KLUSECZKA I MINI... nadal bez domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 19:27 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Z Jeleniej jest koala,ale już od daaawna nie zaglada na forum,chili tez pochodzi z Jeleniej,ale obecnie mieszkaja tam Jej rodzice,Ona w Niemczech :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 15, 2010 21:32 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

jak się czuja maluchy?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Sob maja 15, 2010 23:09 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Ja zawsze myle z Zieloną :oops:

Anemon?

memberlist.php?mode=viewprofile&u=23710

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie maja 16, 2010 7:21 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Oooo Kamila,ale wyszukałaś!-mi jakoś niewiele się udało :oops: -i ostatnie logowanie nie dawno było-moze sie odezwie?-oby!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie maja 16, 2010 9:41 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

witajcie... dziekuję Cameo, ja też wpisywałam w wyszukiwarkę i niewiele mi się pojawiało postów... za chwilę popiszę pw...

maluszki w dobrej formie... brykają jak stado Tygrysków... ale z brzusiami mamy jeszcze trochę kłopotów... muszę doczytać, jakie karmy najlepiej sprawdzają się na małych brzusiach... ja im podaję Royal Canin Weaning ( nie bardzo im smakuje), animondę carny kitten, czasem zmieszaną z convalescense (to uwielbiają)... maluszkom jeszcze trochę mleczka Beaphar...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Od: Śro sty 10, 2007 9:28

Post » Nie maja 16, 2010 10:51 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Kropko Kochana, ja próbuję w wątku Brunonka odszukać, czym Ty go karmiłaś, gdy już zaczął jeść samodzielnie, ale oprócz gerberków nic nie mogę znaleźć... mogłabyś podpowiedzieć co mu najbardziej smakowało i po czym z brzusiem żadnych rewolucji nie było? ...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Nie maja 16, 2010 12:47 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Jadł suche RC weanning,ale pojadał też Bozitę i mielone,przemrożone serca wołowe,pierś kurczaka-byle nie gotowane,bo w ząbki kłuło!
Serduszka drobiowe tez były mniam!
Rozwolnienia nie było-a gdzieżby!
Mleczka kociego ani w ząb nie chciał,wolał śmietankę 12% rozcieńczona wodą,ale generalnie mało pił-no,ale skoro jadł mokre to nie ma sie co dziwić
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 17, 2010 10:55 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

nikogo z Jeleniej Góry nie znalazłam :(

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon maja 17, 2010 15:52 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

dopiero dziś wybrałam się z całą bandą do weta... maluchy zdrowe :) ... tylko brzusie muszą się wyregulować... uff...
no ciężko z tą Jelenią Górą...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Pon maja 17, 2010 23:07 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

dziś odbyło się grupowe odrobaczanie :D ... wszyscy brykają jak szaleni...
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Wto maja 18, 2010 5:46 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

To teraz kontrola kuwety za każdym wypróżnieniem :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto maja 18, 2010 18:58 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Magda a jak oczko Rudzika? jest jakaś poprawa? czy on przybiera na wadze?

as-ik

Od: Pt maja 22, 2009 22:16

Post » Wto maja 18, 2010 21:11 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Asiu, oczko lepiej wygląda... już nie jest jak napęczniały balonik... ale operacja i tak jest konieczna... jutro idziemy na kontrolę i pewnie pan doktor podejmie decyzję, czy operacja już w piątek, czy jeszcze trochę poczekamy... maluszek ładnie przybiera na wadze... ostatnio, gdy byliśmy u weta całą bandą, stwierdził, że maluch nie odstaje rozwojem od swojego rodzeństwa... jest troszkę chudszy od braciszka, ale waży tak samo, jak pingwinka - 550 g.
Asiu, przepraszam, że nie odpowiedziałam na ostatnie pw... (rzuciło mi się w oczy, że napisałaś o kciach w liczbie mnogiej :D, to znaczy, że Lucuś już nie jest jedynakiem? :D) ... napiszę na pewno :) ... buziaki
magu
Obrazek Obrazek

magu

Post » Wto maja 18, 2010 21:27 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

Wiem, że masz teraz mnóstwo na głowie. Lucuś nie jest już jedynakiem, przygarnęliśmy mu braciszka (choć początkowo myśleliśmy, że to siostrzyczka ;). Jest teraz dużo spokojniejszy, razem się bawią, śpią itp. Nie było łatwo się zdecydować, ale teraz jestem bardzo zadowolona. Cieszę się, że oczko lepiej wygląda i że Rudy Piracik ładnie się rozwija. Napisz koniecznie po wizycie u weta. Trzymam mocno kciuki za domki dla Maluszków i dla Klusi z Mini. Ściskam Twoją Maszkę i Kikę :1luvu:

as-ik

Od: Pt maja 22, 2009 22:16

Post » Śro maja 19, 2010 15:58 Re: KLUSECZKA I MINI + 6 MALUSZKÓW... POZNAŃ... film s. 76 !!!

pan doktor jednak postanowił, że jeszcze chwilkę poczekamy z zabiegiem... pewnie w przyszłym tygodniu się odbędzie... pozwolimy maluszkowi jeszcze troszkę podrosnąć... jutro jedziemy sprawdzić domek dla Kiwi - panienki w skarpetkach (może zamieszka w Swarzędzu :) )
magu
Obrazek Obrazek

magu

[poprzednia][następna]