Moderator: Estraven

psiama pisze:Dzielne dziewczyny![]()
Rany, jak ta kuleczka teraz spokojnie śpi, tak ufnie, a mogło być ....![]()
A to jedno białe na pierwszym planie z takim usmiechniętym ryjkiem to chyba chłopaczek
tuliła się i bawiła naszymi palcami Marea pisze:psiama pisze:Dzielne dziewczyny![]()
Rany, jak ta kuleczka teraz spokojnie śpi, tak ufnie, a mogło być ....![]()
A to jedno białe na pierwszym planie z takim usmiechniętym ryjkiem to chyba chłopaczek
Zdecydowanie chłopak, nawet z dr nie musieliśmy mu pod ogon zaglądaćzresztą bardzo waleczny jak na swoje 4 tyg życia
hehe syczał na każdego kto ośmielił się do transportera rękę wsadzić a nawet spojrzeć tylko
bronił siostrę z tyłu, malutka na kocyku zupełnie bez stresu, po przemyciu oczek i kiedy mogła je wkońcu otworzyc patrzyła na mnie i na Agatkę ufnie jak na mamusie
tuliła się i bawiła naszymi palcami
ja biegałam po sklepach szukając kaszki dla niej a Agatka drapała za uszkiem trzymając na kolanach
napewno będzie kochanym i spokojnym kotkiem!!!
Trzymam kciuki za kociaczki 
soso pisze:
Zazdroszczę Wam dziewczyny takich przeżyćTrzymam kciuki za kociaczki
Marlon pisze:Tu nie mam dobrych wieści z malutką nie najlepiej, nie chce jeść, sama ją karmiłam strzykawką jak przyjechałam po inne koty, kotka zamiast pić mleczko dławi się nim, nie połyka, zdołała chyba tylko połknąć 1/3 strzykawki, potem od razu zrobiła siusiu, Pani Kasprzyk bardzo o nią dba, karmi mlekiem i karmą ze strzykawki, jej rodzeństwo grzeje ją swoimi ciałkami, gdyby nie to samo umaszczenie pomyślałabym że kotki nie są spokrewnione bo ona taka malusia a 2 pozostałe diabły wielkie i wcinają same każdą karmę aż uszy im się trzęsą! Pojadę jutro do nich, posiedzę chwile, nakarmię czym się da i wygrzeje termoforem!
Malutka nie wygłupiaj się i zdrowiej 
Mam nadzieję że wydobrzeje!!!
i dziś znalazła tą malutką samą samiutką a matka jej gdzieś latała, kotka ma 8 lat a nigdy nie była dobrą matką, większość kociaków umierała, część Agatka wychowała, niedługo ją ciachniemy i skończy się dramat jej dzieci wkońcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 43 gości