak tam Wam rośnie po kastracji :twisted:

Jędrek to jest kawał świniaka, a wkońcu nie przekarmiam go :roll:

Śliwkowa ma codziennie ma zapoznawanko ze zwierzakami ;)
Koty wypuszczane na dom i łazienka otwarta. Patrzy sobie tylko tym swoim zdzwionym fejsem na nie i psa :lol:
Ale na luzie :ok:
No i je, je , je :D

Angel_

Post » Wto maja 11, 2010 14:39 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Jak jeszcze sie okaze, ze w ciagu 3 dni zacznie wylegiwac sie z Twoim zwierzyncem w miłosnych uściskach, to padnę ;)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto maja 11, 2010 14:45 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

kordonia pisze:Jak jeszcze sie okaze, ze w ciagu 3 dni zacznie wylegiwac sie z Twoim zwierzyncem w miłosnych uściskach, to padnę ;)

To trzy to bym ręki sobie nie dała uciąć, ale tydzień.. :twisted:

Angel_

Post » Wto maja 11, 2010 23:47 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Angel_ pisze:Co tu dużo gadać, jesteś najlepszym domkiem jaki znalazłam swojemu podopiecznemu :ok: Szkoda, ze wszystkie potencjalne domki takie nie sa :(
DUże mizianko dla Rysiolca, ciekawe jak tam Wam rośnie po kastracji :twisted:

Jędrek to jest kawał świniaka, a wkońcu nie przekarmiam go :roll:

ojtam, nie przesadzajmy, to Rysio jest najlepszym podopiecznym jakiego mógł znaleźć mój domek :) nie znam drugiego takiego co ma w sobie tyyyle miłości :1luvu:
nie tyje właśnie, jest dość drobny, chociaż je za 4 koty. Ma ten komfort że mu na to pozwalam, bo faktycznie mógłby jakieś boczki czy coś dostać 8)

Co do socjalizacji Śliwki, nie ma się co obawiać. Ania jest mistrzem w poskramianiu dzikich bestii :mrgreen: A, uaktualnij linijkę w podpisie :wink:

zdrówka dla wszystkich łapek :piwa:

anitamta

Od: Wto paź 13, 2009 18:26

Post » Śro maja 12, 2010 9:04 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Witaj Angel i angelowy zwierzyncu :1luvu: :1luvu:
Biegne doczytac od poczatku :D :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 12, 2010 9:47 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

wooooow, ale sie u Was duzo dzieje :D :D :D gratuluje dokocenia :mrgreen: :1luvu: Śliwka jest urocza :1luvu:
to teraz w banerku mozesz podmienic Rudego, ktory sie wyniosl do domku z ogrodkiem na Śliweczke :mrgreen:

widze, ze masz szczesliwa reke do adopcji - super, ze kotki i krolik znalazly DS :ok:

drapak niezly, fajny pomysl, zeby samemu zrobic.... szkoda, ze nie umiem... TŻ tez nie bardzo techniczny...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 12, 2010 11:18 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

tillibulek pisze:wooooow, ale sie u Was duzo dzieje :D :D :D gratuluje dokocenia :mrgreen: :1luvu: Śliwka jest urocza :1luvu:
to teraz w banerku mozesz podmienic Rudego, ktory sie wyniosl do domku z ogrodkiem na Śliweczke :mrgreen:

widze, ze masz szczesliwa reke do adopcji - super, ze kotki i krolik znalazly DS :ok:

drapak niezly, fajny pomysl, zeby samemu zrobic.... szkoda, ze nie umiem... TŻ tez nie bardzo techniczny...

No witamy witamy :D
Ano u Nas zawsze na "wariackich papierach" ;) Nigdy nie wiadomo co przyniesie jutro :)
Narazie objętość stada będzie stała :lol: I to na dłuzszy czas ;)
Jak Śliwkowa sie zbrata z dzieciakami to będzie wspaniały pakiecik :)

Oczywiscie to nie znaczy , ze jest jakiekolwiek zrozumienie ze strony rodziny :roll: Niestety nigdy nie zrozumieja nas :( Przy kazdym jakims problemie nie raz potrafilam uslyszec "oddac" :o Dla coponiektórych w mojej rodzinie zwierzak to chyba zabawka ktora mozna komus sprezentowac jak np. przeszkadza przy przeprowadzcce :? Od lat wynajmowalismy z animalsami mieszkania i szlismy tam gdzie nas chcieli ;) W zadej sytuacji zyciowej nie wyobrazam sobie oddac ktoregokolwiek mojego zwierzaka :evil: Chocbym na głowie miala stanac i uszami sie obracac.
Smutne to, ze od dziecka robi sie wszystko by miec zwierzeta, by byc z nimi, na studia sie szlo dla nich, wszystko, wszystko pod zwierzaki- a rodzina itak mysli, ze to "przejdzie" :roll:
Dobrze, ze moj TŻ stal sie taki sam wariat na ich punkcie jak ja inaczej tego nie widze :twisted:
A sie rozpisalam :oops:
Ale ostatnio matka mnie zdenerwowala strasznie :?

No nic, po kilka godzin dziennie kociaki biegaja kiedy łazienka do SLiwki jest otwarta :D
Wczoraj.. 8)
Nie zauwazenie Śliwka sobie wyszla przez caly pokoj pozwiedzac :ok:
Kociaki siedzialy na kanapie i obserwowaly - mowilam starczy kilka sykow by wiedzialy , ze poki co trzeba dystans trzymac ;)
Mowie Wam z dnia na dzien bedzie coraz lepiej :ok:

Angel_

Post » Wto maja 18, 2010 9:07 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

I co nowego, Kochani? :)
Obrazek

kordonia

Post » Wto maja 18, 2010 18:28 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

a wszystko super :D dziewczyna sliwkowa co rano wita glosnym gadaniem i ocieraniem sie o nogi ;) kociaki puszczone nauczyly sie,ze na ta panienke sie nie napada,a ona sobie tam syczy pod nosem,ale nie ma traumy. lada moment mysle,ze dolaczy do nich na stale. z kazdym tymczasem sie udawalo wiec czemu z nia nie ma? :) nie mam narazie aparatu ale postaram sie cos wymyslec!

Angel_

Post » Wto maja 18, 2010 22:08 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Też trzymam kciuki,zeby dołaczyła juz na dobre i w nastroju pokojowym ;)
Obrazek

kordonia

Post » Nie maja 30, 2010 19:18 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Nie maja 30, 2010 19:27 Re: Angel i zwierzaki. Wkońcu moja piękna perso-bryt. Śliwka!

Ooo, super zdjęcia :)

JUż sie lubią? ;)

Jakiego Śliwka upolowała szczura, hahaha
Obrazek

kordonia

[poprzednia][następna]