Moderator: Estraven

Zakaz dumania
Na dodatek ta pogoda..leje i leje

ewkaa pisze:Gosia czy to Czinuś![]()
![]()
ewkaa pisze:a mówiłam, że futrem dogoni i przegoni Fenrisia![]()
Czinek tylko tak wygląda. On się rozlewa na boki i dlatego wydaje się, że puchaty jest jak tak leży 

Gosiak104 pisze:Edit: albo mam déjà vu, albo już to pisałam, tylko nie chce mi się czytać poprzednich stron
ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:Edit: albo mam déjà vu, albo już to pisałam, tylko nie chce mi się czytać poprzednich stron
to o wspinaniu się pisałaś chyba na gg(teraz nie sprawdze bo w szkole siedze),ale chyba tylko mnie
Gosiak104 pisze:Czinek sobie wczoraj przypomniał jak kocięciem był![]()
Tylko mi na nodze dziurę zostawiłCoś ten kot jednak ma z takiego 5 tygodniowego kociaka nadal, ale na bank nie wagę
Jak mi te prawie że 7 kilo zawisło na nogawce spodni to aż się zdziwiłam, że mi portki nie puściły
![]()
Dzisiaj postanowił poprzeszkadzać mi w czytaniu. Leżę ja sobie spokojnie na łóżku, trzymam książkę, a tu nagle czarny ładunek spada na moją klatę i chce się miziać. Ja z tych co szybko łapią siniaki, jutro będę miała odciski łapekPrzemoc w rodzinie??
Czy to się już kwalifikuje?
![]()
Nigdy też nie zrozumiem chęci leżenia między moimi stopami jak jestem w WCżaden kot tak nie ma, Tylko Czinuś... i nie to, że co jakiś czas. Za każdym razem się melduje ze mną w kibelku
Zero prywatności, a myślałam, że z tego wyrośnie
A jak sobie gada, dzisiaj wyraźnie coś komentował w kuchni, tylko nie chciał powiedzieć dokładnie o co mu chodziło. Chociaż wystarczy, że mamy gościa to Czinek jest kotem niemym w zasadzie. No chyba, że już bardzo nie może wytrzymać to coś sobie poświergoli, ale tylko pod noskiem. Wstydzi się chłopak
Edit: albo mam déjà vu, albo już to pisałam, tylko nie chce mi się czytać poprzednich stron
haha moj lubi siedziec mi na kolanach jak siedze na "tronie"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Sylwia_mewka i 13 gości