Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 16, 2010 12:49 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

no to jeszcze troszke zdjec mrusiow :)

Na pierwszym planie nikt inny jak tylko maly wulkan energii, slodziak nad slodziakami, miziak nad miziaki, towarzyska kocia duszyczka-Omega :1luvu: :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to?... :oops: Chyba Kika, ale nie jestem pewna :oops:
Obrazek

Obrazek

I najdzielniejszy z tyskich mrusiow, niezwykla przylepa i najspokojniejszy kot jakiego znam-Ozzy :)

Obrazek

zdjecia by Korciaczki :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie maja 16, 2010 12:53 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to... Slodka, ruda kulka do zamiziania i zacalowania, do pokochania od zaraz! Kot, ktory kocha tak bardzo, ze juz chyba bardziej nie mozna, garnie sie do czlowieka, kocha mizianie, rozpiera go energia, tak bardzo cieszy sie zyciem, choc ono go nie rozpieszcza. Prosze panstwa, oto Rudzik :)
Prawda, ze jest pieknym kiciusiem? :1luvu:

Kociara82

Post » Nie maja 16, 2010 13:30 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

jasne, ze cudnie, bo kociaki cudne :1luvu:

Kociara82

Post » Nie maja 16, 2010 13:45 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Czort
Obrazek

Obrazek

Ozzy

Obrazek

Omega

Obrazek

Obrazek

Koci ideal-Eustachy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wizyta wolontariuszek i dary zebrane przez uczniów:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Kociara82

Post » Nie maja 16, 2010 21:41 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Wielkie dzięki za zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A wczoraj były u mnie wolątariuszki z gimnazjum 9 i przyniosły dary dla zwierząt , bardzo chce podziekowac gimnazjum i SP nr 19 za dary dla zwierząt
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 16, 2010 21:45 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

nie WOLĄTARIUSZKI tylko WOLONTARIUSZKI przez ON sie to pisze ;)

Kociara82

Post » Nie maja 16, 2010 22:00 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Kociara82 pisze:nie WOLĄTARIUSZKI tylko WOLONTARIUSZKI przez ON sie to pisze ;)

Kociaro, sorry, ale na prawdę nie masz się czego czepiać?? Ciekawe czy tak samo byś zwracała uwagę na poprawną pisownie po codziennym 24godzinnym byciu na posterunku. Po zajmowaniu się tyloma tymczasami, karmieniu bezdomnych zwierząt, chodzeniem z psami na spacery, nie mówiąc już o sprzątaniu i codziennych sprawach i zmartwieniach. No ale najważniejsze, ze Juście się zdarza napisać coś z błędem ortograficznym. 8)

Super, ze szkoly tak pomagaja :ok: :ok: :ok: Oby wiecej takich akcji :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie maja 16, 2010 22:08 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

oj przesadzasz! przeciez dalam :wink: przy tym, na znak, ze rozumiem, ze to ze zmeczenia :wink:

Kociara82

Post » Nie maja 16, 2010 22:16 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

To nie pierwszy raz. I bynajmniej watpie, zeby dla kogos bylo mile, ciagle byc poprawianym, na dodatek gdy pada na twarz ze zmeczenia.

Ale to watek Mrusiow, wiec nie bede sie rozwodzic wiecej. Mrusie przepraszam za tego offa, juz wracam do trzymania Wam kciukow :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Nie maja 16, 2010 22:46 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

a czy ty czasem potrafisz wziac cos na zarty, z przymruzeniem oka? Przeciez ja tego zlosliwie nie robie! :roll:

Justa, idz juz odpoczac, chociaz od kompa, bo od literowek sie zaczyna, a potem bedziesz na rzesach chodzic :ok: Odpocznij, chociaz chwile, chociaz troche... Wiem, ze sie martwisz o Rudzika, ale on jest w dobrych rekach, ma ciebie, dobrych wetow... Bedzie dobrze, musi byc! :ok:

mrusie, ja ide spac, a wy dajcie choc troche juscie odpoczac, choc chwilke :ok: I przestancie wreszcie chorowac! :evil: :ok: wszelkie choroby precz od mruczkow i ich psich przyjaciol! A kysz! :wink:

Kociara82

Post » Pon maja 17, 2010 0:04 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Rudzik po podaniu całej tbl boskopanu i uroseptu i masarzu pęcherza troszke zrobił siku , ale z krwią nie mam na rano transportu i musze wziąźć taxi
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 17, 2010 7:32 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Czasem owszem, ale nie non stop z tego samego. I bynajmniej, nie tylko dla mnie było to nie-śmieszne. Na drugi raz, proszę Cie, daruj sobie taki "żart". :twisted: :mrgreen:

Rudziku kochany,starczy już tego chorowania :ok: I w tym się wszystkie Ciotki zgodzą ;) :twisted: Jednogłośnie Ci powiedzą, ze masz zdrowieć jak najszybciej :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon maja 17, 2010 7:44 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Nowa rodzinka - cudowna :love: :love: :love:

Ależ Omega i Kikusia wyrosły!
Omegusi nawet nie poznałam :P
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Pon maja 17, 2010 9:48 Re: Tyskie Mruczki VI - konkurs s. 1 - kliknij i pomóż mruczkom!

Jesteśmy już po wizycie u weta .
Rudzik całą noc chodził sikać , sikał po kropelce i z krwią , u weta miał juz pusty i nie bolesny pecherz . dostal 2 zastrzyki ( z zmeczenia nie zapamietałam jakie :roll: ) jutro jedzemy do weta na kolejny antybiotyk .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]