Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Gosia czy to Czinuś![]()
![]()
ewkaa pisze:a mówiłam, że futrem dogoni i przegoni Fenrisia![]()
Gosiak104 pisze:Edit: albo mam déjà vu, albo już to pisałam, tylko nie chce mi się czytać poprzednich stron
ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:Edit: albo mam déjà vu, albo już to pisałam, tylko nie chce mi się czytać poprzednich stron
to o wspinaniu się pisałaś chyba na gg(teraz nie sprawdze bo w szkole siedze),ale chyba tylko mnie
Gosiak104 pisze:Czinek sobie wczoraj przypomniał jak kocięciem był![]()
Tylko mi na nodze dziurę zostawiłCoś ten kot jednak ma z takiego 5 tygodniowego kociaka nadal, ale na bank nie wagę
Jak mi te prawie że 7 kilo zawisło na nogawce spodni to aż się zdziwiłam, że mi portki nie puściły
![]()
Dzisiaj postanowił poprzeszkadzać mi w czytaniu. Leżę ja sobie spokojnie na łóżku, trzymam książkę, a tu nagle czarny ładunek spada na moją klatę i chce się miziać. Ja z tych co szybko łapią siniaki, jutro będę miała odciski łapekPrzemoc w rodzinie??
Czy to się już kwalifikuje?
![]()
Nigdy też nie zrozumiem chęci leżenia między moimi stopami jak jestem w WCżaden kot tak nie ma, Tylko Czinuś... i nie to, że co jakiś czas. Za każdym razem się melduje ze mną w kibelku
Zero prywatności, a myślałam, że z tego wyrośnie
A jak sobie gada, dzisiaj wyraźnie coś komentował w kuchni, tylko nie chciał powiedzieć dokładnie o co mu chodziło. Chociaż wystarczy, że mamy gościa to Czinek jest kotem niemym w zasadzie. No chyba, że już bardzo nie może wytrzymać to coś sobie poświergoli, ale tylko pod noskiem. Wstydzi się chłopak
Edit: albo mam déjà vu, albo już to pisałam, tylko nie chce mi się czytać poprzednich stron
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 498 gości