Migotka-10-mies. słodka mikrokotka oraz Cuś - na swoim :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 10:53 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

mam bulgarska rakije 70%..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon maja 17, 2010 12:07 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Nie znam sytuacji i wypowiadać sie w takim razie nie bardzo mogę...
Powiem tylko, że ogromnie podziwiam Was wszystkich za to, że potraficie mieć serce dla kotów :1luvu:
A o przeczytaniu tego wątku - najważniejsze to być w porządku wobiec siebie.

Dziś rano ludzie szli do pracy i ciekawie się przyglądali jak z mamą chowałyśmy biednego maleńkiego ptaszka, który wypadł z gniazda. Podejrzewam, że wiele ludzi przeszło obojętnie mijając go centralnie na środku chodnika... I nic, nawet nikt na trawnik obok nie przełożył... I to mają być ludzie...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon maja 17, 2010 14:39 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Aniu, bardzo bardzo dziękuję.
Przepraszam, malutki.

Superowy jest, prawda? Robaki ma na bank, bo saneczkował w łazience.
Nie wiem, co Wojtka ugryzło. Dziś dostałam konwalie.
Ustąpiłam, żeby coś wynegocjować.
Co do wpędzania przez facetów w poczucie winy, podpisuję się - przerabiałam temat na terapii kilka lat temu w innych okolicznościach i z kim innym.

Żałuję ogromnie, że Cuś pojechał, spokojnie dałabym sobie radę, gdyby nie chore wizje że zaraz sto kotów u nas będzie.
Wiem, ile ma być i jestem twarda, superowych kotów jest wiele, gdybym zatrzymała wszystkie, do których zabilo serducho, to ze 30 powinno tu biegać. Tak sobie myślę, że ten mały był też po to, by łatwiej było się pożegnać z Małą.

I tak czuję się matką chrzestną Cusia i będę mu mocno kibicować. A jak zwolni się miejsce, to
jak nie on to inna bida. Jedna, niestety.

A czy ktoś z Waszych TŻtów mówi, ze tymczas albo za dużo kotów, niszczy go? Rozumiem, że mogą przeszkadzać, pałętając się pod nogami i spadając na głowę. Ale zeby zaraz niszczyć psychicznie?
Chyba mam neurotycznego TŻta :roll:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pon maja 17, 2010 14:40 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Aniu, czy chesz założyć nowy wątek Cusiowi, zmienić imię, czy też może zostać tutaj?
Jak Ci wygodniej :)

Sis

Post » Pon maja 17, 2010 15:26 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Sis moj Pan Maz w wiecznej trasie nie lubi kotow i otwarcie mi to powiedzial :roll: ..
Agatke adoptowalam i byl przy adopcji i bardzo sie cieszyl :ok: ..
o Cycku uslyszal w Norwegii i slowa mi nie powiezial, jak go wzielam do domku :ok: ..
Miko przyszla do nas 21 grudnia ze zaspy snieznej i tylko pod warunkiem,ze nie bedzie agresywna dla kotow :ok: - to slowa Pana Meza..
te maluchy pokazalam mu jak byl w Kalskronie na promowisku i od razu kazal mi wziac dwa,bo jednemu bedzie smutno 8O ..
poza tym moge wziac kota na tymczas,pod warunkiem,ze bedzie tylko jeden i tego sie trzymam :ok: ..
na Otta bardzo sie cieszyl i nawet mu lapki gimnastykowal :ok: ..
Ostatnio edytowano Pon maja 17, 2010 17:45 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon maja 17, 2010 15:52 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Tu będziemy pisać i imię zostaje oczywiście.
Jesteśmy razem w pracy. Ma tu dwoje kumpli tak samo zagilanych. Mordują się w klatce jak głupki jakieś. Ania mówi, że Cusiek je nieźle rozruszał, bo klapnięte były. To jest niezły zawodnik :lol:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon maja 17, 2010 17:27 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Asiu, przykro mi bardzo, że u Ciebie takie perturbacje... Mam nadzieję, że jednak wszystko się uspokoi i częściej pojawiać się będą konwalie niż wyrzuty, czego całym sercem Ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Cuś jest teraz pod troskliwymi skrzydłami CoolCaty i wesoło wraca do zdrówka. I Tobie życzę radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 17, 2010 17:40 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

tyle awantury o takiego małego Cusia???
łoj tam
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon maja 17, 2010 23:11 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

aktualizacja banerka Cusia:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/httzv][img]http://tiny.pl/htr9t[/img][/url]

Sis

Post » Pon maja 17, 2010 23:44 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

:mrgreen: No i nie ma tego złego,..... :mrgreen:
Cuś zyskał towarzystwo rówieśników. I tyż dobrze :wink:
Żeby tylko zdrowiał Mały Glutek. :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto maja 18, 2010 7:28 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

widziałam gnojka wczoraj, był zajęty - rozwalał klatkę z kolegami :lol: jak w końcu zasnął i chciałam go obudzić, dźgając palcem w brzuszek, to mnie CoolCaty mało wzrokiem nie zabiła i tylko prosiła: "no nie budź go, niech śpi... przynajmniej nie rozrabia..." :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto maja 18, 2010 7:35 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Georg-inia pisze:widziałam gnojka wczoraj, był zajęty - rozwalał klatkę z kolegami :lol: jak w końcu zasnął i chciałam go obudzić, dźgając palcem w brzuszek, to mnie CoolCaty mało wzrokiem nie zabiła i tylko prosiła: "no nie budź go, niech śpi... przynajmniej nie rozrabia..." :lol:

hie, hie, hie, hie jak ja się cieszę, że nie tylko Sylwek jest rozrabiaką :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto maja 18, 2010 8:11 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

P o z d r o w i o n k a

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto maja 18, 2010 9:35 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

No to i ode mnie masa ciepłych, słonecznych :roll: myśli dla Joasi i dla Cusia z kompanami :)

:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto maja 18, 2010 16:39 Re: Migotka-8-mies. słodka mikrokotka szuka domu - i mały Cuś :)

Cuś pewnie wariuje i morduje myszki i kompanów ;)
Ciekawe, czy oczka się leczą.

Migocia śpi, dzis jest leniwie i całe stado nieruchawe jakieś...

Cuś by się nadal na kompana Melka, Sylwka i Jantka - w sam raz ekipa do burzenia niepotrzebnych domów :twisted: :lol:

A Melek ma jutro kastrację. Trzymaj się, facet, nadal będziesz facetem i to być może jeszcze bardziej przytulaśnym :ok:

Sis

[poprzednia][następna]